İshal demek kakanın sulu olması değil. Günde sıvı halde 3ten fazla yapması. Sizinki sulu kaka. İshal değil. Bu da yüksek ihtimal alerji kaynaklıdır. Ben olsam tüm süt ürünlerini keserdim.Çok değişiyor bazen 1 bazen 3 ama hepsi ishal. Ve kilo kaybediyor. Sanırım yedikleri sindirilmiyor vücutta kalmıyor.
Ama bakteri 2 hafta önce çıktı ve antibiyotik kullandık şu an hala bakteriden olduğunu sanmıyorum. 2 gün önce gaita mikroskobi yapıldı temiz çıktı. Kültür verdik sonucu daha çıkmadıBagirsak hastaligi olmasinda varsin bakteri olsun annesi, uzulmeyi e.coli cikmis, direncli bir turu herhalde, son gunlerde yine gaita verdiniz mi?
Yediklerinide bir yazar misiniz? Kucukten beri neden bagirsaklari sorunluydu o kismi anlamadim. Emzirirkende mi ishal oluyordu mesela? Hicbir intolerans, alerji vb şüpheleri olmadi mi?
Su an antibiyotik kaynakli ishalda olabilir.Ama bakteri 2 hafta önce çıktı ve antibiyotik kullandık şu an hala bakteriden olduğunu sanmıyorum. 2 gün önce gaita mikroskobi yapıldı temiz çıktı. Kültür verdik sonucu daha çıkmadı
17 gündür patates pirinç yoğurt makarba meyve olarak muz hep bu tarz yediriyor. Bizim geçen sene tekrarlayan ishallerimiz olmuştu yemesine vs bağlı değil. 6 ay önce çölyak bakıldı negatif. Kandan alerji değerleri negatif. 10 aylık olana kadar hiç ishal olmadı. 10 aylıkken rota geçirdi. Sonra peşi sıra birçok ishal geçirdi ama sonra geçti. O dönemden beri gastro takibindeyiz
2 hafta önceki tahlilde ecoli bakterisi pozitif çıktı. Doktor buna bağladı ishali. Geçen hafta da ateş karın ağrısı oldu bilmiyorum alerji olsa ateş olur muİshal demek kakanın sulu olması değil. Günde sıvı halde 3ten fazla yapması. Sizinki sulu kaka. İshal değil. Bu da yüksek ihtimal alerji kaynaklıdır. Ben olsam tüm süt ürünlerini keserdim.
Sulu değil ama çamur gibi beze yayılıyor. ve mukuslu antibiyotik biteli 5gün oluyorSu an antibiyotik kaynakli ishalda olabilir.
Gunde 3 kez kaka yapiyor demissiniz, simdi bu sınırda bir sayi, kivami nasil? Macun gibi mi, butunluk var mi? Bezli bebekse eger bez emiyor mu mesela kakasini?
Antibiyotik ishali uzun sürebiliyor, ben gecen ay boyunca antibiyotik sebepli ishaldim, camur kivami ishal degil bu arada. Mukusu bi tarif eder misiniz? Kan var mi?Sulu değil ama çamur gibi beze yayılıyor. ve mukuslu antibiyotik biteli 5gün oluyor
Rota negatifRota olabilir zira rota birkez geçirilip bağışıklık kazanılan bir virüs değil,defalarca tekrar edebilir.
Kan yok. Kakada sünen şeyler var sümüksü gibi kakanın her yeriAntibiyotik ishali uzun sürebiliyor, ben gecen ay boyunca antibiyotik sebepli ishaldim, camur kivami ishal degil bu arada. Mukusu bi tarif eder misiniz? Kan var mi?
Rota aşısı varmı çocuğunuzun?Çocuk gastroya gidiyoruz. Rota daha önce geçirdi. Kusma olmadı hiç
Süt hiç vermiyorum zaten normalde de. Şu an için yoğurt yiyor.Bence antibiyotik kaynaklı bağırsak florası da bozulmuş olabilir. Doktorunuz demeden süt ürünleri kesmeyin, direkt süt içmesin tabi bir süre ama yoğurt, peynir, kefir değerli besinler mahrum kalmasın doktorunuz önermediği sürece. Diyetisyen desteği alabilirsiniz.
Süt hiç vermiyorum zaten normalde de. Şu an için yoğurt yiyor.Bence antibiyotik kaynaklı bağırsak florası da bozulmuş olabilir. Doktorunuz demeden süt ürünleri kesmeyin, direkt süt içmesin tabi bir süre ama yoğurt, peynir, kefir değerli besinler mahrum kalmasın doktorunuz önermediği sürece. Diyetisyen desteği alabilirsiniz.
Rota negatif çıktıRota aşısı varmı çocuğunuzun?
Rota aşısı varmı çocuğunuzun?Çocuk gastroya gidiyoruz. Rota daha önce geçirdi. Kusma olmadı hiç
Şun rotamı demiyorum zaten hanfendi aşısı varmı diye soruyorum ?Rota negatif çıktı
YokmuşRota aşısı varmı çocuğunuzun?
Şun rotamı demiyorum zaten hanfendi aşısı varmı diye soruyorum ?
Tahmin ettim zaten çocuklara aşıyı yaptırmıyorlar sonra çocuklar böyle hasta oluyor. Kendileri hasta oldukları yetmiyor gibi bulaşıcıda oluyor. Dicek hiç birşey bulamıyorum böyle insanlara.Yokmuş
Hayır aşısı yok. Rota geçirenler zaten aşılı sayılıyorRota aşısı varmı çocuğunuzun?
Şun rotamı demiyorum zaten hanfendi aşısı varmı diye soruyorum ?
Ya siz bizim çocuk gastro doktorumuzdan daha mı bilgilisiniz. İlk aylarda çocuğumdaki döküntülerden dolayı alerji olabilir şüphesiyle bize rota aşısı yaptırmamamızı söyledi. Onun dışındaki tüm aşıları tam.Tahmin ettim zaten çocuklara aşıyı yaptırmıyorlar sonra çocuklar böyle hasta oluyor. Kendileri hasta oldukları yetmiyor gibi bulaşıcıda oluyor. Dicek hiç birşey bulamıyorum böyle insanlara.
Yok, o mukus degil kuzucum, mukus oldugunda direkt balgam gibi topaklanmis alanlar oluyor. Bagirsak florasi bozulmustur minigin antibiyotik kaynakli, toparlayana dek yogurt, kefir tüketsin.Kan yok. Kakada sünen şeyler var sümüksü gibi kakanın her yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?