- Konu Sahibi yakamozz14
Doktora gidip deneyimlerinizi yazarmisiniz lütfen yapamıyor dum acamiyordum ama dikyorda çözdüm bu şekilde oldu diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gitmeden evde de dedigim şekilde dusunup yapabilirsin. Bu psikolojine bagli bir durum.. cunku aciyacak, canim yanacak diye kendini iyice kasiyorsun.. bir kere yaptığında aslında dusundugun kadar acimadigini hatta hic acimadigini belki sinek isirigi kadar acidigini göreceksin ve ben bunu mu kafaya takmisim bu kadar basitmiymis diyeceksin..Doktora gidince mi yada gidersem için mi yoksa evde de yaoabilriim mi anlamında burdaki çogu kişi yapamoyorsan git dediler bı kaç doktor buldum ama esli dediler yoksa bugünde giderdim ama esli dediler sonra bazı kullanıcı larin hiakyelrinde de hep gitim gene olmadı fakan var tabi belki gidersem asarım da bilmiyorum ama ya olmasa gene o korkuma yenik düşersem gene Allah korusun da aslında kötü düşünmek istemiyorum ama bilmiyorum bende dilatör de kaldığım için gidenlere dilatör denetiyrioar mi ve ilk deneyimde gene kasildilar mi korkiykrm vs gibisinden dediler mi acaba
Aynn zatn hep o kasılma dan insan yapamıyor bide dilatör olayı canımı sıkıyor, işte acaba dilatör deneyince doktor alabilicekmiyim her insan önce öyle olur zatn dilatör konusunda bu hastalık kesinlikle piskoljik mendir çünkü Bey'in rahatken vücut da rahatDoktora gitmeden evde de dedigim şekilde dusunup yapabilirsin. Bu psikolojine bagli bir durum.. cunku aciyacak, canim yanacak diye kendini iyice kasiyorsun.. bir kere yaptığında aslında dusundugun kadar acimadigini hatta hic acimadigini belki sinek isirigi kadar acidigini göreceksin ve ben bunu mu kafaya takmisim bu kadar basitmiymis diyeceksin..
Ön sevismeden sonra sen yeteri kadar istekli hale gelince derin bir nefes al kendini kasma
Aynen canim dilator belki senin icin iyi gelmez cunku basta olumsuz düşünüyorsun...Aynn zatn hep o kasılma dan insan yapamıyor bide dilatör olayı canımı sıkıyor, işte acaba dilatör deneyince doktor alabilicekmiyim her insan önce öyle olur zatn dilatör konusunda bu hastalık kesinlikle piskoljik mendir çünkü Bey'in rahatken vücut da rahat
Beni etiketlemeyi unutma başarırsın korkacak bir sey yok inanİnşallah geçer de gelip burakara başardım hamileyim yazarım bı yandan hastalık bı yandanda çocuk isteği
Merhabalar aynı sorunu bende yaşıyorum daha önce doktora gittim vajinismus olmadığımı sadece ordaki kasımın gergin olduğunu ilişkiye girdikçe zamanla düzeleceğini söyledi.Ancak aslında benim yaşadığımda vajinismusun bir parçası imiş bunuda başka doktordan öğrendim.Ben kendimi çekmiyorum,kasılmıyorum sadece bir noktadan sonra içime alamıyorum o yüzden paylaşımınız benim için çok önemli.Sizin burda kullandığınız dilatör set hangisi bunlar yerine dildo alıp deneme yapsak sizce mantıksız mı olur ?Yazınızı görünce yazmak istedim çünkü yeni bir başlık umarım dönüş yaparsınız.2023 de çok severek 7 senedir tanıdığım sevdiğim adamla evlendim. Evlenmeden önce böyle bi korkumun olduğunu bilmiyordum. Sonra birkaç kişiden bu hastalığın adını duydum sıkıntı yaşamış çok zorlanmış senelerce sürmüş gibi gibi. Çok üzülüyordum duyunca. Genital bölgeme lazer epilasyon yaptırırken jeli çubukla iç bölgeme sürerken hafif bastırarak sürünce kadın birden kastım kendimi. O andan sonra oraya elimi bile açıp dokunamadım sanki acıyacak zarım zedeleyecek bişey olacak diye. Neyse evlendik balayına gittik. Bana anlatılan hep acılı olduğu zor olduğu çok kanamalı olduğu hep bunlar aklımda olduğu için orda ne kadar istesekte denesekte olmadı. Evimize geldik yine denemeler devam ediyor. Olmadıkça çok büyük bi üzüntü ve mahcubiyet hissediyor insan doğal bi durum ve ben yapamıyorum hissi. Birleşmeye kadar ön sevişme ıslaklık istek her şey var iş bacakları açmaya gelince felaket kasıyorum kendimi. Ağlamalar arttı ama eşim sağolsun hallederiz doktora gideriz dedi 3 aylık evliyken doktora gittik. Doktor baktı kontrol etti ama o masaya nasıl çıktım inanılmaz kasıldım. Ama sadece eliyle hiç içine müdahale etmeden gözlem yaparak baktı ve dedi ki zarın yırtılmış. Denerken bi gece hafif bi sızlama hissettim ertesi sabah uyandığım da iç çamaşırım da kırmızılı kahveli lekeler vardı sanırım o zaman olmuş.
