2 yaşındaki çocuk kendi kıyafetini seçer mi yaaa :)

hazalada

YANLIZIM;ÇÜNKÜ SEN VARSIN
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
669
12
68
Ankara
Kızlar benim 2 yaşında bir oglum var ...ve evde bile günlük kıyafetleini giymiyo ...cici istiyormuş gezme kıyafetlerini giyinecekmiş hep :26: çok da süslü krem sür ,parfüm sık :12::12:saççları tara gözlük ,şapka tak falan ...inletiyo beni biri eksik olunca .:9::9: Bu devrin çocukları hep mi böyle benim ki mi acayip yaaa:9:

bu devrin çocukları böyle.
benimkide ben ayakkabı giysem ayakkabı der terlik giysem terlik giyer.
dışarıya gideceğimizi anlayınca en güzel kıyafetlerini getirir giydir giydir der, üstündekileri çıkarır sevmiyom der....

ooooo bneimkinin yanında sizinki geç kalmış bile sanırım:))))
daha birbuçuk yaşında ve erkek olamasına rağman..
istediği kaıyafeti giydirmediğim için yıkıyo ortalığı:1:

massaallahh :nazar: yerim ben o yakusukluyu :69:
zamane cocuklari iste naparsin :1:

Yerim o yakışıklıyı ben:))Ne güzel metroseksüel bi oğlun var:))

kız bir süredir böyle benim platfrom topuklu olan ayakkabılarımla bile benden benden güzel yürüyo :) makyaj yaparken banada sür diyo oje sürerken o da istiyo :) yapmadıgı yok yani :9::9:

ne görürse onu istiyor demek babasıyla fazla vakit geçirse daha iyi olur sanki babasının yaptıklarına özenmesi açısından

ne görürse onu istiyor demek babasıyla fazla vakit geçirse daha iyi olur sanki babasının yaptıklarına özenmesi açısından

onunla ikende onun yaptıklarını yapıyo canım :9: mesela krem sürüp parfüm sıkma olayı babanın taklidi :)ama akşama kadar hep benimle . akşam iki saat anca babasını görüyo bide haftasonları :31:

Son düzenleme:
benim oğlumda 2 yaşında sabah erken kalkıp bütün kıyafetlerini giyip giyip bana defile yapıodu da şimdi tuvaletten çıkınca kilodunu bile bana çektirtio:9::27:

benim oğlumda 2 yaşında sabah erken kalkıp bütün kıyafetlerini giyip giyip bana defile yapıodu da şimdi tuvaletten çıkınca kilodunu bile bana çektirtio:9::27:

canım yaa maşallah tuvalete alıştı demek .nasıl başardınız yaa .benimki acayip korkuyo tuvaletten ve bezini çıkarınca bile çıngar kopuyo evde. 3 gündür deniyorum tuvaletini yaptırmayı başaramadım.söylemiyo yaa:27:

aslında senin işin daha kolay çünkü yaz aylarındasın ve yıkadığın çabuk kurur:27:çünkü baya bir don atlet yıkayacaksın ama sabırlı ol en fazla 10 günde öğrenir ama gece bezleme altına bişi ser ve bezi çıkar at elinede bişiler ver artık sen daha iyi tanırsın çocuğunu nasıl avutacağını bilirsin unuttur ona bezi sifonu çekmeden kakasını fln göster ona pis iğrenç o tuvalete yapılır beze değil fln de ama sabını hiç kaybetme sonunda kazanan sen olursun bunu unutma:5: hadi kolay gelsin canım:71:

aslında senin işin daha kolay çünkü yaz aylarındasın ve yıkadığın çabuk kurur:27:çünkü baya bir don atlet yıkayacaksın ama sabırlı ol en fazla 10 günde öğrenir ama gece bezleme altına bişi ser ve bezi çıkar at elinede bişiler ver artık sen daha iyi tanırsın çocuğunu nasıl avutacağını bilirsin unuttur ona bezi sifonu çekmeden kakasını fln göster ona pis iğrenç o tuvalete yapılır beze değil fln de ama sabını hiç kaybetme sonunda kazanan sen olursun bunu unutma:5: hadi kolay gelsin canım:71:

çok inatçı canım yaa hiç birşeyle avunmuyo, illa bezini istiyo ,tuvalet yada lazımlık düşmanı gibi çocugun resmen:52:

bu bir savaşsa sen kazan derim ben çünkü daha 2 yaşında onun dediği olursa öyle alışır gider babasından da korkmuyormu yani ailede bir otoriter şart aslında:57:

bu bir savaşsa sen kazan derim ben çünkü daha 2 yaşında onun dediği olursa öyle alışır gider babasından da korkmuyormu yani ailede bir otoriter şart aslında:57:

babadan çok benden korkar aslında :20:ama tuvaletten bizden de çok korkuyo:53: galiba çocuk adı geçince bile deli oluyo

ayy çok pardon seninkide erkekmiş
ben nası okuduysam kız zannettim....
büyüynce çok canlar yakacak desenize

ooooo daha bunlar neki
yakında sizin dolabınızda tüm kıyafetlerinizi dener ve buna uygun ayakkabı verirmisin annecim ama toplu olsun lütfen derrr (benimki kendi kıyafetlerini bu aralar beğenmiyorum benimkilere merak sarnı cadııı) :52::53::44::95:

Back
X