- 13 Mart 2023
- 2.909
- 2.854
- 63
- 25
- Konu Sahibi KaptanPrenses
asilama denemek istemezmisinizKaramsar oldum aslında siz zaten haklısınız ama hani bilirsiniz ya hep bir sebep ararız, sebep bulamayınca biraz karamsarlık çöktü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asilama denemek istemezmisinizKaramsar oldum aslında siz zaten haklısınız ama hani bilirsiniz ya hep bir sebep ararız, sebep bulamayınca biraz karamsarlık çöktü
Bir sürü kişi yapıcı yorumda bulundu size.Yaşınız genç olduğu için sizi rahatlatmak istedik aslında.Siz sadece tek bir kişinin daha alaycı bir üslupla söylediği şey üzerinden herkese karşı saldırıya geçiyosunuz şu an.Umarım bunlar gerçek fikirleriniz değildir de şu an sinirlendiğiniz için böylesinizdir.
ovülasyon kitleri, rahim filmi, yumurta takibi hepsini yaptırdım. aşılama sperm yıkama ile kanala aktarım yapıyorlar onu da gerekli görmedi zaten değerler iyi dedi. özele gidiyorum doktoruma ben ısrarcı olmuyorum, ısrar etsem kabul edebilir.aşılama tup bebek haric her seyi denedim demek sadece seviştim demek.
sadece sevisince iki saglikli insanin cocugunun olmaması gayet normal. bu kadar dert ettiyseniz bari aşılama yaptirin . Doktor sorun yok diye yonlendirmemistir ya da devlet hastanesiyse onun icin 2 yil sorun olacak bir yil degildir.
bir tup bebek merkezine gitseniz sizi kapidan cevireveklerini sanmiyorum.
bence önce daha once cektirmediyseniz rahim filmi çektirin
sonraki aylari ovulasyon testiyle degerlendirin.
birkac ay daha sonuc alamazsaniz da asilama yaptırın.
bu kadar stresle olacagi varsa da olmaz
bu ay nasipse doktorumla konuşacağım, gerekli görmüyor aslında spermogram iyi olduğu için pek bir fark yok diyor.asilama denemek istemezmisiniz
ben 3.yilda denedim ilk aşılamami 3 kez denedim 1 yil ara ile ama olmadi hic birinde denemek isterseniz ozelde deneyin durumunuz varsa suan asilama icin bile erken bir zmn ama dedigim gibi 1 yil daha bekleyin isterseniz ama belliki siz cok uzulup stres yapiyorsuniz deneyin birini madem boyle stres yaparsaniz hic olmaz amabu ay nasipse doktorumla konuşacağım, gerekli görmüyor aslında spermogram iyi olduğu için pek bir fark yok diyor.
yapıcı yorumlara teşekkür ediyorum ama bu konu altına kimsenin alaycı bir girişimde bulunmaması gerekirdi. insanlara köylü diyip görmemiş gibi ithamlarda bulunmaktır acınası olan şey. bunları söyleyenlerin gerçek fikirleri olunca sorun yok da cevap verilince mı sorun oluyor? bir aile kendini hazır hissediyorsa hazırdır belki kime ne yahu? bakın bu yoldan geçmeyenin bilemeyeceği şeyler üzgünüm. bir problem yok sanıyorsunuz ama olmuyor işte o zaman bi problem oluyor. bende kafama takacak biri değilim ama insan psikolojisiBir sürü kişi yapıcı yorumda bulundu size.Yaşınız genç olduğu için sizi rahatlatmak istedik aslında.Siz sadece tek bir kişinin daha alaycı bir üslupla söylediği şey üzerinden herkese karşı saldırıya geçiyosunuz şu an.Umarım bunlar gerçek fikirleriniz değildir de şu an sinirlendiğiniz için böylesinizdir.
özelde bir doktora gidiyorum doçent kendisi aslında bu sebepten biraz daha akışına bırak diyor olur diyor ama ben akışına bıraktığıma inandıramıyorum :) her ay her şey çok iyi sonra pat dön başa :)ben 3.yilda denedim ilk aşılamami 3 kez denedim 1 yil ara ile ama olmadi hic birinde denemek isterseniz ozelde deneyin durumunuz varsa suan asilama icin bile erken bir zmn ama dedigim gibi 1 yil daha bekleyin isterseniz ama belliki siz cok uzulup stres yapiyorsuniz deneyin birini madem boyle stres yaparsaniz hic olmaz ama
yaşım geçiyor gibi bir psikolojiye girmedim aslında. bu insanın kendine problem yaratması gibi durum. 2 yıl denedim olmadı sebebi neydi olmadı olurdu aslında bi problem var demek ki gibi yaniÜşenmedim evlilik yaşı istatiğine baktım, kadınlarda 25,7 imiş.
