2 yıldır süren Vajinismus sorununda kurtuldum..

2023 de çok severek 7 senedir tanıdığım sevdiğim adamla evlendim. Evlenmeden önce böyle bi korkumun olduğunu bilmiyordum. Sonra birkaç kişiden bu hastalığın adını duydum sıkıntı yaşamış çok zorlanmış senelerce sürmüş gibi gibi. Çok üzülüyordum duyunca. Genital bölgeme lazer epilasyon yaptırırken jeli çubukla iç bölgeme sürerken hafif bastırarak sürünce kadın birden kastım kendimi. O andan sonra oraya elimi bile açıp dokunamadım sanki acıyacak zarım zedeleyecek bişey olacak diye. Neyse evlendik balayına gittik. Bana anlatılan hep acılı olduğu zor olduğu çok kanamalı olduğu hep bunlar aklımda olduğu için orda ne kadar istesekte denesekte olmadı. Evimize geldik yine denemeler devam ediyor. Olmadıkça çok büyük bi üzüntü ve mahcubiyet hissediyor insan doğal bi durum ve ben yapamıyorum hissi. Birleşmeye kadar ön sevişme ıslaklık istek her şey var iş bacakları açmaya gelince felaket kasıyorum kendimi. Ağlamalar arttı ama eşim sağolsun hallederiz doktora gideriz dedi 3 aylık evliyken doktora gittik. Doktor baktı kontrol etti ama o masaya nasıl çıktım inanılmaz kasıldım. Ama sadece eliyle hiç içine müdahale etmeden gözlem yaparak baktı ve dedi ki zarın yırtılmış. Denerken bi gece hafif bi sızlama hissettim ertesi sabah uyandığım da iç çamaşırım da kırmızılı kahveli lekeler vardı sanırım o zaman olmuş.

Doktor tedavi önerdi kegel egzersizi parmak egzersizi biraz araştırdım korktum o zaman ve çekindim. Kendim yenerim dedim. Ama hep erteledim. Erteledim ta ki 2 ay öncesine kadar bi gün kendimi her ortamda eksik evli ama evli değil gibi hissedinceye kadar. Hayatımız akıp gidiyor sevdiğim adam üzülüyor ve o bunun en doğal hakkı tamam birleşme tamamen olmasa da yine mutlu ediyorum ben bi şekilde mutlu oluyorum ama bunu herkes yapabiliyorken benim ne eksiğim var. Ve anne olmayı baba olmayı çok isterken neden bu eziyet devam etsin dedim.

İnternetten dilatör set aldım 5 li ama pembe ucu sivri ve yumuşak olandan diğer sert plastik olandan değil. Vemcain sprey ve anestol krem aldım eczaneden. İlk gün ılık duş aldım gevşedim. Aynanın karşısına geçtim vajinama baktım. Herkes yapabiliyor ve kimse ölmüyor herkes normal doğum yapıyor kocaman bebek çıkıyor burdan ve anatomisi gereği vajina esnek bi organ biliyorum. Önce bi ısındım baktım giriş deliği açılıyor. Önce spreyi içine doğru sıktım dışına da anestol krem. Bebe yağı ile de 1.dilatörü yağladım. Ikındım ve dilatör yavaş yavaş girdi içeri. Gaza geldim bırakmadım hemen 2.dilatörü de yağladım ıkındım nefes vererek yavaş yavaş aldım içime 15 dk tuttum. Sonra 15 saniye içindeyken kastım kendimi sonra yavaş yavaş kendimi rahat bıraktım. Vajina kasları alışsın diye. O gün şaka gibi ama 4 boyu da aldım içime inanın kastıkça canımız acıyor rahat bırakınca hiç acı yok çünkü içerisi boşluk. Ertesi gün 5. Boyu denedim olmadı kastım çünkü kendimi sonra umudum tükendi gibi oldu. Hep ilaçla mı olacak 5.boy olmadı eşli nasıl olacak diye diye erteledim 1 ay daha öyle. Cuma günü bi yere gittik oturmaya bebek vardı. Eşim severken bana gözleri dolarak baktı gülümsedi sonra. Arabayla eve dönerken çok ağladım benim ertelemem yüzünden ufacık saniyelik sızıyı çekmeyi göze alamamam yüzünden bebeği bırakın sevdiğim adamla o zevkli anı yaşayamıyorum birbirimize tam anlamı ile ait olamıyoruz. Cumartesi günü 1 saat çalıştım ve ilaçsız gözümü kararttım bi cesaret ile. Sonra eşimi çağırdım içeri ön sevişme oldu sonra uzandım ıkındım ve bolca yağladık tabi giriş kısmında hafif bi sızı saniyelikden bile azdı sonra içimde... O an tarif edilemez bi mutluluk ikimizde ağladık. Çok güzel bi his hem eşinize ait olmak hemde başarmak. O an üzerimden tonlarca yük kalktı. Ve dedim ki bu muymuş ya bu muymuş bu kadar muymuş. Ben aynayı bırakın elim oraya değse kendimi şuan her akşam deniyoruz ve asla acı yok. Lütfen bunu okuyan arkadaşlarım kendinize eşinize ve hayatınıza bu kötülüğü yapmayın. Maddi açıdan doktora gidemeyen arkadaşlar alın dediklerimi evde deneyin şunu unutmayın siz istemedikten sonra inanmadıktan sonra başaramazsınız. Çok güzel bi duygu. O gece sabaha kadar mutluluktan ağladım eşimin mutluluğunu tarif edemem. Herkes yapabilir başarabilir. İnanın ve hemen başlayın..
ilişki esnasında ıkınmak fayda mı sağlıyor. 2.5 senedir çekiyorum bu durumu lütfen yardımcı olun :(

