boşanalı iki yıl oldu. ama ben onun ve ailesinin bana yaptıgı kötülükleri unutamıyorum arkadaşlar. resmen travma gibiydi. hala aklıma geliyor ara ara ve içime kapanıyorum. normal mi sizce? Bu sure zarfında evde kpss çalıştım ve de kazandım. eylülde atamam olacak işe baslayacagım naipse o zaman unutur muyum? boşandıktan sonra kimse girmedi hayatıma yalnızlıktan mı aklma geliyor? yalnızlıktan mı eşimle bazen de mutlu olduğum günler aklıma geliyor?
neler yaşadığımı soranlar için ek yaıyorum. kocam saygın bir meslekteydi ben atanamamış bir öğretmen. İşim olmadıgı için ailesinden üstü kapalı baskı, ailesinin bana saygısız tutumu, eşimin her seyde onları haklı görmesi, maddi ve manevi olarak ogullarını sömürüsü, esim,n tam bir ruh hastası çıkması en ufak seyde sinir harpleri en küçük kabgada sürekli ayrılık konusması vs.
neler yaşadığımı soranlar için ek yaıyorum. kocam saygın bir meslekteydi ben atanamamış bir öğretmen. İşim olmadıgı için ailesinden üstü kapalı baskı, ailesinin bana saygısız tutumu, eşimin her seyde onları haklı görmesi, maddi ve manevi olarak ogullarını sömürüsü, esim,n tam bir ruh hastası çıkması en ufak seyde sinir harpleri en küçük kabgada sürekli ayrılık konusması vs.
Son düzenleme: