• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yılim gitti. Ah bu Erkekler.Yardimm edin

santorina

diyet, spor ,güzellik, sağlık hayata dair herşey
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
18
13
88
9. Sinifa giderken 11 lerden bi cocuk vardi. Hani bakislarindan anlarsiniz ya gozunu benden almiyodu. Tenefuslerde yakinima gelip oturuyodu ama teklif etmedi. Bende ona karsi bisiler hissediyordum.
sonra 10. Sinifa gectim tabi bu 12 oldu ama yine eskisi gibi bakiyo sinifimin onunde durup benim girmemi bekliyo faln senenin ortalarinda ogrendim ki bunun dersaneden sevgilisi varmis. Hem de bana baktigi siralardada cikiyomus. Tabi ben cok uzuldum. Insallah Universteyi kazanamasin falan dedim. Sene sonu falan 2 yilim gitti. 3. Siniftayim simdi onun gittigi dersane vardi. Ben de o dersaneye kaydoldum. Iste o gun karsimda onu gordum meger bu kazanamamis tekrar hazirlaniyo simdi goruyorum yine bakiyo bi yanim git konus diyo diger yanim aman bosver bitti giti yoluna devam et diyo

Sizce ne yapmaliyim.??:KK1:

9. Sinifa giderken 11 lerden bi cocuk vardi. Hani bakislarindan anlarsiniz ya gozunu benden almiyodu. Tenefuslerde yakinima gelip oturuyodu ama teklif etmedi. Bende ona karsi bisiler hissediyordum.
sonra 10. Sinifa gectim tabi bu 12 oldu ama yine eskisi gibi bakiyo sinifimin onunde durup benim girmemi bekliyo faln senenin ortalarinda ogrendim ki bunun dersaneden sevgilisi varmis. Hem de bana baktigi siralardada cikiyomus. Tabi ben cok uzuldum. Insallah Universteyi kazanamasin falan dedim. Sene sonu falan 2 yilim gitti. 3. Siniftayim simdi onun gittigi dersane vardi. Ben de o dersaneye kaydoldum. Iste o gun karsimda onu gordum meger bu kazanamamis tekrar hazirlaniyo simdi goruyorum yine bakiyo bi yanim git konus diyo diger yanim aman bosver bitti giti yoluna devam et diyo

Aldırma gönül aldırma :) boşver açılmamış kendi halinde dolanıyor. Duan da tutmuş hadi :)

o kadar zaman o seninle konuşmamış... artık bu saatten sonra seninde onunla işin olmasın...

Boşver derslerine bak kazan üniversiteyi elbet çıkar karşına biri. Hem sınav derdin olmadan daha güzel yaşarsın aşkını. Derslerine odaklan hedefini belirle ve kazan:) başarılar..
Buarada bi daha kimseye beddua etme sana döner unutma Tövbe et bi daha yapma. Sevgiler :)

Ders calis :) baska da bise yapma...iyi bir bolum kazandiginda herseyin daha baska olacagini gorursun.. en guzel zamanini bos seylerle harcama

Otur dersine calis sinavina hazirlan ablacim :) daha kimlere ne 3 yilin ne 5 yilim gidecek :)

Kuzucum bosveer
Üniye git bak neler gorceksin
Ben de lise de 9da baslayip biriyle bir buçuk ykl cikmistm ay ne aglardim ya
Su an komedi sadece.:KK19:

Konuşsanız ne diyeceksiniz? "Sen koridorda bana baktın, 2 yılımı yedin" mi? Çocuk dönüp belki "sana öyle gelmiş" bile diyebilir.
Önünüzde daha önemli bir şey var, ona konsantre olun.

Ay sanki evlenmişte ayrılmışsın, iki yılım gitti diyorsun. Ne oldu da gitti? Kendinden ne gibi ödünler verdin de giden iki yılına acıyorsun? Alt tarafı bakışmışsınız.

Alt tarafı bakışmışsınız deme ama gözler ruhun aynasıdır. :KK53:

Çocuk şaşı da olabilir bu arada :anneadayı:

Konu sahibi genç arkadaşım, Üniversiteyi kazan karşına bir çok insan çıkacak zaten, şimdi takılma bunlara.

Sen baya kendi kendine gelin güvey damat kaynana olmuş olmayasınn :D çocuk bir şey dememiş etmemiş bir de ah ettim falan diyorsun.garip.

Sadece bakmış.
İsterse saatlerce seni izlesin; adım atmıyorsa dikkate almayacaksın.
2 yılım gitti demek komedi yani. =)

iki yılım gitti deyince bende ne sanmıştım altı üstü bakışmışsınız olur böyle şeyler konuşmaya falan çalışma elin oooğlanlarının bi taraflarını kaldırmayın şöyle.

Ah şu ergenlik :) sadece ders calis çok daha iyilerini üniversite de bulursun.

Back
X