Çocuk Hastalıkları 2. Yasindaki kizim bayildi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Aynisimi oldu bayildimi. Bizim kafa carpmdi gerci ama . Cok kotuydu rabbim yasatmasin kimseye
Evet kelimesi kelimesine aynisi.sizinkide buyuk ihtimal burnunu carpmistir yere.burun cok acir.o yuzden oyle olmustur.metanetli davrinmissiniz ne guzel.o gun ben cocugumu oldu diye kucagima aldim,kollarimda butun vucudunu birakmis kollari asagiya sallanir vaziyetteydi.(yazarken bile yasadim o ani allahim kimselere yasatmasin)cigliklarima komsular indi kapima.sonra ben bayilmisim.allahtan annem yanimdaydi.kizim,izmirim hadi kalk,bak oglun iyi,birseyi yok,sen gideceksin birsey degil sozleriyle kendime geldim.baktim oglum annemin kucaginda ve kendinde.allah komsularimdan sagolsun benimle hastaneye geldiler.rontgen vs.derken birseyi yok.acidandir aci sokuna girmis dedi doktor.alnini vurmustu,alni sisti o kadar.

Şimdi kaldirmak istedim ama uyanmadi. Çoknyoruldu bu aksam hastane hastane dolandi. Ondan olabilir. Ama uyku modu rutin. Gece bile kirk kez doner hayla oyle
Tekrar denedim. Gozlerini acti anneee dedi geri yatti
Uyutma konusunda doktorunuz ne dedi bilmiyorum ama benim doktorum uyuyabilir sorun olmaz demisti.ben sormustum uyusun mu yoksa uyutmayayim mi dedim.yooo uyusun gerek yok dedi.hatta rontgen cekilirken uykuya dalmisti neredeyse:))

Evet kelimesi kelimesine aynisi.sizinkide buyuk ihtimal burnunu carpmistir yere.burun cok acir.o yuzden oyle olmustur.metanetli davrinmissiniz ne guzel.o gun ben cocugumu oldu diye kucagima aldim,kollarimda butun vucudunu birakmis kollari asagiya sallanir vaziyetteydi.(yazarken bile yasadim o ani allahim kimselere yasatmasin)cigliklarima komsular indi kapima.sonra ben bayilmisim.allahtan annem yanimdaydi.kizim,izmirim hadi kalk,bak oglun iyi,birseyi yok,sen gideceksin birsey degil sozleriyle kendime geldim.baktim oglum annemin kucaginda ve kendinde.allah komsularimdan sagolsun benimle hastaneye geldiler.rontgen vs.derken birseyi yok.acidandir aci sokuna girmis dedi doktor.alnini vurmustu,alni sisti o kadar.
Biz kvdeydik esim kp kaynanam vardi. Kp soguk kanlidir o bagirdi bana ve kvme sakin olun die. Esim hemen aldi cocugu sarsti. Balkona goturdu kp beni balkona sokmadi dahada telaslandirmiyim diye. Cunku bende hamileyim ve dusuk tehlikemde var. Ki zaten olay oldu bitti hastaneden geldik derken benim kanamam basladi bide benim icin acile gittik. İgne vurulduk dusuk icin. Ordan zaten hazir hastanedeyken ikinci kez gosterelim dedik iste. Şu an uyuyor bi kac kez kaldirmak istedim tepki verdi ih mih etti aglandi kalkmadi

Uyutma konusunda doktorunuz ne dedi bilmiyorum ama benim doktorum uyuyabilir sorun olmaz demisti.ben sormustum uyusun mu yoksa uyutmayayim mi dedim.yooo uyusun gerek yok dedi.hatta rontgen cekilirken uykuya dalmisti neredeyse:))
Uyusun sorun olmaz dedi sadece 3 saatde bir kaldir bak gelebiliyor mu kendine dedi. Ama cok yorgun oldugu icin sadece mizmizlanarak tepki veriyor. Size tomogrofi cekmismiydiler

