2 yılın ardından ayrılık ...

emin ol geçicek bu kadar dayandıysan daha da geriye dönme bir daha oyuncağa çevirme canım,bu şekilde devam et bence kendine saygın olsun diğer türlü dönersen gurursuz olmuş olucaksın yıllar sonra dönsede inan zaman değiştiği için umrunda olmuyor ve geriye baktığında ben bunun için mi üzülmüşüm diyorsun değmediğini çok geçmeden görüceksin zaten ama sakın geri adım atma:82:

emin ol geçicek bu kadar dayandıysan daha da geriye dönme bir daha oyuncağa çevirme canım,bu şekilde devam et bence kendine saygın olsun diğer türlü dönersen gurursuz olmuş olucaksın yıllar sonra dönsede inan zaman değiştiği için umrunda olmuyor ve geriye baktığında ben bunun için mi üzülmüşüm diyorsun değmediğini çok geçmeden görüceksin zaten ama sakın geri adım atma:82:

Umarım geri adım atmam :51:
Büyük konuşmak istemiyorum çünkü ne zaman büyük konuşsam hep başıma geliyor :26:

Canim hissettiklerini tahmin edebiliyorum umarim biraz daha iyisindir. Yalniz kalma, daha once yapmak istedigin ama yapamadigin seyler ne ise git onlari yap daha fazla kendine bak kendinde degistirmek istedigin seyleri degistir yani bu ara biraz kendini simart... 2 hafta sonra ben niye o kadar uzulmusum demeye baslarsin:) burda hep derlerdi gez toz dusunme disari cik diye acikcasi ise yaramaz saniyodum ama yaradi:) 3 yillik sevgilimle cikarken benim hic arkadasim kalmamisti disari cikarmiyodu pek simdi kiz kardesimle beraber 2 kiz arkadasim daha geziyoruz kahkahalara atiyoruz bool bol:) resmen ruhum iyilesti:9: Eski sevgilim gobek piercingi taktirmama izin vermemisti kafama esti gittim piercing taktirdim:D havuza gitmeme izin vermemisti:D gittim saatlerce guneslendimm bikinimle nisan ayinda bronz bi tenle dolasiyorum:D:D Erkeklerleselam verdirmezdi simdi erkek arkadaslarimda var...
Ve ben simdi gercekten ondan kurtuldum. 1 haftadir aglamadim hic:) aklima geldi amaaan salak cocuk dedim gectim.
Milyarlarca insan var bu dunya... sevebilecegim gulup eglenebilecegim onlarca farkli insan sokabilecekken hayatima neden herkesi cikardim hayatimdanda su vicdansiz sevgi nedir bilmez insani bu kadar yucelttim gozumde diyorum.. Inan hayat kendini bilmez akliyla ya da kalbiyle degil seyiyle dusunen erkeklere harcanmayacak kadar degerli:60::60::64::64:
Bosver onlar bildigi gibi yasasin sen hayatina bak...
Istersen konusabiliriz de bak ben sana msn imi msj olarak atarim.. Burdna bi arkadas bana cok destek olmustu o zor anlarimda... Bende sana hersekilde destek olabilirim istersen:6:
Kendini mutlu etmeye bak tatlim hersey sende biter:)) :54:

Canim hissettiklerini tahmin edebiliyorum umarim biraz daha iyisindir. Yalniz kalma, daha once yapmak istedigin ama yapamadigin seyler ne ise git onlari yap daha fazla kendine bak kendinde degistirmek istedigin seyleri degistir yani bu ara biraz kendini simart... 2 hafta sonra ben niye o kadar uzulmusum demeye baslarsin:) burda hep derlerdi gez toz dusunme disari cik diye acikcasi ise yaramaz saniyodum ama yaradi:) 3 yillik sevgilimle cikarken benim hic arkadasim kalmamisti disari cikarmiyodu pek simdi kiz kardesimle beraber 2 kiz arkadasim daha geziyoruz kahkahalara atiyoruz bool bol:) resmen ruhum iyilesti:9: Eski sevgilim gobek piercingi taktirmama izin vermemisti kafama esti gittim piercing taktirdim:D havuza gitmeme izin vermemisti:D gittim saatlerce guneslendimm bikinimle nisan ayinda bronz bi tenle dolasiyorum:D:D Erkeklerleselam verdirmezdi simdi erkek arkadaslarimda var...
Ve ben simdi gercekten ondan kurtuldum. 1 haftadir aglamadim hic:) aklima geldi amaaan salak cocuk dedim gectim.
Milyarlarca insan var bu dunya... sevebilecegim gulup eglenebilecegim onlarca farkli insan sokabilecekken hayatima neden herkesi cikardim hayatimdanda su vicdansiz sevgi nedir bilmez insani bu kadar yucelttim gozumde diyorum.. Inan hayat kendini bilmez akliyla ya da kalbiyle degil seyiyle dusunen erkeklere harcanmayacak kadar degerli:60::60::64::64:
Bosver onlar bildigi gibi yasasin sen hayatina bak...
Istersen konusabiliriz de bak ben sana msn imi msj olarak atarim.. Burdna bi arkadas bana cok destek olmustu o zor anlarimda... Bende sana hersekilde destek olabilirim istersen:6:
Kendini mutlu etmeye bak tatlim hersey sende biter:)) :54:

Canım benim o kadar yazmışsın benim için çok mutlu oldum :48:
Haklısın hemde her sözünle,
Okulda hiç rahat edemiyordum.Arkadaşlarımla konuşamıyordum bile :37:
Şimdi öyle rahatım ki,İstediğimi yapabiliyorum hatta onun arkadaşlarıyla bile çok iyi arkadaş olmaya başladık :103: Haftasonlarımı arkadaşlarımla gezmeye eğlenmye ayırıyorum artık.Oh be kafa dinleyeyim biraz :64:
Okulda o hiç yokmuş gibi davranıyorum.Hani böyle davranmam gerektiği için değil böyle davranmak istiyorum :97:
Yarında mezuniyet kıyafetime bakıcam çok heycanlıyım..Çok zayıfım inşallah istediğim gibi birşey olur :108:
Bende 100 mesaja tamamlayabilirsem özelden mesaj atarım canım sana :54:

Son düzenleme:
Sonuç nedir döndü mü canım bu çocuk sana ?

Hayır Canım dönmedi.Ama iyiki dönmedi ...

Sanırım aradan 9 ay geçti dün foruma geri dönüp yazdıklarımı tekrar okudum ve üzüldüm.Ama onun için harcadığım zamana üzüldüm.

9 ay dile kısa gelsene çok uzun bir süre zarfıydı benim için.Herşeyi oturup düşünüp,tartıp,ölçmek için o kadar çok vaktim oldu ki.İlk zamanlar gerçekten bir gün geçicek hayatına yeniden başlayacaksın diyenlere gerçekten inanmıyordum.Kendimi hayattan tamamıyle soyutlamıştım.Kimseye güvenmiyorum.Yeni biriyle tanıştığım zaman onu ciddiye almadım için bir şans vermedim insanlara.Belki vermemem en doğrusuydu yeni bir ilişkiye başlamak açısından.Sonuçta buna kendimi hazır hissetmiyordum.Sağlıklı düşenecek durumda da değildim.Karşımdakini kırabilirdim.Bu yüzden ciddi bir ilişkiye 8 ay boyunca hiç sıcak bakmadım.Kendimi tanımaya keşfetmeye vakit ayırdım.Arkadaşlarıma vakitt ayırdım.Aileme... Ve anladım ki onlar haklıydılar ... Zaman herşeye ilaçtı ... Yalnız hayatımda çok büyük bir değişiklik yapıp yaşadığım ülkeyi değiştirdim.Ve bence çok da güzel bir başlangıç oldu.

Çok uzun yazdım sanırım.Kusura bakmayın.

hayrılısı böyleymiş deyip geç tatlım hayatınaa öyle birisi girerkii zamanı gelince çocukmuşm seviyorum sanmışım dersinn gerçekten aşık oluncaa..allah hayırlı ve iyi insanlarla karşılartrsın hepimizi..yaşadığın şehri değiştrmişsin yepyeni bi hayatt başlamş bile senin için..

hayrılısı böyleymiş deyip geç tatlım hayatınaa öyle birisi girerkii zamanı gelince çocukmuşm seviyorum sanmışım dersinn gerçekten aşık oluncaa..allah hayırlı ve iyi insanlarla karşılartrsın hepimizi..yaşadığın şehri değiştrmişsin yepyeni bi hayatt başlamş bile senin için..

Ay ne güzel söylemişssin Canım Benim :6:

Amin ...

Back
X