Doktor tedavi önerdi kegel egzersizi parmak egzersizi biraz araştırdım korktum o zaman ve çekindim. Kendim yenerim dedim. Ama hep erteledim. Erteledim ta ki 2 ay öncesine kadar bi gün kendimi her ortamda eksik evli ama evli değil gibi hissedinceye kadar. Hayatımız akıp gidiyor sevdiğim adam üzülüyor ve o bunun en doğal hakkı tamam birleşme tamamen olmasa da yine mutlu ediyorum ben bi şekilde mutlu oluyorum ama bunu herkes yapabiliyorken benim ne eksiğim var. Ve anne olmayı baba olmayı çok isterken neden bu eziyet devam etsin dedim.
İnternetten dilatör set aldım 5 li ama pembe ucu sivri ve yumuşak olandan diğer sert plastik olandan değil. Vemcain sprey ve anestol krem aldım eczaneden. İlk gün ılık duş aldım gevşedim. Aynanın karşısına geçtim vajinama baktım. Herkes yapabiliyor ve kimse ölmüyor herkes normal doğum yapıyor kocaman bebek çıkıyor burdan ve anatomisi gereği vajina esnek bi organ biliyorum. Önce bi ısındım baktım giriş deliği açılıyor. Önce spreyi içine doğru sıktım dışına da anestol krem. Bebe yağı ile de 1.dilatörü yağladım. Ikındım ve dilatör yavaş yavaş girdi içeri. Gaza geldim bırakmadım hemen 2.dilatörü de yağladım ıkındım nefes vererek yavaş yavaş aldım içime 15 dk tuttum. Sonra 15 saniye içindeyken kastım kendimi sonra yavaş yavaş kendimi rahat bıraktım. Vajina kasları alışsın diye. O gün şaka gibi ama 4 boyu da aldım içime inanın kastıkça canımız acıyor rahat bırakınca hiç acı yok çünkü içerisi boşluk. Ertesi gün 5. Boyu denedim olmadı kastım çünkü kendimi sonra umudum tükendi gibi oldu. Hep ilaçla mı olacak 5.boy olmadı eşli nasıl olacak diye diye erteledim 1 ay daha öyle. Cuma günü bi yere gittik oturmaya bebek vardı. Eşim severken bana gözleri dolarak baktı gülümsedi sonra. Arabayla eve dönerken çok ağladım benim ertelemem yüzünden ufacık saniyelik sızıyı çekmeyi göze alamamam yüzünden bebeği bırakın sevdiğim adamla o zevkli anı yaşayamıyorum birbirimize tam anlamı ile ait olamıyoruz. Cumartesi günü 1 saat çalıştım ve ilaçsız gözümü kararttım bi cesaret ile. Sonra eşimi çağırdım içeri ön sevişme oldu sonra uzandım ıkındım ve bolca yağladık tabi giriş kısmında hafif bi sızı saniyelikden bile azdı sonra içimde... O an tarif edilemez bi mutluluk ikimizde ağladık. Çok güzel bi his hem eşinize ait olmak hemde başarmak. O an üzerimden tonlarca yük kalktı. Ve dedim ki bu muymuş ya bu muymuş bu kadar muymuş. Ben aynayı bırakın elim oraya değse kendimi şuan her akşam deniyoruz ve asla acı yok. Lütfen bunu okuyan arkadaşlarım kendinize eşinize ve hayatınıza bu kötülüğü yapmayın. Maddi açıdan doktora gidemeyen arkadaşlar alın dediklerimi evde deneyin şunu unutmayın siz istemedikten sonra inanmadıktan sonra başaramazsınız. Çok güzel bi duygu. O gece sabaha kadar mutluluktan ağladım eşimin mutluluğunu tarif edemem. Herkes yapabilir başarabilir. İnanın ve hemen başlayın..
