• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yildir hic bisey almayan sevgilim..

nilufer95

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
13
4
1
30
Selam arkadaslar 2 yillik bi iliskim var. Sevgilim bana 2 yildir hic bir hediye almadi rahatsiz oluyorum bu durumdan artik.2 kez dogumgunum oldu almadi 3 kez 14 subat oldu almadi yildonumumuzde bisey beklemedim mesela ama uzun bi mesaj attim baya kisacik bi cevap vermisti. Ogrenci kendisi parasinin olmadigini soyledi hep. Illaki parasinin oldugu zamanlar oluyor bide bayan giyim magazasinda calisiyo ne biliyim insanin icinden gelirde bisey alir. Yilbasinda cek vermislerdi 50 lira magazadan bisey alin diye bana yilbasinda vericem al istedigini demisti vermedi.. dogumgunum yilbasindan 2 gun sonraydi o zaman veririm demisti dogumgunu hediyesi olarak vermedi.. 14 subat oldu vericem dedi yine kendisi vermedi. Daha 3 hafta once ben sorumsuz biriyim sozlerimi tutmuyorum sen hep yanimda oldun ama ben zevksizim diye bisey almadim onunla gel sen al istedigini dedi 1 hafta sonra oylesine gittim vermedi.. neymis bu 50 lira ya. Simdi diceksinizki parasi yok evet ama arkadaslariyla gezmeye giderken annesinden 50 lira istiyor ve agzindan kacirdi benim dogumgunum oldugu siralarda arkadasina borc verdi.. bunuda arkadasiyla kavga ettigi icin bana anlatirken ben ona bide 100 lira borc vermistim diyerek soyledi. Sinirim bozuluyo artik ya is arkadaslarima hep cicekler hediye geliyo milleti kiskaniyorum sogudum ondan derdim hediye degil aslinda sozlerini tutmasi ama tutmuyor. Ve yilbasinda isyerinde cekilis olmustu ortak arkadasimizdan borc isteyip isyerinde cekilis cikan kisiye hediye almis kazak.. onada corap almislar Allah buyuk dedim ona.. yetti artik haksizmiyim sizce

cikan kisiye hediye almis kazak.. onada corap almislar Allah buyuk dedim ona.
Ceza stiliniz çok hoş.
Niye sürekli hediye konusu gündeme geliyor,
Madem bu kadar rahatsızsınız niye inat ediyorsunuz.
Sevgili iken böyle evlenince ekmek bile almaya yanaşmayacak gibi adam,tabi ki abartıyorum ama olay vahim size göre.
Eminim değişeceği günü bekliyorsunuz değil mi :D :D

Ceza stiliniz çok hoş.
Niye sürekli hediye konusu gündeme geliyor,
Madem bu kadar rahatsızsınız niye inat ediyorsunuz.
Sevgili iken böyle evlenince ekmek bile almaya yanaşmayacak gibi adam,tabi ki abartıyorum ama olay vahim size göre.
Eminim değişeceği günü bekliyorsunuz değil mi :KK70: :KK70:
Evet canim ya.. gerci artik alsada zerre degeri kalmadiki.. ama tek yediremedigim ben bunu haketmedim..

:KK48:
Hey Allah'im ya cimri galiba biraz

Siz de bi 50 liralik cekin pesinden amma kosturmusunuz, size de yazik valla uzuldum.Insanin kucucuk bir sey almaya da mi gucu yetmez,hic inandirici degil.

Parayla alakali degil bence icinden gelmiyo.Ben degisicegini sanmiyorum para kazaninca da.Kabul ediyosaniz boyle ediceksiniz sanirim

:KK48:
Hey Allah'im ya cimri galiba biraz

Siz de bi 50 liralik cekin pesinden amma kosturmusunuz, size de yazik valla uzuldum.Insanin kucucuk bir sey almaya da mi gucu yetmez,hic inandirici degil.

Parayla alakali degil bence icinden gelmiyo.Ben degisicegini sanmiyorum para kazaninca da.Kabul ediyosaniz boyle ediceksiniz sanirim
Dogru diyosun ama tek derdim bana deger verip alicakmiydi... o yuzde kostum yoksa calisipta kat katini kazaniyorum.. saglik olsun

Ay o 50 tl olayi cok cok cirkin olmus :bicak:
Bi de hediye icin ille cok para sart degil ki, insan 5 liraya bir cift kupe, toka falan da alir hediyr eder yani...
Icinden gelmedi demekki. Bosversene sevgisinede inanmiyorum artik

Yahu atar yapmaniza gerek yok duzgunce soru soruyorum verdiginiz cevaba gore bir yorum yapacaktim tey allam sevgilisine kizan solugu burda alip ofkesini bizden cikariyor
Yok canim ya konusma stilim oyle afedersin gercekten kotu anlamda demedim.

Ay o 50 tl olayi cok cok cirkin olmus :bicak:
Bi de hediye icin ille cok para sart degil ki, insan 5 liraya bir cift kupe, toka falan da alir hediyr eder yani...
Benim bi erkekarkadasim vardi , biz tanistigimizda babasi iflas etmisti o da babasiyla calistigi icin ortada kalakalmisti , gercekten cok cok zor durumdaydilar
Cikmaya basladiktan 3 hafta sonra dogumgunum vardi , dedigin gibi yapmisti bi tuhafiyeden toplasan 10 lira edecek toka , anahtarlik vb birkac parca alip guzelce paketlemisti , ozur dileyerek vermisti ki benim hic beklentim olmamasina ragmen , nasil tesekkur edecegimi sasirmistim , onemli olan para degil , seven insan ilgili olan insa. 3 liraya sakiz alir ama yine sevdiginin yuzunu guldurur

Aboo çocuk çok fena, on liraya bi çiçek alırsın yoldan, çalışıyormuş bide. Hesap ödeme işini nasıl yapıyorsunuz?

Benim bi erkekarkadasim vardi , biz tanistigimizda babasi iflas etmisti o da babasiyla calistigi icin ortada kalakalmisti , gercekten cok cok zor durumdaydilar
Cikmaya basladiktan 3 hafta sonra dogumgunum vardi , dedigin gibi yapmisti bi tuhafiyeden toplasan 10 lira edecek toka , anahtarlik vb birkac parca alip guzelce paketlemisti , ozur dileyerek vermisti ki benim hic beklentim olmamasina ragmen , nasil tesekkur edecegimi sasirmistim , onemli olan para degil , seven insan ilgili olan insa. 3 liraya sakiz alir ama yine sevdiginin yuzunu guldurur

Esim de bana alirdi isportadaki boncuk bilekliklerden falan, havalara ucardim, sonra isimiz gucumuz paramiz, cok daha pahali hediyelerimiz de oldu ama hicbiri o taksim tezgahlarindan alinanlar kadar kiymetli gelmedi bana, hala da takarim bakır kupelerimi, boncuk bileziklerimi :)

Back
X