- 19 Haziran 2023
- 113
- 45
- 28
- 25
- Konu Sahibi Goookceeeee
Kızlar selam. Oğlumda daha önce böyle bişey yaşamadık haziranda 2 yaşına girdi ve ilk defa dün gece sabaha doğru böyle bişey oldu. Başına gelenler varsa lütfen bi akıl versin. Gece uyku uyanıklık arası kalkıp ağladı eşimle aramızdaydı ağlaması kesilince uyudu sandım ama o sırada da hık hık diye ses çıkarıyormuş sonra eşim yatırdı ve tekrar aynı şekilde ses çıkartmaya başladı yani nefes alamıyor gibiydi. Sonra eşim hemen panik oldu çünkü onda uyku apnesi tarzı bi durum var ve o da ara ara bu şekilde uykuda nefes kesilmeleri yaşıyor. Ben kucağıma aldım sırtına hafif hafif vurdum konuşmaya çalıştım biraz daha o şekilde ses çıkarmaya başladı ben de hemlich tarzı bi hareketle sırtına vurdum. Sonrasında ağladı gittim elini yüzünü yıkadım kendine geldi. Bunların hepsi başından sonuna en fazla 20 25 saniye sürmüştür ama bana ömür gibi geldi. Sonrasında su verdik ama bi süre sonra öğürüp kustu suyu. Yatmadan önce dondurma yemişti peşine su vermeyi de unuttum midesini mi üşüttü yoksa uyku apnesi veya farklı Bi durum mu inanın bilmiyorum. Doktora gidecektik bugün aslında ama kim ilgilenir ne deriz diye düşünüp hastaneden vazgeçip gözlemlemeye karar verdik ama içim hiç rahat değil. Biraz ishali vardı. Birkaç kere de mideden ağıza su gibi bişeyler gelmesi oldu onun dışında garip olan bişey yoktu. Ne diyorsunuz ciddi bi durum mu bu yoksa rüyasıyla yada yedikleriyle alakalı mı