İnşallah canımBeni etiketlemeyi unutma başarırsın korkacak bir sey yok inan
Özelden mesaj atarsan daha detaylı anlatacağım canım. Kendini kasmıyorsun çekmiyormuşsunda bu çok iyi.Merhabalar aynı sorunu bende yaşıyorum daha önce doktora gittim vajinismus olmadığımı sadece ordaki kasımın gergin olduğunu ilişkiye girdikçe zamanla düzeleceğini söyledi.Ancak aslında benim yaşadığımda vajinismusun bir parçası imiş bunuda başka doktordan öğrendim.Ben kendimi çekmiyorum,kasılmıyorum sadece bir noktadan sonra içime alamıyorum o yüzden paylaşımınız benim için çok önemli.Sizin burda kullandığınız dilatör set hangisi bunlar yerine dildo alıp deneme yapsak sizce mantıksız mı olur ?Yazınızı görünce yazmak istedim çünkü yeni bir başlık umarım dönüş yaparsınız.
Merhaba bende botoks düşünüyorum vajinusmus botoks ne dersiniz ne yapmalıyım tam anlatirmisiniz ikin derken ikinmaktan kastınız nedir?2023 de çok severek 7 senedir tanıdığım sevdiğim adamla evlendim. Evlenmeden önce böyle bi korkumun olduğunu bilmiyordum. Sonra birkaç kişiden bu hastalığın adını duydum sıkıntı yaşamış çok zorlanmış senelerce sürmüş gibi gibi. Çok üzülüyordum duyunca. Genital bölgeme lazer epilasyon yaptırırken jeli çubukla iç bölgeme sürerken hafif bastırarak sürünce kadın birden kastım kendimi. O andan sonra oraya elimi bile açıp dokunamadım sanki acıyacak zarım zedeleyecek bişey olacak diye. Neyse evlendik balayına gittik. Bana anlatılan hep acılı olduğu zor olduğu çok kanamalı olduğu hep bunlar aklımda olduğu için orda ne kadar istesekte denesekte olmadı. Evimize geldik yine denemeler devam ediyor. Olmadıkça çok büyük bi üzüntü ve mahcubiyet hissediyor insan doğal bi durum ve ben yapamıyorum hissi. Birleşmeye kadar ön sevişme ıslaklık istek her şey var iş bacakları açmaya gelince felaket kasıyorum kendimi. Ağlamalar arttı ama eşim sağolsun hallederiz doktora gideriz dedi 3 aylık evliyken doktora gittik. Doktor baktı kontrol etti ama o masaya nasıl çıktım inanılmaz kasıldım. Ama sadece eliyle hiç içine müdahale etmeden gözlem yaparak baktı ve dedi ki zarın yırtılmış. Denerken bi gece hafif bi sızlama hissettim ertesi sabah uyandığım da iç çamaşırım da kırmızılı kahveli lekeler vardı sanırım o zaman olmuş.
Doktor tedavi önerdi kegel egzersizi parmak egzersizi biraz araştırdım korktum o zaman ve çekindim. Kendim yenerim dedim. Ama hep erteledim. Erteledim ta ki 2 ay öncesine kadar bi gün kendimi her ortamda eksik evli ama evli değil gibi hissedinceye kadar. Hayatımız akıp gidiyor sevdiğim adam üzülüyor ve o bunun en doğal hakkı tamam birleşme tamamen olmasa da yine mutlu ediyorum ben bi şekilde mutlu oluyorum ama bunu herkes yapabiliyorken benim ne eksiğim var. Ve anne olmayı baba olmayı çok isterken neden bu eziyet devam etsin dedim.
