- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Solucan, idrar yolu enfeksiyonu bunlar çocuklarda kilo alımını engelliyorArkadaslar cocuklarinizin kilosuna boyuna (asiri uclarda degilse) pek takilmayin. Genlerinde ne varsa eninde sonunda o oluyor. Cocuklar beslenmeyle buyuyecek olsa afrikada aclik ceken onca milletin boy ortalamasina bakin. Bazi cocuklar yemez kilosu iyidir bazilari yer almaz. Yakiyor demek ki vucut. Ha bir de cok cok iyi yiyor yine kilo almiyor derseniz de baska seyler icin arastirin. Sonucta bagirsak solucani bile kilo almayi onluyor.
Doğumuna az kalmış :) normal D basıp olur inşBen yemiyorum bu kadar
Yedikleri gayet iyi, kilosu da... Büyük kızım da çok zayıftı, yani alt sınıra yakındı , ama çok sağlıklı ve mutlu bir bebekti. Ben kilosunu hiç dert etmedim, çok kilolu olupta obezite riski taşımasından iyidir zayıf olmak diye düşünüyorum hep...2 yasinda kizim var 10.5 kilo bir gun yediklerimiz su sekilde hasta olmadigi surece hergun boyle besleniyor.
Kahvaltida 1 yumurta kibrit kutusu peynis 1 cay bardagi sut biraz ekmek 1 ceviz
Uykudan once bir kase corba
Uykudan sonra bi tabak etli sebze yemegi 1 kase yogurt
Aksama dogru tekrar corba
Duruma gorede sut icip yatiyor
Istah surubu kullaniyorum ama ise yaramadi kilo almasi icin neler yapabilirim?
Beslenmesi icin ne yapmam gerekiyor? Cok uzuldum simdi sadece karnimi doyuyor?Cunku beslemeye yonelik deil yedikkeri karninı doyuruyorsunuz sadece
Güzel gelişmesi için beslemelisiniz
Kabızlık için yağı bol olsun yediklerinin
Süt vermek ıstemıyorsanız yogurtupeynıre yuklenebılırsınız.
Ha bide şu var size dediklerimi bende yapıyorum dr tavsıyrsı çünkü bunlar
Ama bizde işe yaramıyor büyük çocuklarımda
Küçük de yaradı ama işe
Olmayınca da olmuyor yani
3 sise balik yagi kullandim ama hic bi ise yaramadi. 83 cm boyu cok zayif gorunuyor goren herkes 1 yasinda mi diye soruyorEğer saglikliysa gucluyse , az kilo daha iyi hatta.
Beslenmesi de iyi bence . Yapısı demek ki bu.
Iştah şurubunu içirmeyin, normal yiyor zaten. Boşuna ilaç yüklemiş oluyorsunuz.
Balık yağını deneyebilirsiniz.
83 cmkızınızın boyu kaç cm ?
Iste beni sinir eden seyde bu yediriyorum yediriyorum dogru durust yani dolu dolu kaka yaptigini cok nadir goruyorum genelde azicik yapiyor bu yedirdiklerim nereye gidiyor bilmem.Maşallah daha ne yesin.İşin garip yanı benim kızım da bu saydıklarınızın yarısı kadar yiyor ama tombikk.sürekli doktordan fırça yiyordum.kızımın 1haftalık yemeğini öğün öğün porsiyon porsiyon fotolarını gbderdim de fırçadan kurtulduk:) sağlık sorunu yoksa,zayıf oluşu genetiktir.
Bakmayin benim kizimda istahli yemiyor oyalaya oyalaya yediriyorum cogu ogunuBu yazınız yemeyen annelerin bebeleri için çok üzücü.bir çocuk bunları yerde bir anne ne ister daha.ben doktora iştah açıcı şurubu sordum ama kesinlikle vermeyin dedi.versem mi acaba bende ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?