Yani bu durumda siz ve çevreniz ortalamanın epey altında evlenmişsiniz ki çevrenizdeki çocuklar bir yaşına gelmiş.
Çevrenizdekiler sizi yanıltmasın yani hala çok gençsiniz yaşıtlarınız daha yeni evleniyor
Umarım infertilite ile savasmazsiniz.Evde kalmak mı? Bu tabiri 2025 yılında hele ki kadınların takıldığı bir forumda duymak şoke etti beni. Buraya bir üyeye bir şey sormak için kayıt olmuştum, birkaç konuya yazayım dedim ama yok anam kalsın. Konu sahibi 23 yaşından itibaren yana yakıla anne olmaya çalışıyormuş, şimdi de 25 yaşında bu yüzden depresyona girmiş. Bir insan hayatının en güzel dönemlerini ancak bu kadar çöp edebilir. Konu sahibi 30 yaşına geldiğinde bu kafa yapısı yüzünden yılmış ve yaşından büyük gösteren bir kadın olacak tahmini. Ne diyelim. Bu vizyonsuzluk karşısında şapka çıkarıyorum. Forumun tamamı bu tiplerden oluşuyor galiba. Öyleyse ben kaçar bb
inşallah anne olamazsın olma da zaten diyen birine küfür etmediğim için ben hatalıyım. size de söylendi varsayın hanımefendi. siz kendi kendinize cevap verinUmarım infertilite ile savasmazsiniz.
Konu sahibi yaptığınız yorumlarla açtığınız konu çok alakasız köylü diye küçümsedi demişsiniz siz de başka üyeye ülkene dön afrikali demişsiniz . Uslubunuz çok yanlis. Bu üslupla kimseden saygı beklemeyin
inşallah anne olamazsın olma da zaten diyen birine küfür etmediğim için ben hatalıyım. size de söylendi varsayın hanımefendi. siz kendi kendinize cevap verin
bu yorumu size yapmadım ya of neyse burada bitirebilir miyiz artık. okuduğunu anlamıyorsun deme bana bide söylemediğin bir şeyi söyledi demiyorum. senden bahsetmiyoruzBen inşallah anne olmazsınız diye bir şey demedim size, alay da etmedim. Hayatı çok erken yaşıyorsunuz diye eleştiride bulundum sadece. Siz daha okuduğunuzu anlamıyorsunuz, artı kalbiniz kötü, hemcinsinize kendi fikrini söyledi diye evde kalmış diye saldırıyorsunuz. Erken evlenmek ve çocuk yapmak sizin için marifet olabilir ama birçok insan için değil, herkes sizin gibi düşünmek zorunda da değil. Bu yüzden farklı yorum gelince ağlamayacaksınız
ayrıca erken evlenmek ve cocuk yapmak marifet değil benim için 3 bucuk 4 yıldır evliyim ve hazır hissediyoruz her açıdan. bu senin için yeterli bir sebep miBen inşallah anne olmazsınız diye bir şey demedim size, alay da etmedim. Hayatı çok erken yaşıyorsunuz diye eleştiride bulundum sadece. Siz daha okuduğunuzu anlamıyorsunuz, artı kalbiniz kötü, hemcinsinize kendi fikrini söyledi diye evde kalmış diye saldırıyorsunuz. Erken evlenmek ve çocuk yapmak sizin için marifet olabilir ama birçok insan için değil, herkes sizin gibi düşünmek zorunda da değil. Bu yüzden istediğiniz yorum yapılmadı diye ağlamayacaksınız. Anne olacak olgunluğa sahip olduğunuzu düşünmüyorum kesinlikle
Klomen ferama inositol vs kullandınız mı. Testler verdiniz mi hem siz hem eşinizİki yıldır olmuyor aşılama tüp bebek hariç her şeyi denedim. Kafana takma demeyin 1 yıl zaten kafama takmadım hiç güldüm eğlendim. Allah aşkına psikolojim bozuldu yardım edin
Siz ne duymak istiyorsunuz anlamadım ki ben yaşınız genç daha vaktiniz var, akışına bırakın olmazsa da tedavi için zaman var demiş insanlar.Böyle yorumlarla destek olunduğunu sanıyorsanız, aynısını yaşayınca anlarsınız diye düşünüyorum
