ne görürse onu istiyor demek babasıyla fazla vakit geçirse daha iyi olur sanki babasının yaptıklarına özenmesi açısından
benim oğlumda 2 yaşında sabah erken kalkıp bütün kıyafetlerini giyip giyip bana defile yapıodu da şimdi tuvaletten çıkınca kilodunu bile bana çektirtio
aslında senin işin daha kolay çünkü yaz aylarındasın ve yıkadığın çabuk kururçünkü baya bir don atlet yıkayacaksın ama sabırlı ol en fazla 10 günde öğrenir ama gece bezleme altına bişi ser ve bezi çıkar at elinede bişiler ver artık sen daha iyi tanırsın çocuğunu nasıl avutacağını bilirsin unuttur ona bezi sifonu çekmeden kakasını fln göster ona pis iğrenç o tuvalete yapılır beze değil fln de ama sabını hiç kaybetme sonunda kazanan sen olursun bunu unutma hadi kolay gelsin canım
bu bir savaşsa sen kazan derim ben çünkü daha 2 yaşında onun dediği olursa öyle alışır gider babasından da korkmuyormu yani ailede bir otoriter şart aslında
babadan çok benden korkar aslındaama tuvaletten bizden de çok korkuyo galiba çocuk adı geçince bile deli oluyo
ayy çok pardon seninkide erkekmiş
ben nası okuduysam kız zannettim....
büyüynce çok canlar yakacak desenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?