- Konu Sahibi yakamozz14
Yok yok hemen sokmuyor ki vajinayı tanıtıyor aynada baktiriyir sende bakıyorsun bakınca rahatlıyor sun ben ilk orda rahatlamistim .sonra istersen deneme yapalım demişti ama nasıl nasıl olckti görmez dedi elime verdi kulak çubuğu nu hadi o gördüğün delikten içeri almaya çalış ben sana dicem ki aşağı veya eğimli heyecandan Çatalda şu olmuştum su beyse aldım sonuçta para da verdim eşimde geldi tam bakti onun için yapmaliydim o bakarken de elimle kulak çubuğu nu alıyordum ama bakamadım doktor baktı girdi mi dedim evet şu an tam içinde ama ben asla asla asla hicbirseyi hisetmedim ve zatn eve gider gitmez evde dilatör şeyim vardı almıştım önceden 3 boya kadar esimle yardım alarak aldım şok veu Umut mutluluk tabi dokyir bana dedi ki sana çok inanıyorum ve sen yapacaksın bana daha com cesarte geldi,sonra dilatör kitap vs sipariş ettirdi bana dilatör vardı yani 2. Seansa da gotik başka yöntemler söyledi tekrar vajinama baktık emin olmak için aklıma bisiler takılmıştı sonra eve geldik gene yapıyordum doktor eşli yasak demişti ama 2. Seansatan sonra serbest ama birbiziniin neresinden hosslniyoruz vs ama doktor bana dedi 4. Boyu almadan eşli yapma sonunda zor oldu ama 4 de aldım aslında 4 un girmeme sebebi kendimi çok fazla kasmm bide kafamdan atamıyor dün girmicek çok büyük neden olmuyor eşim de ise gidicekti biran önce olsun bitsin kafası sonra 3. Seansa çağırdı beni aslında gitmeyebilirdik ama dedik 4 girmiyor diye gidelim parmagiula kontrol eti vajinal darlık varmı diye ben dedim ki aldınız mı evet ama sen kendini çok sıktın parmağım siktim dedi Güldüm gevşedim sonra baya geniş içersi dedi darlık yok sen stres yapıyorsun ondan girmiyor dedi orda denemeye çalıştık heycanliyim alamadım eve gittik eşim ise çıktı 2 gün sonra ben 4 de aldım..Sen ne kadar ücret odemistin seansa gidince doktor direk hemen dilatorumu sokuyor