Bebek Beslenmesi 2 yasinda yemek yemiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Lepistesb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2019
3.012
6.406
88
2 yaşında hiçbirşey yemiyor. Sadece mama . Çok çabaladım ama kusuyor . Var mı yaşayan ve çözüm bulan ?

Son düzenleme:
2 yaşında hiçbirşey yemiyor. Sadece mama . Çok çabaladım ama kusuyor . Var mı yaşayan ve çözüm bulan ?
Maleseffffff bennnnnnnnnnn canim cok cektim yemek putrlu seyler yemedi kustu kasigi gordu ogurmeye basladi iki kasik yedi ucuncuyu burnundan gelene kadar kustu geri eve mecburi blnder aldim ve herseyi iyce putrsz olana kadr cektim bebek biskuvside dahil once az az tatlara alstrdm yedirdim sonra kucuk kucuk eline atstrmlklar verdm yemedi dilini degdi atti sonra onuda kopardi agzina geleni kustu az az alsti sonra coook zor gercektenn allah yardimcinz olsn ama sabrli olun alsyr bi doktra gorusun reflusu falan yoksa alsir bide bnm kizimn bugaznda kizariklkr vardi surekli kustu icin hic gecmyrdu buda kusmasini tetklyrdu bir vitamin aldik bi prfesrun tavsiyesi ile doz ayarlamasi yapti onu kullandik smdi istahida acildi yemeside duzeldi kusmasi gecti ve kizarkliklarda gtti cok sukur

Maşallah canım yinede alışmış. Ac diye şimdi benden mama istiyor vermedim bağırdı. Sonra parmak emdi kaldı öyle.
Yicekleri gosteriyorum hepsine hayır diyor. Muz sever her çocuk gösterdim yok diyor . Zorla verdim bir parça öğürdü. Açlıkla alıştırmaya calısıcam mama yok artik .
Ilacın adi neydi

Cnm malesef kizimda oyle cocuklarin bayila bayila yedigi herseye benm kizim oguruyr canm blndrdan gecr dene alisana kadr tadrini alsin ilacin ismi immuneks-ş gercekten cok faydasini gordum canm uzerinde 4 10 yas kullanima uygundur yazyr kizim 19 aylik prfsr bize eczaneye yasini soyledgnzde size dozunu ayrlar dedi ve biz oyle kullanmaya basladik

Benim çocuğum 23 aylık hiç birşey yemiyor.sürekli önüne bişiler koyuyorum 2 kaşık alıyor yerse o kadar.sonrasıdağıtmaca. benden hiç.bişiyemiyor. sadece sütiçiyor .bütün testleri yapıldı vitaminleri normal.iştah şurupları var çeşit çeşit bana mısın demiyor. 10 buçuk kilo

22 aylik oglum anne sutu ve mamayla besleniyor ek gidayi sadece tadimlik aliyor.

Emzirmeyi biraktim/mamayi biraktim istahi acildi soylemleri uzerine mama ge memeyi keserek bir sure denedim. Sonuc: yetersiz beslenmeden kabiz oldu ve hastanelik olduk.

Doktorun soyledigi: cocugun yemek duzenini degistirme. O vucudu hazir oldugunda (sindirim sistemi vs)zten kendi yiyecektir...

Benim anladigim cocuk yemiyorsa bir sebebi var gercekten. Omrunun sonuna kadar mama yemeyecek illaki bir gun normal beslenecekler. Zorlamamali onu gordum.

Ben yesin diye cocugu ac biraktim yine yemedi sindirim sistemi bozuldu. Hastanelik oldugumuzda yasadigim seyi rabbim bir daha omrum boyunca yasatmasin cocugum ölüyor sandim.

Zorlamayin, hazir oldugunda kendileri yiyecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…