• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yaş ve üstü hangi çizgifilm faydalı ve eğitici

ilkbahar79

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
463
35
623
İstanbul
kızım 2 yaşını 3 ay geçti. caillou izliyordu 1.5 yaşından beri. yemek yerken izliyor,bazen aralarda da açıyorum. ama öyle çok da uzun izemiyo. neyse, ben pek zararını görmedim,hatta öğrendiği çok şey oldu,konuşmasıyla öğrenmesiyle ilgili olarak. şimdi artık sıkıldığını hissediyorum,60 bölüm falan var bizde,ezberlemiş artık,bak şimdi şu olucak anne falan diyo:)başka çizgifilmler izlemek istiyor,ben de ne izleteceğimi bilemiyorum,izlediği şeyin yaşına uygun,olumsuz yönü olmayan bişey olmasını istiyorum. hello kity karakterini çok seviyo mesela,ama çizgifilmini hiç izlemedim,bilmiyorum. bu konuda öneriniz var mı

İmkanın varsa Digitürk çocuk paketini almanı tavsiye ederim. 6 ay 3 yaş arsı baby tv ve baby first, 3 yaş üstü disney junior çok iyi. Herşeyi oradan öğreniyor. Sayılar, renkler, kavramlar vs.... :72:

benim kızımda 2 yaş 3 ayı bitirdi..oda pepe ve keoğlan hastası..sürekli izlmez biraz takılır sıkılır.. ama faydası oluyor tabii.. biz daha çok trt 3 çocuk kanalını ziliyoruz yani:))

merhaba.benim oğlum da 28 aylık ve tam bir pepee hastası.ikinci tercihi de keloğlan.bence pepee tam 0-3 yaşa uygun bi çizgifilm.3-6 yaş ve 6-9 yaş arası çalışmaları da başlamış.geçen Ayşe şule bilgiç anlatıyordu.üstelik Türk olduğundan bütün değerlerimizi de işliyorlar filmlerde.ben çok başarılı buluyorum.

benim oğlumda 23 aylık...pepe ve calliu seviyo ve zevkle izliyo.tabi bide keloğlan var.tam konuşamadığı için keloğlan diyemiyo anne anne kıloğlan başladı diyo:D.....bayılıyorum onun bu konuşmalarına.sadece akşamları görüştüğümüz için tepemden inmiyo tabi:)

benim kızım da 19 aylık ve pepee ve keloğlan a bayılıyor. tv nin altında az sonra pepee logosu çıkıyor. ona bakıyor ve pepee diyor..
sevgiler.

disney junior miki farenin kulüp evi..ekip ruhu, teknik destek...ha ne kötü?? sürekli aynı şeyler dönüp duruyor yenilik yok...

benim kızım da 19 aylık ve pepee ve keloğlan a bayılıyor. tv nin altında az sonra pepee logosu çıkıyor. ona bakıyor ve pepee diyor..
sevgiler.

aynen benim kızım gibi 18 aylık şuan kızım..pepee diye çığlık çığlığa bağırıyor tvde bilgisayarda nerede görürse resmini bile görmesi yetiyor çıldırmasına..pepee-keloğlan-sid ile bilim-afacan,dinozor treni ve yedi kafadarları seyrediyor.. caliou ve rio cdsinide tvde seyredeceği hiçbirşey yoksa alıp gelio "anne riyo aç" "anne kayuuu aç" diyo....benim kız biraz tv hastası..daha 5 aylıkken dikilip tv seyrediyordu..

Benim oğluşum 26 aylık ilk zamanlar baby tvye bakardı..ama şu subliminal mesaj olaylarından sonra şüpheyle baktım artık izlettirmiyorum..
Pepee ve caliou canavarı olduk bayılıyo ve çok eğitici pepee eşleştirme kartları istedi benden şimdi zıtlıkları öğreniyor..pepeeyi tavsiye ederim

ben oğluşuma iki ay öncesine akdar hiç tv izletmedim 20aylıktan itibaren izliyor güvenemedim hiçbir çizgi filme ama iyi ki trt çocuk var gvenebiliyorum ben de oturup oğlumla beraber pepeyi izliyorum çok eğitici olduğuna inanıyorum izlediği tek şey pepe bi de kahverengi ayıcık'ı bazen izliyor.

peppee, caillou ve kahverengi ayıcığı çok seviyor kızım.
oturup beraber izliyoruz tavsiye ederim.

Aynen bende izliyorum hele pepe'nin 2 ekmek aldım şarkısı ağzıma bile dolanmış..

heh ben de geçen işyerime gittim ağzımda pepenin kardeşine besteledği kakamız tuvalete çişimiz tuvalete artık kimse yapmıycak altındaki beze şarkısı rezil kepaze oldum ya ama ne güzel melodi oooo:52:

heh ben de geçen işyerime gittim ağzımda pepenin kardeşine besteledği kakamız tuvalete çişimiz tuvalete artık kimse yapmıycak altındaki beze şarkısı rezil kepaze oldum ya ama ne güzel melodi oooo:52:

pepee'nin sarıları çoğalıyoruda unutmamak lazım...:66:

pepee'nin sarıları çoğalıyoruda unutmamak lazım...:66:
hehe bi de o var sahiii
şaka bi yana müziklerini kıraç yapıyomuş kızlar kalite yani ondan takılıyo ağzımıza. şimdi oğlana çişini öğretmek istiyorum onda da o şarkıyı öyleyip hareketleri beraber yapıyoruz çok komik oluyo bide pepe dans ediyodu ya o şarkıda:)))

sanırım hepimizin takıntısı haline gelmiş PEPEE :1:bencede çok verimli bir çizgi film fakat bazen eksikleri hataları olabiliyor bu yüzden mümkün olduğunca birlikte izlemekte fayda var diye düşünüyorum. benim canavarımda 24. ayını doldurdu onunda baş kahramanı şu sıralar. fakat yine trt nin Sid İle Bilim adlı çizgi filminide tavsiye ederim oğlumun yeni gözdesi bu aralar hele birde orda yapılan deneyleri ara ara evdede yaparsanız dahada bir severek izliyor ve öğreniyorda. üstelik yaptıklarının çoğu basit evde çok rahat uygulayabileceğiniz şeyler.

evet canım biz sid i de izliyoruz bi de bu akşam ilk kez çuf çufu izledi çok tv izlemesin istiyorum

ama izlerse de böyle şeyler izlesin....

kızım 2 yaşını 3 ay geçti. caillou izliyordu 1.5 yaşından beri. yemek yerken izliyor,bazen aralarda da açıyorum. ama öyle çok da uzun izemiyo. neyse, ben pek zararını görmedim,hatta öğrendiği çok şey oldu,konuşmasıyla öğrenmesiyle ilgili olarak. şimdi artık sıkıldığını hissediyorum,60 bölüm falan var bizde,ezberlemiş artık,bak şimdi şu olucak anne falan diyo:)başka çizgifilmler izlemek istiyor,ben de ne izleteceğimi bilemiyorum,izlediği şeyin yaşına uygun,olumsuz yönü olmayan bişey olmasını istiyorum. hello kity karakterini çok seviyo mesela,ama çizgifilmini hiç izlemedim,bilmiyorum. bu konuda öneriniz var mı

eger yabanci kanal gibi bi imkaniniz varsa veya internetten de olabilir, Cbeebies diye bi cocuk kanali var biz onu seyrediyoruz ingilizce.. onun disinda Caillou gercekten cocuklarin vagecilmezi benim oglum da bayiliyor. hem egitici

Back
X