- Konu Sahibi Happygirl12
-
Tekrar hamile kalmayi dusunuyorum mantigim hayir desede duygularimin onume gecemiyorum oo emzirmenin verdigi o guzel duygu sadece 10gun bile surmedi oqlumda gogus uclarim yoktu emmedi slikonda denedim nasibinde yokmus yardim edin emzirmek istiyorumm :''(
Ayy biz hastanedeydik hastane de çarşının ortasındaydı sabaha kadar trafik sesler filan aklımız çıktı. Darbe çocuğu diyorlar oğluma sürekliBen
Bende 14temmuzda doğum yaptım. Eve geldik ve kötü haberi aldık. Tam zamanında çıktık hastaneden. .
Bence o sen bilirsin'cilet kalmamalısın diyor aslındaAnket secenekleri cok iyi yalniz. Kalmamalisin secenegi yok. Sen coktan aklina koymussun biz ne desek faydasi yok.
Bakabilecegine inaniyorsan yap
Darbe olmadı çok şükür. . Demokrasi çocuğu o..Ayy biz hastanedeydik hastane de çarşının ortasındaydı sabaha kadar trafik sesler filan aklımız çıktı. Darbe çocuğu diyorlar oğluma süreklikovalayasım geliyor insanları.
Yumurtlama zamanimi oldu birliktelik?Normal doqum canim bazi insanlar o kadar karamsarki insani urkutuyorlar yok nasil yaparsin yok soyle yok boyle hayirlisi tabiki istiyorum bu ay sadece iki kez birlikte olduk gerci insanlar aylarca yillarca denio olmuo bizim iki kerelik olurmu bilmior suan akintimda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?