Ya benim gidicegim doktor da hiçbiri dilatör demiyor işte terapi vericez sonra sonra dilatör gerekirse vericez diyor kafam karıştı hangisi daha iyi direk dilatör mi yoksa önce tedavi egzersv vs vs mi

Merhaba bugün ilk seansima gitim vajinami taniti ikininca veya geri çekince nasıl açılıp kapandığını gördüm.icinddki deliği gördüm
Sonra . suni vajina . vibratör Cem kecenin kitabını al.dedi.masaj uygulamasi yaoacakmisix evde .bı hafta sonra tekrat gidicez . ilişki yasak dedi günde 20 kere nefes alıp veriuorsun ters kegel diye .

Memnun kaldın mı? Güven hissi aldıysan doktordan süper. Dediklerini yaparken güven ve inan kendine yapabilirim de.

Evet aşırı derecede Güler yüzlü,bana o kadar güven verdi ki.yaoacwksin o ışığı aldım senden dedi hata Bayram tatili olacak ama sen haftaya gelebilrisin dedi doğru doktora gitmisjm degilmi

Önerdiği şeyler de pahalı bu arada ya kitabı daha önce alıp okuyan varmı

Evet aşırı derecede Güler yüzlü,bana o kadar güven verdi ki.yaoacwksin o ışığı aldım senden dedi hata Bayram tatili olacak ama sen haftaya gelebilrisin dedi doğru doktora gitmisjm degilmi
Önemli olan ilk gittiğinde güven hissetmen ve destek vermesi sana. Sende acıyacak yok olmayacak düşüncelerini at kafandan. Seninle mesajlaşırken de söyledim yapma bunu kendine. Çabala ve olduğunu gör. Bak 2.5 senemi heba ettiğim için o kadar pişmanım ki şimdi 2 3 aydır gebelik için uğraşıyorum keşke ilk zamanlar kabullenip çaba gösterseydim. Belki şimdi bebeğim kucağımdaydı.

Önerdiği şeyler de pahalı bu arada ya kitabı daha önce alıp okuyan varmı
Ne önerdi? Kitabı almadım ben. 1 kere doktora gittim kızlık zarın zedelenmiş vajinismus var sende dedi sonra gitmedim. Dilatör set aldım 5 li vemcain sprey anestol krem aldım çalışa çalışa yendim. O kadar ağladım namaz kılarken ağladım rabbime yalvardım. Çok şükür 2.5 senenin sonunda oldu darısı her kadının başına.

Ne önerdi? Kitabı almadım ben. 1 kere doktora gittim kızlık zarın zedelenmiş vajinismus var sende dedi sonra gitmedim. Dilatör set aldım 5 li vemcain sprey anestol krem aldım çalışa çalışa yendim. O kadar ağladım namaz kılarken ağladım rabbime yalvardım. Çok şükür 2.5 senenin sonunda oldu darısı her kadının başına.
Amin amin .vala dilatör kitap.yaoay vajina krem al dedi çalışırken kulanilck galiba.egzersix.verdi.iliski.yasak.dedi.evet güvendim için acilfi hele aynadan vajinamin içini açarken baktım ya çok rahatladım zarım yırtılmıştı daha önce denemlerde olmuştu kafam rahatladı acaba bir sonraki aşama nedir sadece benim korkum doktorun yanında herşey güzel ya rahattiz ya dneerken nasıl olck acaba

Bak devamlı ya nasıl olacak ya olacak mı düşüncesini at kafandan. Doktor sana ne derse yap. Çaba göster ve ne zaman hazırsın yapabilirsin derse doktor eşinle dene olur

Bak devamlı ya nasıl olacak ya olacak mı düşüncesini at kafandan. Doktor sana ne derse yap. Çaba göster ve ne zaman hazırsın yapabilirsin derse doktor eşinle dene olur
Öyle yaoacam zatn ödev olarak kegel verdi.vajinamin içini görmek bile içimi rahat eti ve evet önceden eşim dokununds rahatsız oluyor dum.dokyir max.masaji yapın evde dedi eşim dün demedi ekiyor vajinama Ave evet vajinam artık elinden korkmadi.bakalim öbür seansta ne olicak bide kayganlastirici krem verdi de acaba size de verdiler mi veya doktora gidenlere de verdiler mi vibratör falanda verdi ama onu almicam dilatörum var

Doktor ne dediyse onu al bence. Dediklerini tamamen yap. Ne durumdasın şuan

Nasıl yapabildinizmi doktor seansda ne uyguluyor

Nasıl yapabildinizmi doktor seansda ne uyguluyor
Ay yemin ederim ben oraya bişi giricek dusuncesinden korkakrekn 2.seansta doktor kulak çubuğu ile benim yapmamı istwdi orda ve ben kendi elimle jelsiz yaptım ve gervten kulakl çubuğunu sonuna kadar aldım içine iki defa mutluluktan ne tepki vereceğini bilemedim ve sıfır aci hicbi şekilde de hissetmedim yol gibi uzuyor di doktor evde sürekli hergun deme dedi sonra 3 seansa kadar istersen kendi dilatöru nu de alabilirsin dedi evde deneyebilirsin dedi bakalım inşallah yaparsam gitmem de

Back
X