2 yasındaki kızımın göğsünde kitle

mah_i_nur

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
130
25
18
39
Arkadaşlar kızımın göğsünde üç dört santim büyüklüğünde uç kısmında kitle farkettim yuvarlak oynuyo doktora gitçem hemen ama içim çok kötü böyle bir şey yasayan varsa Allah Rıza'sı için yazsın

evet gidin b u turden şeyler doğuştan olabiliyor yani doku kalıntısı kalıyor kistleşiyor çoğu zaman zararsız oluyor

Süt topluyor bazı vucutlarda öyle bişey olabilir belki. Tek tarafındamı.
Allah şifa versin yavruya inşallah kötü bişey değildir

benim de bebekken boynumda oluşmuş o kitle. zararsız demiş doktor. inşallah kuzunun da bişeysi yoktur

Benim de boyun kismimda olmuştu kardesimin de yine boyun kısmında olmuştu geçmiş zaman annem doktora goturmustu korkulacak birsey çıkmadı hatta geçti bile.

Teşekkür ederim arkadaşlar çok üzgünüm 20 yaşında iken bendede vardı ceviz kadar büyüdü ameliyat oldum ve kızımda aynı meme aynı yer

cnm hareket ediyorsa tehlikesi yoktur..

benim de boynumda var. beyin cerrahı baktı önemli bişey değil dedi. her kitle önemli olmuyor. elbette gidin doktora ama bence önemli bişey değil.

Yaygan ve kenarları şekilli artı yapışık oynamayan yani hareket etmeyen kitleler korkulacak kitle oluyor fakat misket yuvarlak şekilli top şeklinde oynaya bilen ellediğinizde hareket eden ise korkulacak bir şey yok utrasonla boyutu alınır her altı ayda bir kontrol için doktora gidersiniz korkmayın

Bebeklerde genelde olabiliyor zamanla geçiyor.Doktor size anlatır şimdi.

Çok geçmiş olsun , inşallah önemsiz çıkar , siz yine de doktora gidinceye dek fazla oynamayın .

Canım oynuyorsa acımıyorsa genelde onlar yağ bezesi oluyor.yani zararsız korkma.ama tabi doktora da götür.

hemen korkma canm ınsallah onemlı bısey degldr krartma hemen ıcını.. rabbm caresz dert vrmezms kmseye. duanı eksk ete yeter hersey mevladan. beternden korusun rabbm cumlemızı

İnşallah önemli bir şey değildir.zararsız kitleler de oluyor gerçekten annemin göğsünde var doktor tamamen zararsız dedi zamanla küçüldü de.Doktora gittikten sonra mutlaka haber verin.

Beze gibi hareket ediyorsa korkma sut kitlelesmis olabilir. Zararsizdir. Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…