Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pardon da ciger ceker derken.Hayir hayir direk hastaneye. Ciğer cabuk ceker Allah korusun.
Cam çok kötüdür. Lütfen hastaneye götürün.
Doktorlar nasil bekleyin demis anlamadim. Neyi bekleyecekmissiniz acaba?
doktora gittinizmi ?
nasıl durumu bebeğin ?![]()
Konuyu gece yarısı açmışsınız,saat 18.33 olmuş şimdiye kadar yapması gerekti kabız mı oldu şimdide,isterseniz bir doktora götürün.
pardon da ciger ceker derken.
insanlari korkutmayin ya. vucudumuzun ici havuz da mi giden cigere cekiliyor.
konu sahibi tou igne basi kadarsa sorun olmaz insaallah. patates yedirin bir iki gun. diskiyla atilir. cikisini da gorebilecevinizi sanmam.
not yabanci cisim yutma aninda cigere kacarsa kacar. boyle bir durumda da oksurme olur. bdlirtisiz gittiyse midededir hatta coktan barsaklardadir
doktor takibinde olsun her an ameliyatlık duruma gelebilir Allah korusun lütfen korkup üzülün diye söylemiyorum
doktora götürmelisiniz diye diyorum
Dun bu konuyu okudum aman allah korusun oglumu dedim inanmazsiniz sabah bi baktim kitir kitir bisey yiyo acaba ne ki o dedim anam cam nerden buldun sen onu dedim cikarttim agzindan.igne ucu kadar bisey kalmis agzinda zaten o kadarmiydi yuttumu bilmiyorum ama korktum ilk once.agzinin icini kontrol ettim kan yok allaha sukur.zaten kakasinda cikar belki de biz goremeyiz.oglum 21 aylik cok sukur degisik bi durum olmadi yiyo iciyo hopluyo zipliyo yine cok daha fazla deli ediyo beni.durdurmak imkansiz.yani hersey cok normal.bende kaka bekliyorum anlicaniz.korkmuyorum sende korkma.o kadarciktan bisey olmaz.allahim korusun kuzularimizi...
hemen dra git acile o senin cocugun bosver esini falan hemen git ben olsam hemen giderdim elalemi dinlemezdim allah korusun rahat rahat uyyabilcenmi bu gece cabuk hemen gotur bisey olmasada icin rahat eder odaha iki yasinda...
Konuyu takip edince aklıma takıldı. Cam parçasını ağzında çiğneye çiğneye yiyen bir çocuğun ağzı. O kadar zarar verecek boyutta olsaydı, bu çocuğun ağzı da kan içinde kalırdı herhalde. Ağzı, boğazı. Ağrısı olurdu, vs. Mantık yürütünce demek ki öyle zararı olacak derecede bir kaza değil bu. Boşaltım sisteminde aşağıya iniyordur o. Yakında çıkarır zaten. Kakada bulacağınızı bile sanmam, çünkü çiğnenmiş ufalanmış artık. Bu konunun ayağa cam girmesiyle hiçbir alakası yok ayrıca. Nasıl bununla kıyaslanmış anlamadım. Ayak derisi ile boşaltım sistemi bir mi Allah aşkına?
Hastaneye gitseniz de bişey yapmazlar ki. Eve git bekle derler. Doktorlarınız da söylemiş.
çok geçmiş olsun..
Bise olmaz ben de yutmustum hem de bi kaç defa hic bise de olmadi