- 6 Ağustos 2016
- 21
- 12
- 3
- 30
- Konu Sahibi Happygirl12
-
Benim oğlum 1 yaşında, bizde ikinciyi istiyoruz , ama ben henüz hiç adet olmadığım için muhtemelen olmayacakEsimde yas farki olmasin diyenlerden ona kalsaydi 1yasindayken istiyordu maddi ve manevi olarak yetecegimize inanmasaydik denemzdik bile kizlar hayirlisi rabbimden dua edin kizlar bana lutfenn
İkincisi 2 yaşına geldiğinde harika bir ikili olacaklarBiri 3 yasinda,digeri 6 aylik kizlarim var.
Dün kil maskeai yaptim. Biri çiş dedi,digeri uykusuzluktan aglama krizine girdi. Ortalik yangin yeri oldu. Maskeyi yikamaya firsat bulamadim vallahi. Net yarim saat kaldi suratim yana yana.
Kipkirmizi pancar gibi suratla dolastim aksama kadar.
İyide ikincisini emzirme garantiniz varmı? Çok ilginç kafalar var dünyada yemin ederim. Emzirmek için bebe sahibi olmak nispet ettiler diye bende bebe sahibi olacam bende emzirecem banane banane kafasında dolaşmak nasıl bir boşvermişlik...Ben suan nasilim biliyormusun eltim nisbet yapardi cocugu 1 yasindaydi bn yeni doqum yaptigimda emzirmenin havasini atardi bense kucucuk bir bebek kucagimda elimde biberonla beslerdim yarim bir tarafim hep o annelik duygusu onu emzirirken gozunun icine bakmasi filan ya anlayin beni iste ilk cocuqum emziremedim yasayamadim o duyguyu :-( :'(
Konuyu okur okumaz bende bu yorumu yaptim kafamda :) 26. Aydayiz hala devam ediyor emmeye. Ikinci cocugu zihnimden bile geciremiyorum. Emzirmek muhtesem bisey evet ama bunun icin cocuk yapılır mi pek mantikli gelmiyor.Zaten 2 yıl boyunca emzirmis olsaydiniz ikinciyi bu kadar çabuk istemezdiniz. Çünkü emzirmek cok zor. 2 yılın sonunda kızımı sütten kestigimde yeniden doğmuş gibiydim. Ikinci cocuk mu..aslaaaaaaaa
dalga mı gecıyorsunuz ?
yanı ne dıyecegımı bılemedım suan
evet hamıle kalmalısın dersek gıdıp hemen kalıcakmısınız
hamur degıl bu cocukdan bahsedıyoruz ve sırf emzırme hayalı ıcınde cocuk dogurulmaz
rıca ederım cıddıye alın bunu
bı cocugunuz var dıger cocugada en az aynı sekılde maddı manevı sorumlulugunu yuklenebılecekmısınız
psıkolojık acıdan buna uygunmusunuz
evladınız buna hazırmı
hos bunları dusunen bırı olsanız boyle bı anketle cocuk yapım mı yapmıyımmı emzırmek ıstıyorum demezdınız benımkıde sacmalık ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?