2 yasindaki kizim cok zayif:(

Çoğu yaşıtına göre çok bile yiyor bence maşallah
Bence doktora götür bi yiyip de kilo almaması normal mi diye.
Belki de genetiktir yada bünye meselesi.

Hurma yedirin bol bol

Ortalama senede 2.5 kilo aliyorlar. Benim kiz da 3 yasinda 13 kilo olabilir.
Sanirim ben karbonhidrat agirlikli beslemiyorum simdi bunu farkettim hep sebze hep sebze

İlerde fit olucak işte ne güzel, sağlık problemi yoksa gerilmeyin bu kadar ya da sağdan soldan germesinler sizi. Vita sure var takviye edici gıda doktora bi sorun isterseniz

Hanımlar bu kılo mevzunu ck takıyrsunuz zayfsa zayıf cıtıpıtı bı kız demek kı saglıgı yerınde olsun hasta falan olmadıkdan snra kılo problem degıl hatta zayıf ccuk daha saglıklıymıs

Kilo almasini istiyorsaniz un corbasi yapin,puding yedirin oglen uykusundan once,corbalarinin icine ekmegin yumsak kismlarindan koyun.tombis bebislerde daha bir sevinli daha bir isirmalik oluyorlar

İnsanların yağ hücrelerin sayısı iki yaşına kadar belirleniyor bu açıdan çocuğun zayıf olması daha iyidir ancak iki yaş için 10.5 kilo az bir kilo değil.

Karbonhidrat agirlikli beslemiyorum sanirim ondan. Haftada bi kere patate kizartmasi makarna yiyor. Genelde hep sebze yediriyorum. Ekmegide az yiyor sanirim ondan kaynakli. 2 gunde bi azicik kaka yapmasina kafam takiliyor bu yedikleri nereye gidiyor anlamiyorum. Bi de sizler icin kizimin resmini yukluyorum. Gorenler 1 yasinda mi diye soruyor bakalim siz neler diceksiniz

Sasirdim suan yedikleri ayni yaslarida ayni ama arada 1.5 kilo var. Cocuktan cocuga degisiyor demek ki

Bence gayet guzel yiyor... Istah acici verip cocugu tombul yapmanin bi ailemi yok her yerleri bogum bogum oluyor michelin lastikleri gibi. Zorlamayin ne yiyosa o.

Benim 2 yasindaki kizim da 10 kilo ve bunlarin ceyregini bile yemiyor

Çocuğunuzun kilosu normal görünüyor. Hiç dert etmeyin günde 2-3 porsiyon süt yoğurt vermeyi ihmal etmeyin. Yumurta da atlanmaması gereken bir besin günde en az 2 porsiyon sebze ve 2 porsiyon meyve de vermelisiniz.

Yasina göre çok ıy besleniyor bence.pilavda ekleyebilirsin bilirsin belki özellikle bulgur.küçük görünmesinin sebebi kilodan daha çok boyu bence. Genetik lede alakali olabilir yada sonradanda boyu uzayabilir. Oğlum 27 aylık ve aç geziyo desem yeridir.günde 1 buçuk litreye geçsin su icer sadece başka sıvı kesinlikle İçmez.pilav olursa bi kaç kaşık yer.yada bi kaç dilim sucuk.et süt ayran meyve suyu icmez peynir hiç yemez.çorba çok nadir küçük bi kase.bi yıldır kalsiyumun k sini girmedi vücuduna.ama kilosu 13 buçuk yemedi gi halde aylardır sabit kalıyo o drecede hiperaktif.evde bile hep ayakta durur kosar.boyuda 95 cm.iki yaşındayken 93 cm ydi.yaşından büyük sanir lar.yani bazen ben oglumda Sonra yeme içmenin çok etkisi olduğuna inanmıyorum.

Canım çocuğun bence sağlıklı besleniyor.Kiloyu pek takmasan kafana hazırladığın yiyecekler gayet sağlıklı

Canım wger aılede minyon birileri varsa ona cekmiştir belkı. Eger doktorlar saglıkşı dıyorsa takma kafana. Yanı gelişimin en üst düzeyınde olması gerekmıyor yeterkı saglıgını tehdıt eden bir durum olmasın.ve şunu unutma onu egerkı saglık sorunu yoksa oldugu gibi kabul etmeilisn belkı cıtı pıtı bır kız olacak istedigin gıbı degıl oldugu gibi görmekisin onu. Ve eşim daha gecen söyledı bır cocuk gelmiş cocuga aılesı gelişmiyot zayıf dıe bor sürü vitamın kullanmış cocugun karaciger enzimleri yukselmiş sarılık olmuş eşim baya kızıyordu sende sürekli viramın kullanıp durma...

Tesekkur ederim bu son zaten baska vitamin surubu kullanmicam haklisiniz oldugu gibi birakicam yavrum yiyecegini yiyor zaten

Hayret edilecek bisey yemyor ama kilolu ve uzun neden boyle oluyor ki 2 yasindan sonra cocuklarin almasi gerkeen gunluk kalsiyum su sekilde;
200 ml sut
1 kibrit kutusu peynir
Yarim su bardagi yogurt
Bunlarin hepsini aliyor bazen fazla bazen azini ama yinede kucucuk kizim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…