Canim hissettiklerini tahmin edebiliyorum umarim biraz daha iyisindir. Yalniz kalma, daha once yapmak istedigin ama yapamadigin seyler ne ise git onlari yap daha fazla kendine bak kendinde degistirmek istedigin seyleri degistir yani bu ara biraz kendini simart... 2 hafta sonra ben niye o kadar uzulmusum demeye baslarsin:) burda hep derlerdi gez toz dusunme disari cik diye acikcasi ise yaramaz saniyodum ama yaradi:) 3 yillik sevgilimle cikarken benim hic arkadasim kalmamisti disari cikarmiyodu pek simdi kiz kardesimle beraber 2 kiz arkadasim daha geziyoruz kahkahalara atiyoruz bool bol:) resmen ruhum iyilesti

Eski sevgilim gobek piercingi taktirmama izin vermemisti kafama esti gittim piercing taktirdim

havuza gitmeme izin vermemisti

gittim saatlerce guneslendimm bikinimle nisan ayinda bronz bi tenle dolasiyorum

Erkeklerleselam verdirmezdi simdi erkek arkadaslarimda var...
Ve ben simdi gercekten ondan kurtuldum. 1 haftadir aglamadim hic:) aklima geldi amaaan salak cocuk dedim gectim.
Milyarlarca insan var bu dunya... sevebilecegim gulup eglenebilecegim onlarca farkli insan sokabilecekken hayatima neden herkesi cikardim hayatimdanda su vicdansiz sevgi nedir bilmez insani bu kadar yucelttim gozumde diyorum.. Inan hayat kendini bilmez akliyla ya da kalbiyle degil seyiyle dusunen erkeklere harcanmayacak kadar degerli

Bosver onlar bildigi gibi yasasin sen hayatina bak...
Istersen konusabiliriz de bak ben sana msn imi msj olarak atarim.. Burdna bi arkadas bana cok destek olmustu o zor anlarimda... Bende sana hersekilde destek olabilirim istersen

Kendini mutlu etmeye bak tatlim hersey sende biter:))