Biz kvdeydik esim kp kaynanam vardi. Kp soguk kanlidir o bagirdi bana ve kvme sakin olun die. Esim hemen aldi cocugu sarsti. Balkona goturdu kp beni balkona sokmadi dahada telaslandirmiyim diye. Cunku bende hamileyim ve dusuk tehlikemde var. Ki zaten olay oldu bitti hastaneden geldik derken benim kanamam basladi bide benim icin acile gittik. İgne vurulduk dusuk icin. Ordan zaten hazir hastanedeyken ikinci kez gosterelim dedik iste. Şu an uyuyor bi kac kez kaldirmak istedim tepki verdi ih mih etti aglandi kalkmadi
Ayy kiyamam dikkat edin.dedigim gibi cani cok acimis yavrumun ondandir.

haniar merhaba
Aksam 9 gibi 21 aylik kizim koltukdan bi anda zipladi. Ayaklarinin ustune orda yuz ustu yere kapaklandi. Hemen kaldirdim şoka girmis gibiydi aglamaya calisti aglayamadi. Derken eli ayagi allah korusun felc olur gibi oldu. Sonra dudaklari morardi bayildi nefes alamadi. Ama toplam 1-2 dk icinde oldu hersey. Sonra babasi biraz sarsti kendine geldi ama sersemsi yarim saat icinde tamamen kendine geldi. Tabi biz duser dusmez hemen evimize yakin ozele gittik. İki doktor birden bakti kalp atisini dinledi onemli bir sey yok gozlemleyin kusarsa norolojiye gidin yoksa gerek yok dedi. Yinede icim rahat etmedi aradan 2 saat gecti egitim arastirmaya gittik muayne etti rontgen cekti onlarda temiz sorun yok dedi. Ama ben hayla rahatlayamadim. Boyle bir sey basina gelen var mi.
Nöbet geçirmiş olabilir mi?

Nöbet geçirmiş olabilir mi?
Yorumları okumadan yorum yaptım kısıra bakmayın morardı falan deyince acaba mı dedim, bir de oynarken aniden düştü yere sandım sizin kızınız kendi atlamış. Tecrübe en iyi doktordan daha iyidir tecrübeli arkadaşın dediği doğru bence acı şokuna girmiştir, çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın. Benim kızım 5 aylık 4 aylıkken çok mız mız olduğu bir gece emzirip yanıma yatırmıştım beşiğine koyunca uyanıp ağlıyordu çünkü. Yanımızda yatmaz normalde ama babası uyuyordu bilinçsiz bir şekilde zarar vermesin diye kendi tarafıma yatırdım. Yeni yeni dönmeye başlamıştı. Gece çığlıkla uyandım yanıma baktım çocuk yok şoka girmişim eşim beni sarsıyor bir yanda çocuk katılıyor çünkü yatağın yanında komidin var ve çekmecesi açıktı. Bakamadım aşağı kesin dedim çocuğun kafası dağıldı çekmeceye kafası yada boynu denk kelse düşünmesi bile korkunç. Allah korumuş mucize gibi birşey hala aklıma gelir. Ayakları komidindeydi, kafası yerde birde 3 lü piriz ve üzerlerinde de elektrikli aletler takılı korkunç bir geceydi. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki unutana kadar gözünün içine bakacaksınız, Allah’ım kimseye yaşatmasın çok geçmiş olsun.

Uyusun sorun olmaz dedi sadece 3 saatde bir kaldir bak gelebiliyor mu kendine dedi. Ama cok yorgun oldugu icin sadece mizmizlanarak tepki veriyor. Size tomogrofi cekmismiydiler
Çok geçmiş olsun, doktorunuzun dediği gibi ara ara uyandırın, 2 defa doktor muayenesinden geçmiş, sonuçları da temiz çıkmış, korkmayın birşeyi yoktur Allah'ın izniyle, söyleyen oldu mu bilmiyorum ama çocuklar bazen ağlayamadığında katılma nöbeti geçirir, bu nöbet esnasında dudakları morarır ve nefessiz kalıp bayılır, bazı çocuklarda korku, canının yanması vb durumlarda görülen bir durum.

Back
X