Davranış Bozuklukları 2 yaşındaki kızımın bu şekilde davranması normalmi?

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

rapunzel77

Kaderimin efendisiyim
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
601
441
323
İstanbul
herkese merhaba..benim sorunum kızım 2 yasında ve yaklasık 1 aydır cinsel organını bulduğu heryere sürtmeye çalısıyor.kızım benim koluma sarılıp uyuyor geceleri.galiba bu esnada cinsel organını farketti önceleri fazla üstelemedik ama şimdi dahada sıklastı gibi..acaba kendinimi keşfediyo diye düşünüyoruz eşimle ama endişelenmiyo da değiliz..sizce bu normalmi??beni bilgilendirirseniz çok sevinirim arkadaşlar...fisfisfisfisfisfis

Bir tv.programında izlemiştim..Bir şekil kendini tatmin yöntemiymiş..

Üzerine gitmemek,onu o şekilde gördüğün an çocuğun dikkatini başka yöne yönlendirmekte yarar varmış..

Yinede isterseniz bir pedagog'dan fikir alın,danışın..

Bir tv.programında izlemiştim..Bir şekil kendini tatmin yöntemiymiş..

Üzerine gitmemek,onu o şekilde gördüğün an çocuğun dikkatini başka yöne yönlendirmekte yarar varmış..

Yinede isterseniz bir pedagog'dan fikir alın,danışın..

alkisalkisalkisaynen katiliyorumalkisalkisalkis
ve son cümlelerin kessinlikle dogru
dikkatini dagitmak
cok önemli üzerine gitmeden
yoksa dvm edermis yapmaya

Son düzenleme:
Benim kızımda da vardı bu durum. Üstüne gitmeyin. Bunun dikkat çektiğini farkettirmeyin bile. Yani aaa bunu annem farketti kızdı yada umursamadı gibi birşey düşünmesin. Sadece o anda ilgisini farklı yöne kaydırın hemen. Çok fazla sürmez. ıçin rahat olsun canım...Sevgiyle kal...

cinselliğini farketmeye başlıyo çocuklar bu yaşta, tabi henüz hormonlar aktif olmadığı için bilinçli bir farketme olmuyor, yine de bir pedagoga danışın ve birlikte hareket edin.

canım bizim komşumuzun oğlu da yapardı hemde 5 yaşına kadar devam etti ilgisiz anne baba yüzünden sen ilgilen çocuğunla yetişkinlerde bile cinselliğe düşkün olanlara farklı şeyler yapın diye önerilerde bulunuyorlar ki senin yavrun daha 2 yaşında sadece vucudunu keşfediyor korkmamalısın sen ilgili bi annesin üstesinden gelirsin

Back
X