• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yildir hic bisey almayan sevgilim..

Neden icinden gelmiyor.

Belki yeteri kadar deger vermiyor.
Belki parasi yok.
Belki hediye olaylarina onem vermiyor.

Soz verip tutmamasi da deger vermediginin bir gostergesi aslinda. Cok etkileniyorsaniz ayrilin.

Esim de bana alirdi isportadaki boncuk bilekliklerden falan, havalara ucardim, sonra isimiz gucumuz paramiz, cok daha pahali hediyelerimiz de oldu ama hicbiri o taksim tezgahlarindan alinanlar kadar kiymetli gelmedi bana, hala da takarim bakır kupelerimi, boncuk bileziklerimi :)
Kesinlikle hediye deyince akla pahali sey gelmemeli , gonlunu koyup da aldigi en degerlisi oluyor

arkadaş kendi hesabından soramadığı için yeni hesap actı heralde hemen 2. üyelik banı gelmiş :stop: neyse kendi üyeliğinden okursun diye yazıyorum, eğer gercekten hediye cok istiyorsan e 2 yıl boyunca da almamışsa bu saatten sonra da almaz diye tahmin ediyorum. gercekten aşık olsan bunun lafınıda etmezsin bence. ayrıca ne 50 tl çekişmiş arkadaş bi laf söyleseydin keşke her özel günde o çeki araya sokmuş

Neden icinden gelmiyor.

Belki yeteri kadar deger vermiyor.
Belki parasi yok.
Belki hediye olaylarina onem vermiyor.

Soz verip tutmamasi da deger vermediginin bir gostergesi aslinda. Cok etkileniyorsaniz ayrilin.
Konu sahivi ayrilmis zati , ikinci uyelikten banlanmis , bizi kekledi sanirim:kızgın:

offf cok sinir bozucu en nefret ettiğim sey böyle erkek tipi. nasıl düzelir bilmiyorum bence duzelmez

sen ne dıyorsun konu sahıbı bak ben sana yasadıgımı anlatayım :D
benım bı grup arkadasım vardı boyle bırbırımızın evıne gıtmeden her ay kura yontemıyle gun parası dönerdı
bu arkadas grubuyla yılbası cekısılı yaptık mesela ben x kısısıne alıcam x kısısıde bana alıcak

e tabı ben ozenırım bana gore saygı meselesıdır bazı seyler fıyatdan daha onemlı seyler degerler vardır hayatda özen gıbı ...
ozenerek hedıyeler aldım guzel guzel etıketlı temız en sevecegı seyler kıtap kendısının bedenını sorarak dogru aldıgım kazak ayak nosunda ayakkabı kupa cıkolata falan ortaya karısık...

bu bana hedıyesını gonderdı ben şok ...
ısrarla buyuk beden gıyıyorum dememe ragmen bedenımı sordugunda ustune basa basa soylememe ragmen gıtmıs en kucuk beden gıyılmıs defolu eskı kıyafetlerı koymus gondermıs :D

bana gore bu terbıye meselesıdır mesela...

sonra da yaptıgından utanmayıp bununda ılgılı benımle dalga gectı ustelık

yanı bırakın boyle alacagına ... aldıgına alacagına pısman edecegıne hıc almasın daha ıyı ;)

bosverın yanı

50 tl muhabbeti çok çirkin :deli: almak isteyen adam alır onun alası yok sizde boşuna beklemeyin artık

Selam arkadaslar 2 yillik bi iliskim var. Sevgilim bana 2 yildir hic bir hediye almadi rahatsiz oluyorum bu durumdan artik.2 kez dogumgunum oldu almadi 3 kez 14 subat oldu almadi yildonumumuzde bisey beklemedim mesela ama uzun bi mesaj attim baya kisacik bi cevap vermisti. Ogrenci kendisi parasinin olmadigini soyledi hep. Illaki parasinin oldugu zamanlar oluyor bide bayan giyim magazasinda calisiyo ne biliyim insanin icinden gelirde bisey alir. Yilbasinda cek vermislerdi 50 lira magazadan bisey alin diye bana yilbasinda vericem al istedigini demisti vermedi.. dogumgunum yilbasindan 2 gun sonraydi o zaman veririm demisti dogumgunu hediyesi olarak vermedi.. 14 subat oldu vericem dedi yine kendisi vermedi. Daha 3 hafta once ben sorumsuz biriyim sozlerimi tutmuyorum sen hep yanimda oldun ama ben zevksizim diye bisey almadim onunla gel sen al istedigini dedi 1 hafta sonra oylesine gittim vermedi.. neymis bu 50 lira ya. Simdi diceksinizki parasi yok evet ama arkadaslariyla gezmeye giderken annesinden 50 lira istiyor ve agzindan kacirdi benim dogumgunum oldugu siralarda arkadasina borc verdi.. bunuda arkadasiyla kavga ettigi icin bana anlatirken ben ona bide 100 lira borc vermistim diyerek soyledi. Sinirim bozuluyo artik ya is arkadaslarima hep cicekler hediye geliyo milleti kiskaniyorum sogudum ondan derdim hediye degil aslinda sozlerini tutmasi ama tutmuyor. Ve yilbasinda isyerinde cekilis olmustu ortak arkadasimizdan borc isteyip isyerinde cekilis cikan kisiye hediye almis kazak.. onada corap almislar Allah buyuk dedim ona.. yetti artik haksizmiyim sizce
Yoo parasi yoktur demiycem hicde.Sorumsuz sevgilin 20 liraya gidip lcw de orda burda bi cuzdan ya en azindan alamaz mi 50 yide gectm ya 20 lira bu insan bu kadar mi tutumlu.yok
Yok sorumsuz senin icinde uzuluyorum cevrende gorup imrenir insan.Deger bununla olculmez demeyim olculur arkadasm ufak da olsa birsey ayiramayip baskasina karsilikli olucak diye cekiliste ayiriyosa hayirsizdir.Sen hayatindaki en ozel insansin guyaaa!!

Back
X