femara ve otrivella kullandım sonuç alamadım. amh4 . eşimin spermogarmı da iyiKlomen ferama inositol vs kullandınız mı. Testler verdiniz mi hem siz hem eşiniz
Keşke bir iki ay daha deneseniz femarayi. Ben iki klomen bir femara geçmişi ile gebe kaldım, üstelik hiçbir sıkıntımız yoktu. İnositol de kullandım. Bu süreçte eşiniz ve siz takviye ilaç alabilirsiniz aslındafemara ve otrivella kullandım sonuç alamadım. amh4 . eşimin spermogarmı da iyi
buna hiç kimse bir şey demiyor hakkı da yok evet, sizin depresyona girmenize ne gerek var gençsiniz diyor insanlar, stres yapmamanız açısından, yardım ve fikir istediniz ya hani.ayrıca erken evlenmek ve cocuk yapmak marifet değil benim için 3 bucuk 4 yıldır evliyim ve hazır hissediyoruz her açıdan. bu senin için yeterli bir sebep mi
ben bir şey duymak istemiyorum bu sitede yıllardır olmayan insanların yazılarını okuyorum. başlıkta da yazdığı gibi nasıl başa çıkabilirimdi soru. onlar ne yaptı ne sonuç aldı konu buydu. sorumun altında beni yaşımdan ele aldılar ne yapmam gerekir allah aşkına. 20 yaşında da olabilirdim ya ama sonuçta bir sorunum var ve destek istiyorum insanlardan. ama yaşıma bakıp ohooo diye dalga geçiliyorSiz ne duymak istiyorsunuz anlamadım ki ben yaşınız genç daha vaktiniz var, akışına bırakın olmazsa da tedavi için zaman var demiş insanlar.
Tamam bir mesaja alınmış olabilirsiniz cevabını da verdiniz ama dozu arttırarak kendi konunuzu farklı bir yere de siz çekiyorsunuz. Bana da hoşlanmadığım cevapları veriyor insanlar. Şurda kaç kişiyiz hepimiz her şeyi aynı düşünemeyiz normal değil mi?
agu agu diye büyümediğinin farkındayım 2 yıldır kendimi geliştirmeye çalışıyorum bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. herkes cocuk sahibi olmayı istemek zorunda değil ama ben mesela istiyorum ya şuan neden dalga geçiliyor anlamıyorum. yaşımı öne sürerek ohooo deniliyor katlanamıyorum. ben hayatımda istediğim her şeyi elde ettim çok şükür aklımda bir şey kalmadı şimdi de bir bebek isstiyorum yani küçümsenen şeyi anlayamıyorum.Olacağı varsa her türlü oluyor. Tüp ligasyon olduğum halde hamile kaldım ben. Iki çocuğum vardı 3. Yü asla istemiyordum. Duyunca neler zırvaladım neler? Ben bu çocuğu sevmem, ben çocuğu istemem vs. Bir de anneliği tatmış biri olarak karnımdaki için nasıl sözler sarfettim.
Hiç hazır değildim, imkansızdı vs. Yani şu an 4 yaşında ve halen ne çirkin şeyler söylemişim diyorum.
Bunun yanı sıra çok yakın bir akrabam çocuk istiyordu ve olmuyordu. (15 sene vardır) Sağlıkçıydı kendisi ve benim doktorun yanındaydı. Nasıl bir şuursuzluk olduysa oturup kadının yanında ağladım ama kafa sonradan dank etti. Hı benimde kafa yerinde değildi yani zaten sağlıklı düşünemiyordum.
İki tezat istek beraber ağladık sonra. Şu an 4 yaşında aşırı seviyoruz. Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Şu an gerginsiniz ve yorumları agresif cevaplıyorsunuz. Ben de bana " Olan olmuş artık üzülme " diyenler sanki küfür ediyor gibi algılıyordum. Sonradan kafam yerine geldi ama hormonlarının etkisiyle bir kaç ayı çok agresif geçirdim.
Yaşınız daha çok genç bu konuda arkadaşlara çok katılıyorum. Çocuk öyle aguuu aguuu geçmiyor. Büyüdükçe sorunlarda büyüyor. Bugünleri daha tadında, daha rahat geçirin çok arayacaksınız.