- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi vaktileyl88
-
yazdım sildim ordan takip ediyor zaarArkadaşın ban aldığını nereden biliyorsun?
Daha bugün üye olmuşsun.
birde zekayı kuşa takınca tes dönüyormuş ya biri bana bunu açıklasın ..Arkadaşın ban aldığını nereden biliyorsun?
Daha bugün üye olmuşsun.
söyleyeyim sevgilin adam olsa senle yatmazdı sen kadın olsan kocanı aldatmazdın dedim..efenim ne demişim.kendisi yorumunu değiştirdi.
Sor bakalım ne yazmış değiştirmeden önceki yorumunda ben de nerden biliyormusum.
Hemende milletin geçmişini mi arastiriyorsunuz bugün uye olmuşsun daha once kendi geçmişine bakyetmemiş ki sorman gereken makama yönlendirmişim seni.
Onu ben de anlamadım sadece diş hekimlerinin anlayabileceği bir laf soktu herhaldebirde zekayı kuşa takınca tes dönüyormuş ya biri bana bunu açıklasın ..
konu sahibi diş hekimiymiş baksın çok derinde değilse çıkartır bizim küçük dilleri
Yanı ama esını sewmıyosan ayrıl bosuna sewmemdgın bırıyle durma derım canm belkıde ılerde okısı yanı sewgılın ewlenme teklıfı eder zamna bırakben zaten eşimden ayrılacağım ama eski sevgilimle de evlilik konularını hiç konuşmadık. Şimdi ben ona boşandım, benimle evlen de diyemem. Demem de zaten. Olursa olur,olmazsa da olmaz.
Olmasını ister miyim, her şeyden çok.
Ama bunun konusunu bile o açmadan açmam.
konunun yalan olduğuna konu sahibi senin de fake olduğuna inanmak istiyorum..Yalnız onun benle bir gelecek düşünüp düşünmediğini bilmiyorum.
ben zaten eşimden ayrılacağım ama eski sevgilimle de evlilik konularını hiç konuşmadık. Şimdi ben ona boşandım, benimle evlen de diyemem. Demem de zaten. Olursa olur,olmazsa da olmaz.
Olmasını ister miyim, her şeyden çok.
Ama bunun konusunu bile o açmadan açmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?