2. yasta krese verme

2 yaş 10 günlüktü kreşe başladıgında tam 4 sene gitti kreşe
hiçbir sıkıntıda duymadım ,

yani açıkcası maddi bir zorunluluğunuz yoksa gerekte yok. çalışınca çok da normal olmuyor her şey. bu sefer de çok yoruluyorum çocuk ev iş bölünüyorum diye isyan edeceksiniz.
öyle ama mesleğim olduğu için çalışmak istiyorum işimi de seviyorum.tabi ihtiyaçta var

Hayir , su anda 30 aylik hala bezli
Şundan dolayı soruyorum. Mahremiyet ile ilgili kafa karışıklığim var. Siz yurt dışındaydiniz sanıyorum. Almanya'da kreste bez ayrı bir odada değil normal sınıfta değiştirildigini okumuştum. Sebep olarak da hem tek götürdüğü zaman kimsenin ne yaptığını görememesi hem de özel bölgelerimizde diğer organlarımız gibi vücudumuzun parcasi. Görülebilir ama izin verilmediği.surece dokunulmaz.
Böylece çocuklar normallestiryor. Gizli olan cazip olur mantığı gibi aslında. Ama kafam karışık.
Merak ettiğim için sordum size de

Ben kendi yasitlariyla dolu bir ortamda bezinin acilmasindan rahatsiz olmuyorum , buyuk cocuklar olursa evet merakli bakislarina maruz kalmasini istemem kizimin ama kendi yasit grubunda normal bana gore
Bu arada dokunmak kesinlikle yasak , ben cocuklarima da mahremiyet egitimini hep dokunmak uzerine verdim , mesela gecen hafta 10 yasindaki oglumu turkiyeye gonderdim , ucaga binene kadar beynini yedim , ucakta kimse dokunmasin sana , biri dokunursa imdat diye bagir , yazlikta kimse dokunamaz , buyuk cocuklar , adamlar , kesinlikle dokundurmayacaksin diye diye diye cocuk yeter diye isyan etti

Teşekkür ederim cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…