2 yasinda oglum var tekrar hamile kalmayi dusunuyorum

Hamile kalmalimiyim

• Kalmalisin

OY: 7 29,2%
  • Sen bilirsin

OY: 17 70,8%

• Ankete Katılan
    24
Benim de oğlum 2 yaşında.Ben de istiyorum ama işlerimin çok yığın ve belirsiz olduğu bir dönem.Ria taktırmıştım.Ekimde çıkartayım diyorum.Yalnız bir yanım da feci tursıyor.İlk gebeliğim çok kötü geçmişti,oğlum erken doğmuştu,sonraki 5-6 ay da çok zordu.Ama oğlumun kardeşi olsun istiyorum.

yasiniz gencse bir iki sene daha bekleyin ama 35 ustu ise siz bilirsiniz ... bende bu gidisle pes pese yapmam gerekecek sanirim

Kizlar aynn ben buay yaptim bakalim 25 adet tarihim haber veririm burdan bir tane daha hayirli saglikli oglum olsun istiyorum duanizi eksik etmeyin lutfenn

Ben

Bende 14temmuzda doğum yaptım. Eve geldik ve kötü haberi aldık. Tam zamanında çıktık hastaneden. .
Ayy biz hastanedeydik hastane de çarşının ortasındaydı sabaha kadar trafik sesler filan aklımız çıktı. Darbe çocuğu diyorlar oğluma sürekli kovalayasım geliyor insanları.

Ben eger bakabilcekseniz arka arkaya cocuk yapmanin daha dogru oldugunu dusunuyorum.
Kizim 20 aylikken hamile kaldim.
:)

konuyu anlamadim esinizle sizin vereceğiniz bir karar degil mi? kusura bakmayın kibliyorum çünkü bircok kez konumuz kapanıyor yads tasiniyor buraya ait degil diye.. bu konuda boyle bence ..

dalga mı gecıyorsunuz ?
yanı ne dıyecegımı bılemedım suan
evet hamıle kalmalısın dersek gıdıp hemen kalıcakmısınız
hamur degıl bu cocukdan bahsedıyoruz ve sırf emzırme hayalı ıcınde cocuk dogurulmaz

rıca ederım cıddıye alın bunu
bı cocugunuz var dıger cocugada en az aynı sekılde maddı manevı sorumlulugunu yuklenebılecekmısınız
psıkolojık acıdan buna uygunmusunuz
evladınız buna hazırmı

hos bunları dusunen bırı olsanız boyle bı anketle cocuk yapım mı yapmıyımmı emzırmek ıstıyorum demezdınız benımkıde sacmalık ıste

Sen yanlis anlamissin guzelim ben cocuklarin arasinda kac yas farki olmali gibisinden sordum tecrubeli annelere yas farki beni korkuttu biraz tabiki senin onum bunun demesiyle deqil ben zten kafaya koydum ama tereddutlerim var

Normal doqum canim bazi insanlar o kadar karamsarki insani urkutuyorlar yok nasil yaparsin yok soyle yok boyle hayirlisi tabiki istiyorum bu ay sadece iki kez birlikte olduk gerci insanlar aylarca yillarca denio olmuo bizim iki kerelik olurmu bilmior suan akintimda var

Bence cok erken benimde 15 aylik kizim var ve ben en az 4yasina kadar dusunmuyorum.
Cunku bu yaslar onun icin en onemli zamanlar onunla ilgilenmek istiyorum onun bu hakkini elinden almak istemiyorun.

Yumurtlama zamanimi oldu birliktelik?
Ondan bir hafta kadar sonra kasikta agrilar basliyor ondan sordum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…