İnternetten dilatör set aldım 5 li ama pembe ucu sivri ve yumuşak olandan diğer sert plastik olandan değil. Vemcain sprey ve anestol krem aldım eczaneden. İlk gün ılık duş aldım gevşedim. Aynanın karşısına geçtim vajinama baktım. Herkes yapabiliyor ve kimse ölmüyor herkes normal doğum yapıyor kocaman bebek çıkıyor burdan ve anatomisi gereği vajina esnek bi organ biliyorum. Önce bi ısındım baktım giriş deliği açılıyor. Önce spreyi içine doğru sıktım dışına da anestol krem. Bebe yağı ile de 1.dilatörü yağladım. Ikındım ve dilatör yavaş yavaş girdi içeri. Gaza geldim bırakmadım hemen 2.dilatörü de yağladım ıkındım nefes vererek yavaş yavaş aldım içime 15 dk tuttum. Sonra 15 saniye içindeyken kastım kendimi sonra yavaş yavaş kendimi rahat bıraktım. Vajina kasları alışsın diye. O gün şaka gibi ama 4 boyu da aldım içime inanın kastıkça canımız acıyor rahat bırakınca hiç acı yok çünkü içerisi boşluk. Ertesi gün 5. Boyu denedim olmadı kastım çünkü kendimi sonra umudum tükendi gibi oldu. Hep ilaçla mı olacak 5.boy olmadı eşli nasıl olacak diye diye erteledim 1 ay daha öyle. Cuma günü bi yere gittik oturmaya bebek vardı. Eşim severken bana gözleri dolarak baktı gülümsedi sonra. Arabayla eve dönerken çok ağladım benim ertelemem yüzünden ufacık saniyelik sızıyı çekmeyi göze alamamam yüzünden bebeği bırakın sevdiğim adamla o zevkli anı yaşayamıyorum birbirimize tam anlamı ile ait olamıyoruz. Cumartesi günü 1 saat çalıştım ve ilaçsız gözümü kararttım bi cesaret ile. Sonra eşimi çağırdım içeri ön sevişme oldu sonra uzandım ıkındım ve bolca yağladık tabi giriş kısmında hafif bi sızı saniyelikden bile azdı sonra içimde... O an tarif edilemez bi mutluluk ikimizde ağladık. Çok güzel bi his hem eşinize ait olmak hemde başarmak. O an üzerimden tonlarca yük kalktı. Ve dedim ki bu muymuş ya bu muymuş bu kadar muymuş. Ben aynayı bırakın elim oraya değse kendimi şuan her akşam deniyoruz ve asla acı yok. Lütfen bunu okuyan arkadaşlarım kendinize eşinize ve hayatınıza bu kötülüğü yapmayın. Maddi açıdan doktora gidemeyen arkadaşlar alın dediklerimi evde deneyin şunu unutmayın siz istemedikten sonra inanmadıktan sonra başaramazsınız. Çok güzel bi duygu. O gece sabaha kadar mutluluktan ağladım eşimin mutluluğunu tarif edemem. Herkes yapabilir başarabilir. İnanın ve hemen başlayın..
Banada yazarmisinizÖzelden yazdım size![]()
Merhaba, botoks kesinlikle yaptırmayın. Benim gittiğim bir doktor botoks yaptığını söyledi. Etkisi 4 ay filan sürüyormuş. Etkisi geçince ya yine yapamazsam diye sorduğumda, o zaman tekrar yaparız demişti. Botoksu kimse önermiyor. Yaptırmayın bence. Botoks kesin çözüm değil. Bu hastalığın çözümü ya dilatör ya da parmak egzersizleri.Merhaba bende botoks düşünüyorum vajinusmus botoks ne dersiniz ne yapmalıyım tam anlatirmisiniz ikin derken ikinmaktan kastınız nedir?
Yazdım canım mesajınaMerhaba bende botoks düşünüyorum vajinusmus botoks ne dersiniz ne yapmalıyım tam anlatirmisiniz ikin derken ikinmaktan kastınız nedir?
Siz nasıl yendiniz hocam bende yemeyin.lutfen bana mesaj atarmisiniz ozelden adım adım ne yaptınızÇok tebrik ederim bende bir buçuk yıllık evliyim geçen ay yendim sizi çok iyi anlıyorumBu durumu en iyi bizim gibi yaşayan anlar, hayat tamamıyla değişiyor, çok güzel bir his başarmak
![]()
Bende sadece başını alabiliyorum eşli denemede daha ilerisine gidemedim 2.5 yıl oldu evde deniyorum ama dilatörde de aynı oranda giriş oluyor nefes terapisi bile aldım ama yok yani ben mi yapamıyorum bir yerde yanlış mı yapıyorum die düşünüyorumOrda 2 saniye sabredip izin versen hayatın tamamen değişecek. Bak yarın bayram çifte bayram yaşamak istiyorsan dene arkadaşım
Ben dilatörde 1 ve 2 yi yapabiliyorum artık ilk girişte bir zorluk oluyor yine ama bi 10 sn durup bekleyince hemen oluyor açılıyor kaslar 3 ve 4 e daha geçmedim biraz gözüme büyük geliyorlar ama mutlaka onlarıda denicem inşallah aşarım bunu önceden başı hariç hiç olmuyordu şuan umudum arttıDoğru nefes ve ıkınma çok önemli
Banada Yardımcı olurmusunuz nasıl yendiniz 1 buçuk yıllık evlıyiz artık kendimi çok çaresiz hissediyorumÇok tebrik ederim bende bir buçuk yıllık evliyim geçen ay yendim sizi çok iyi anlıyorumBu durumu en iyi bizim gibi yaşayan anlar, hayat tamamıyla değişiyor, çok güzel bir his başarmak
![]()