EceCigdem Kalbimin prensine bir prenses.. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2014 3.483 3.926 333 30 27 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi EceCigdem #1 Oglum daha yeni iki yasini doldurdu dun kolunun uzerine dustu ve bileginin ust tarafinda catlak var alciya alindi. Carsambaya da gun verdi gelin diye. Ne yapmaliyim hemen iyilesmesi icin ?
Oglum daha yeni iki yasini doldurdu dun kolunun uzerine dustu ve bileginin ust tarafinda catlak var alciya alindi. Carsambaya da gun verdi gelin diye. Ne yapmaliyim hemen iyilesmesi icin ?
canikolarim Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2016 72 14 3 38 29 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi EceCigdem #2 Canım çok geçiş olsun canımıniçi, kolunu hareket ettirmesin ve bol bol süt içsin.
EceCigdem Kalbimin prensine bir prenses.. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2014 3.483 3.926 333 30 29 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi EceCigdem #3 canikolarim .!.: Canım çok geçiş olsun canımıniçi, kolunu hareket ettirmesin ve bol bol süt içsin. Genişletmek için tıkla... Aksi gibi icmiyo bol bol peynir veriyorum kahvaltida. Birde yemekleri corbalari falan herseye kemik suyu koyuyorum bolcA bende umarim ise yarar buda
canikolarim .!.: Canım çok geçiş olsun canımıniçi, kolunu hareket ettirmesin ve bol bol süt içsin. Genişletmek için tıkla... Aksi gibi icmiyo bol bol peynir veriyorum kahvaltida. Birde yemekleri corbalari falan herseye kemik suyu koyuyorum bolcA bende umarim ise yarar buda
dublemutluluk hayat çocuklarım ve eşimle güzel.. Kayıtlı Üye 10 Haziran 2010 2.155 598 198 2 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi EceCigdem #4 EceCigdem .!.: Aksi gibi icmiyo bol bol peynir veriyorum kahvaltida. Birde yemekleri corbalari falan herseye kemik suyu koyuyorum bolcA bende umarim ise yarar buda Genişletmek için tıkla... çok geçmiş olsun.
EceCigdem .!.: Aksi gibi icmiyo bol bol peynir veriyorum kahvaltida. Birde yemekleri corbalari falan herseye kemik suyu koyuyorum bolcA bende umarim ise yarar buda Genişletmek için tıkla... çok geçmiş olsun.
EceCigdem Kalbimin prensine bir prenses.. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2014 3.483 3.926 333 30 2 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi EceCigdem #5 Saolun. Carsamba gunu cikmisti alci ama dun tekrar dustu ayni kolunun ustune ve tekrar alciya alindi malesef
Saolun. Carsamba gunu cikmisti alci ama dun tekrar dustu ayni kolunun ustune ve tekrar alciya alindi malesef
EceCigdem Kalbimin prensine bir prenses.. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2014 3.483 3.926 333 30 2 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi EceCigdem #6 Saolun. Carsamba gunu cikmisti alci ama dun tekrar dustu ayni kolunun ustune ve tekrar alciya alindi malesef
Saolun. Carsamba gunu cikmisti alci ama dun tekrar dustu ayni kolunun ustune ve tekrar alciya alindi malesef
btlbetul Boy:1,58 Başlangıç : 75,6 - G : 75,6 Kayıtlı Üye 1 Haziran 2009 14.516 25.748 798 2 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi EceCigdem #7 geçer geçer.... hemencik iyileşir o... kemik suyuna çorba demişsinya ineğin diz kapağının olduğu yeri özellikle tavsiye etmişlerdi.... hani yaşlıların dizlerinin kireçlenmesi muhabbetinde.... geçmiş olsuuun vay yaramaz vay....
geçer geçer.... hemencik iyileşir o... kemik suyuna çorba demişsinya ineğin diz kapağının olduğu yeri özellikle tavsiye etmişlerdi.... hani yaşlıların dizlerinin kireçlenmesi muhabbetinde.... geçmiş olsuuun vay yaramaz vay....