- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Hurma yedirin bol bol2 yasinda kizim var 10.5 kilo bir gun yediklerimiz su sekilde hasta olmadigi surece hergun boyle besleniyor.
Kahvaltida 1 yumurta kibrit kutusu peynis 1 cay bardagi sut biraz ekmek 1 ceviz
Uykudan once bir kase corba
Uykudan sonra bi tabak etli sebze yemegi 1 kase yogurt
Aksama dogru tekrar corba
Duruma gorede sut icip yatiyor
Istah surubu kullaniyorum ama ise yaramadi kilo almasi icin neler yapabilirim?
Ortalama senede 2.5 kilo aliyorlar. Benim kiz da 3 yasinda 13 kilo olabilir.Nolur sukret benim kizimin 3 yasi bitti. 12 kilo.. gun icerisinde sadece patates kizartmasi pilav ve makarna yiyor. Baska hic bisey yemez. Ne suruplar fyda etti ne doktorlar. Ne guzel besleniyo masaallah.. sukret. Guzel besleniyo. Sagligida yerindeyse dert etme.
Daha ne yesin cocuk maasallah
Saglikliysa zayif olmasinin ne mahsuru var, cagin en buyuk saglik sorunu obeziteyken, neden cocugunuzun kilo almasini istiyorsunuz ki?
Onemli olan saglikli ve dengeli beslenmesi, ayrica unutmayin "biz cocuklarimizin yediklerinin cesidinden sorumluyuz miktarindan degil"
İlerde fit olucak işte ne güzel, sağlık problemi yoksa gerilmeyin bu kadar ya da sağdan soldan germesinler sizi. Vita sure var takviye edici gıda doktora bi sorun isterseniz
Hanımlar bu kılo mevzunu ck takıyrsunuz zayfsa zayıf cıtıpıtı bı kız demek kı saglıgı yerınde olsun hasta falan olmadıkdan snra kılo problem degıl hatta zayıf ccuk daha saglıklıymıs
Kilo almasini istiyorsaniz un corbasi yapin,puding yedirin oglen uykusundan once,corbalarinin icine ekmegin yumsak kismlarindan koyun.tombis bebislerde daha bir sevinli daha bir isirmalik oluyorlar
İnsanların yağ hücrelerin sayısı iki yaşına kadar belirleniyor bu açıdan çocuğun zayıf olması daha iyidir ancak iki yaş için 10.5 kilo az bir kilo değil.
Sasirdim suan yedikleri ayni yaslarida ayni ama arada 1.5 kilo var. Cocuktan cocuga degisiyor demek kiBenim kizimda tam 2 yasinda yedikleri hemen hemen ayni sebze sevmiyor hergun etli tavuklu bir ogun kesin ister bide kek hastasi gece uyanip kek ister surekli onu unutturmaya calisiyorum kilosu 11,5
Ama yedikleri hemen hemen ayni ve ideal onemli olan saglikli beslenmesi kabizlik icin bi doktora danisabilirsiniz sonucta corbasini sutunu icip yinede zor yapiyosa belki bisey onerir doktor bizim bazen gunde 1 bazen 2 kere yapar..
36 ayi 12.2 kg 93 cm ile tamamlamak uzereyizAyy ne güzel yiyomuş benimki 26 aylık olacak nerdeyse,11 kilo
Buyuk ihtimal benim.kiz da 2 ay sonra 11 olacaktir ayni kilodalar yedikleri nasil?Ayy ne güzel yiyomuş benimki 26 aylık olacak nerdeyse,11 kilo
Benim 2 yasindaki kizim da 10 kilo ve bunlarin ceyregini bile yemiyor2 yasinda kizim var 10.5 kilo bir gun yediklerimiz su sekilde hasta olmadigi surece hergun boyle besleniyor.
Kahvaltida 1 yumurta kibrit kutusu peynis 1 cay bardagi sut biraz ekmek 1 ceviz
Uykudan once bir kase corba
Uykudan sonra bi tabak etli sebze yemegi 1 kase yogurt
Aksama dogru tekrar corba
Duruma gorede sut icip yatiyor
Istah surubu kullaniyorum ama ise yaramadi kilo almasi icin neler yapabilirim?
2 yasindayken kac kiloydu? Sizinkide zayif sanirim36 ayi 12.2 kg 93 cm ile tamamlamak uzereyiz
Ceyregini bile yemiyor benimki yiyor ama ikisinin kilosuda ayni yiyen de yemeyen de anlamadim ben bu isiBenim 2 yasindaki kizim da 10 kilo ve bunlarin ceyregini bile yemiyor
Demekki bu yastaki cocuklarin normal kilosu bu cok takmamaya calis bence zamanla kilo alcaktirCeyregini bile yemiyor benimki yiyor ama ikisinin kilosuda ayni yiyen de yemeyen de anlamadim ben bu isi
Buyuk ihtimal benim.kiz da 2 ay sonra 11 olacaktir ayni kilodalar yedikleri nasil?
et ve sut urunu agirlikli besleyin sadeeceBeslenmesi icin ne yapmam gerekiyor? Cok uzuldum simdi sadece karnimi doyuyor?
Tesekkur ederim bu son zaten baska vitamin surubu kullanmicam haklisiniz oldugu gibi birakicam yavrum yiyecegini yiyor zatenCanım wger aılede minyon birileri varsa ona cekmiştir belkı. Eger doktorlar saglıkşı dıyorsa takma kafana. Yanı gelişimin en üst düzeyınde olması gerekmıyor yeterkı saglıgını tehdıt eden bir durum olmasın.ve şunu unutma onu egerkı saglık sorunu yoksa oldugu gibi kabul etmeilisn belkı cıtı pıtı bır kız olacak istedigin gıbı degıl oldugu gibi görmekisin onu. Ve eşim daha gecen söyledı bır cocuk gelmiş cocuga aılesı gelişmiyot zayıf dıe bor sürü vitamın kullanmış cocugun karaciger enzimleri yukselmiş sarılık olmuş eşim baya kızıyordu sende sürekli viramın kullanıp durma...
Hayret edilecek bisey yemyor ama kilolu ve uzun neden boyle oluyor ki 2 yasindan sonra cocuklarin almasi gerkeen gunluk kalsiyum su sekilde;Yasina göre çok ıy besleniyor bence.pilavda ekleyebilirsin bilirsin belki özellikle bulgur.küçük görünmesinin sebebi kilodan daha çok boyu bence. Genetik lede alakali olabilir yada sonradanda boyu uzayabilir. Oğlum 27 aylık ve aç geziyo desem yeridir.günde 1 buçuk litreye geçsin su icer sadece başka sıvı kesinlikle İçmez.pilav olursa bi kaç kaşık yer.yada bi kaç dilim sucuk.et süt ayran meyve suyu icmez peynir hiç yemez.çorba çok nadir küçük bi kase.bi yıldır kalsiyumun k sini girmedi vücuduna.ama kilosu 13 buçuk yemedi gi halde aylardır sabit kalıyo o drecede hiperaktif.evde bile hep ayakta durur kosar.boyuda 95 cm.iki yaşındayken 93 cm ydi.yaşından büyük sanir lar.yani bazen ben oglumda Sonra yeme içmenin çok etkisi olduğuna inanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?