- 23 Ağustos 2025
- 5
- 0
- 1
- 43
- Konu Sahibi justacuriousmind
-
Evlenmek istemesinde bir anormallik yok. Siz önayak olun, düzgün birini bulun evlensin adamcağız.Ya başımıza iş acacak sacma sapan kadinlar musallat oluyo hem babam icin tehlike hem de abimle yakin oturduklari icin abimin çocukları da kotu etkileniyo haliyle bir cozume ihtiyacimiz var siz ne yapardiniz, hormonlarini baskilamanin bir yolu var mi şap falan
Şap ne yahu hormonlarından size ne adamın,bu dünyaya sizi o getirmiş siz onu pişman ediyorsunuz,abiniz,siz,torunları kendi işine baksın madem desteklemiyorsunuz,uzağa taşınsın rahatsız olan,allah aşkına şap nedir ya bu nedir artık arkadaş bu nasıl bir müdahale biçimidir ben kafayı yiyecem şuraya açılan kendilerine başkalarının hayatına karışmayı hak gören o kadar çok insan varki artık bu nasıl bir zirvedir,benim psikolojim bozuluyor artık açılan konulardan yediğimden içtiğimdende şüpelenecem artıkYa başımıza iş acacak sacma sapan kadinlar musallat oluyo hem babam icin tehlike hem de abimle yakin oturduklari icin abimin çocukları da kotu etkileniyo haliyle bir cozume ihtiyacimiz var siz ne yapardiniz, hormonlarini baskilamanin bir yolu var mi şap falan
Cak aradik kimse evlenmek istemiyor hele yasini almis kadinlar hic istemiyo niye adamin derdiyle ugrasiyim kendi kendime yeteiyorum diye dusunuyolarSiz birini bulun. Kadın tek kaldığında heryere sığarmışta erkek sığamaz derler eskiler. Babanız belliki evlenecek öyle yada böyle bari siz bulun adama güvendiğiniz birini yoksa böyle tek kalmış adamlara çok musallat oluyorlar mal mülk için.
Saçma sapan kadınlardan kastınız nedir ne için tehlike?Ya başımıza iş acacak sacma sapan kadinlar musallat oluyo hem babam icin tehlike hem de abimle yakin oturduklari icin abimin çocukları da kotu etkileniyo haliyle bir cozume ihtiyacimiz var siz ne yapardiniz, hormonlarini baskilamanin bir yolu var mi şap falan
E valla kadınlarda haklı gençken bile erkeğin kahrı çekilmiyorCak aradik kimse evlenmek istemiyor hele yasini almis kadinlar hic istemiyo niye adamin derdiyle ugrasiyim kendi kendime yeteiyorum diye dusunuyolar
Baban cocuk değil, evet annen vefat edeli 2 yıl olmuş. Aslında böyle bişey için çok erken buluyorum kendimce herkese saygım var.. dilde döksen yalvarsan da Baban artık Anneyi unutmuş acısını da.. kimseyle kötü olma köşene çekil. Evliysen yuvanda huzurlu ol. Değilsen eğer yaşında yerindeyse elin ekmekte tutuyosa birlikte yaşamayı verirsin kendine tek oda ev tut 1+1 işine git gel hayatını yaşa.Ya başımıza iş acacak sacma sapan kadinlar musallat oluyo hem babam icin tehlike hem de abimle yakin oturduklari icin abimin çocukları da kotu etkileniyo haliyle bir cozume ihtiyacimiz var siz ne yapardiniz, hormonlarini baskilamanin bir yolu var mi şap falan
Eğer olay böyleyse konu sahibi haklı değil mi kapıyı başkası açarsa hepsi üzülür elbetMiras bölünür diye mi karşı cikiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?