- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
keşke benim kızım yese bunları kahvaltıda falan, rüya gibi
Valla kızım çubuk krakeri bile yemiyor on sekiz aylık oldu kilosu daha dokuzu bile görmedi
Sağlıklı mutlu bir bebek olduktan sonra bunları takmamak lazım
Benim kızım sadece su ile besleniyor varlık içinde yokluk çekiyor
çorba çok fazla gunde iki defa
o çorbalari kaldir yerine sut yda yogurt koy bence
yagli sut olsun
gunde en az 500 ml sut yada sut urunu kullanmali .. ve et tabiki ne eti oldugu farkertmez
Maşallah daha ne yesin? Sağlıklı bir çocuksa problem yok.
Ben yemiyorum bu kadar
1 porsiyonda meyva yiyor. Eklemeyi unutmusum.Demek ki çocuk doyuyor bu kadarla ki normal beslenmesi. Kilo da yapı ile alakalıdır belki zaten midesi ne kadar çocuğun annesi çevrenin de etkisinde kalıp takinti mi yaptın acaba ?sağlıklı mutlu bir çocuksa hersey yolunda bence.
kızınızın boyu kaç cm ?Valla benim kızım da 28 aylık 12 kiloyu zor gördük boyumuz uzun bide hepten safinaz bende çok dert ettim herseyini yediririm bir gün içinde hatta ögunleriyle koca bir insan doyar ama yok maalesef almıyoruz kilo bende pesetyim artık sagliklari yerinde olsun yeter...oğlumda 7 yaşın içinde maaşallah herşeyi yer bol bol oda daha 21 22 kilo anca,benim cocuklarimin bünyesi böyle demekki dedim artık npyim canlari sağolsun yeter...
Cunku beslemeye yonelik deil yedikkeri karninı doyuruyorsunuz sadece1 porsiyonda meyva yiyor. Eklemeyi unutmusum.
Boyle diyeceginizi biliyordum bana gore de normal yiyor. Ama enteresan olan sey su hergun bu kadar yiyor ama kakasini 2 gunde 1 ve azicik yapiyor genelde kabiz inanin bu yedirdiklerim nereye gidiyor hic anlamiyorum. Hareketli bi bebek de degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?