2. yasta krese verme

Morsardunya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
2.101
18.169
158
Tekirdağ
Merhaba arkadaşlar
Oğlum temmuzda tam 2 olcak .ben eylülde kreşe versem diyorum.Çünkü çalışmak istiyorum.bakacak kimse yok.öğretmenim .temmuzda kpss var atamam olur mu bilmiyorumda kolej çok var eylülde başlasam olur mu 2 yas kreşe verenler var mı ? Zor mu kolay mı başıma neler gelir bilmiyorum ams çalışmak istiyorum.evde hiç iyi değilim .herşey bana batıyor.degersiz görüyorum kendımı.bi akıl verin

1 haftada alisti , ama benim kizim cok hareketli ve cok sosyal bir cocuk , diger cocuklarla oynamayi , orada yapilan aktiviteleri cok sevdi
Ogretmen de cok onemli , cok sevkatli bir ogretmeni vardi , cok seviyordu tum cocuklar
benımki her gün dışarda çıkartıyorum ama sadece ben bakıyorum çocuk pek fazla kişi görmüyor ya uyum sağlamassa dıye korkuyorum.

benim oğlum da yaklşaık 22 aylık
evet kreşe verebilirsiniz, bende yakında düşünmüyor değilim
gelişimleri için olumlu etkisi olur gibi, yaşıtlarıyla vakit geçirmeleri de gerekiyor
çalışmaya alışan biri için çocuk için bile olsa evde durmak bir yerden sonra sıkıyor gibi o yüzden sizi çok iyi anlıyorum

Bir ay sonra ben de doğum yapacağım şimdiden iki yaşından sonra mı üç yaşından sonra mu anaokuluna göndersem diye kara kara düşünüyorum bir yaşına kadar ben bakıcam ama sonraki yaşlar çok düşündürüyor

yani bakan bilir oglum 2 yıldır beni aşırı yordu.çalışırken bu kadar yorulmyrdum.daha önce konusunu actım eşime olumsuz değildi.yememiş içmemiş anasına yetiştirmiş...daha çok küçük ben izin vermiyorum demiş ona sorun oldu sanki .eşiminde fikri değişti.ama bugün bana sem be işe yarıyırsun deyince kafamın tası attı.o da ayrı konu.en iyisi çalışmak dedim madem öyle .allah kimseye muhtaç etmesin

yok yok sen düşünme daha dusunecek gazı car uykusu var emzirmesi var senin daha

Bana göre 2 erken bir yaş. 3 yaş daha uygun geliyor bana..

Temmuz sonunda oğlum 3 yaşında olacak hala erken mi acaba bir sene daha beklesem mi diyorum. Ama vereceğim büyük ihtimalle..
mantıken tabiki erken ama ben çok bunaldım inanın doğduğundan beri 1 saat ayrı kalmadık .çalışmak istiyorum.daha zor olcak belki ama yasım gecınce iş alımı da olmuyor

Kendini ifade edebiliyor mu? Tuvalet eğitimini tamamladınız mı? Bunlarda önemli kriterler bence.
malasef hayır eylülde vereceksem tuvalet egıtımını bu yaz veririm ama burdaki bi kreş alıyormuş bezlide.bi arkadşım var onunla konuştum

Açılın geldim. Oğlanı 2.5 yaşında verdim. Çabuk alisti şükür. Konuşmayı bilmiyordu öğrendi. Oturmayı kalkmayı, oyun kurmayı öğrendi. Şarkı söyleyip dans ediyor kendi kendine oynuyor. İlk gittiğinde evde tutamazdik. Çantasını alıp beni kreşe götür diye ağlardı. Şimdi durumu normal. Öğretmenleriyle iyi geçiniyor uyumlu. Kendi yaş grubundan çok gelen arkadaşı var. Genel olarak iyiler. Verebilirsiniz yani. Okulda tuvalet eğitimi de veriliyor kresine göre. Şansıma tam yaz zamanıydı tuvaletini öğretip yollamıştım.

malasef hayır eylülde vereceksem tuvalet egıtımını bu yaz veririm ama burdaki bi kreş alıyormuş bezlide.bi arkadşım var onunla konuştum
Anladım. Ama sırf kreşe vermek içinde çocuğu zorlamayın derim nacizane. Çünkü tuvalet eğitimi konusunun çok önemli olduğunu duymuştum. Kendini ifade etme şekli nasıl?

Bende kızımı artık çalışmak isteğim için 26 aylık kreşe başlatmıştım ama alıştı alışacak derken çok yıprandı hastalandı içine kapandı. Beş ay çalışabildim sonra ayrıldım. Kendimi çocuğuma bunu erken yaşta yaşattığım için affedemediğim zamanlardır. Çok güvenilir ve arkadaşlarımın çocuklarının da isteyerek güle oynaya gittiği bir kreşti ama onlar üç yaşında başlamışlardı. Çocuğa bağlı olduğunu düşünüyorum kreşe başlama ve alışma yaşının. Ama kendi deneyimime göre erken olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…