2 yıl geçti, acısı geçmiyor..

gulgibi06

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
16
7
16
Merhabalar,

Öncelikle 2 yıl önce yaşadıklarımı diğer konularımda bulabilirsiniz. Özet geçmem gerekirse, erken yaşta evlilik geçirdim. Hamile olduğumu öğrenmenin 1 hafta ardından 14 aylık evliliğimde tamı tamına 7 ay aldatıldığımı öğrendim.

Süreç bundan sonra başladı. Eski eşim pişman olması gereken zaman da pişkinlikle geldi kapıma. Yasal süre dolmak üzereydi, ne kadar eğitimli bir aileye sahip olsam da ailemden boşanmam takdirinde bebeğimi doğurmam için bir destek alamadım. Aksi için ısrar turlarına maruz kaldım ve evliliģimi devam ettirebileceğime en ufak inancım kalmadığı için yaşımın küçüklüğü maddi güvencem olmaması nedenleri ile 7. Haftasında gebeliğimi sonlandırıp evliliğimi de bitirdim.

Arada 2 sene geçti, boşanmayı atlatmak zor olmadı. Kinci biriyim, unutamadım. Ama bebeğim, 2 yıl geçti ama her yıl bu günler yaklaştığında ölmekten beter oluyorum. Yaşadığım her an saniye saniye geçiyor bu günler yaşanırken. Boğuluyorum, sabah işe gideceğim, şu saatte göz yaşlarıma engel olamıyorum. Onu görmeden çok özlüyorum. Içim yanıyor. Nolur söyleyin, anlatın nasıl diniyor bu acı? Nasıl sönecek bu yangın? Kalbim sökülüyor, canım acıyor. Kürtaj günü duyduğum 5 saniyelik kalp atış sesi 2 yıldır hep kulağımda.

Uzun olduğunun farkındayım, okuyan herkesten özür diliyorum. Lütfen yardım edin, nasıl dinecek bu acım ?

Cok uzuldum. Allah dusmanimin basina vermesin. Caresizlikten yapilan hatalardan kotusu yok. Bilmiyorum nasil gecer. Belki yeniden hamile kalsaniz, bebeginiz geri gelmis gibi hissedersiniz. Allah yardimciniz olsun.

Biz de 2 yıldır evlendiğimizden beri bebek istiyoruz.Eşim azospermi olduğu için bebeğimiz olmuyor.Tedavi sonrasında olacağı da belli değil.Yani demek istediğim ben bebeğim olmadığı için çok acı çekiyorum.Allah hakkımızda en hayırlısını bilir.Demek ki bizim sınavımız bu.Sizin de sınavınız buymuş demek ki.Bazen düşük yapan anne adaylarını düşünüyorum kendi halime üzülürken ya da bebeği karnında ölüp doğurmak zorunda kalan kadınları çok zor gerçekten.
Belki bebeğinizi aldırmasanız düşük yapacaktınız ya da bebeğin bir sağlık sorunu olacaktı Allah o yüzden sizi böyle bir karara itti belki sizi.Her şerde bir hayır vardır.Bizim şer gördüğümüz olaylarda bir hayır hayır gördüğümüz olaylarda da şer vardır ama biz bunu göremiyoruz bazen.Allah biliyor sadece.

Merhabalar,

Öncelikle 2 yıl önce yaşadıklarımı diğer konularımda bulabilirsiniz. Özet geçmem gerekirse, erken yaşta evlilik geçirdim. Hamile olduğumu öğrenmenin 1 hafta ardından 14 aylık evliliğimde tamı tamına 7 ay aldatıldığımı öğrendim.

Süreç bundan sonra başladı. Eski eşim pişman olması gereken zaman da pişkinlikle geldi kapıma. Yasal süre dolmak üzereydi, ne kadar eğitimli bir aileye sahip olsam da ailemden boşanmam takdirinde bebeğimi doğurmam için bir destek alamadım. Aksi için ısrar turlarına maruz kaldım ve evliliģimi devam ettirebileceğime en ufak inancım kalmadığı için yaşımın küçüklüğü maddi güvencem olmaması nedenleri ile 7. Haftasında gebeliğimi sonlandırıp evliliğimi de bitirdim.

Arada 2 sene geçti, boşanmayı atlatmak zor olmadı. Kinci biriyim, unutamadım. Ama bebeğim, 2 yıl geçti ama her yıl bu günler yaklaştığında ölmekten beter oluyorum. Yaşadığım her an saniye saniye geçiyor bu günler yaşanırken. Boğuluyorum, sabah işe gideceğim, şu saatte göz yaşlarıma engel olamıyorum. Onu görmeden çok özlüyorum. Içim yanıyor. Nolur söyleyin, anlatın nasıl diniyor bu acı? Nasıl sönecek bu yangın? Kalbim sökülüyor, canım acıyor. Kürtaj günü duyduğum 5 saniyelik kalp atış sesi 2 yıldır hep kulağımda.

Uzun olduğunun farkındayım, okuyan herkesten özür diliyorum. Lütfen yardım edin, nasıl dinecek bu acım ?

Ya keske bebegi aldirmasaydn onun ne gunahi var :(

Kıyamam ama :(
Çok acı bir şey bebek alďırmak ama olmuşa çare yok. Belki doğsa ailenuz sahip çıksa bile baba ilgilenmeyecekti. Bir evlat daha baba sevgisinin eksikliğini yaşayacaktı... Böyle düşüncelerle rahatlamaya çalışın diyeceğim ama...
Inşallah en uygun zamanda hayırlı olacak huzurlu ve mutlu bir evlilik ve beraberinde evlat nasip olur size.

Olan olmuş keşkelerle nasihat edemem ama madem içinde ki acıyo dindirmek istiyorsun tavsiyem yakınında kş bi kimsesizler yurdunda gönüllü annelik yapman.

Back
X