2 yıllık ilişkim bitti!!!

Cok
Her insana olabiliyo canım ben de senin gibi çok neşeli çok pozitif bi insanken bazı zaman biseyler oluyo ve kendimiz olmaktan cıkıyoruzz. Bunun olmasına sebep olan şeyleri düzeltmeliyiz bence.. Hiç bisey bizden kıymetli değil...:KK64::KK64::110::110:[/QUO
Evet doğru diyorsunuz ama o kadar anıyı Sevdiğim Adam'ı bir anda silip atamıyorum :(

Bi anda atma tabi ama oturup mantıklı düsün seni gercekten hakediyo mu,sana gercekten ilerde iyi bi es olabilicek mi,kalbini kırmamaya özen gösteriyo mu,seni incitmekten korkuyo mu en azından senin kadar fedakar mı :KK12::KK12::KK12:

Bi anda atma tabi ama oturup mantıklı düsün seni gercekten hakediyo mu,sana gercekten ilerde iyi bi es olabilicek mi,kalbini kırmamaya özen gösteriyo mu,seni incitmekten korkuyo mu en azından senin kadar fedakar mı :KK12::KK12::KK12:
Bilirsiniz ya olayın içindeyken insan hiç bişekilde mantıklı düşünemez. O durumdayım. Hem çok kızgın kırgınım hem çok sevıyorum

Haklısın canım tamamen duygularına hislerine yoğunlasmıs oluyosun.. Seni cok iyi anlıyorum gercekten.. Ama biraz zaman vermelisin. Su anda konusuyo musunuz veya haberlesiyo musunuz?

İnsan seviyorsa canını acıtmak için sevmiyorum der mi, bence demez. O kelime öyle kolay bir kelime değil.

Haklısın canım tamamen duygularına hislerine yoğunlasmıs oluyosun.. Seni cok iyi anlıyorum gercekten.. Ama biraz zaman vermelisin. Su anda konusuyo musunuz veya haberlesiyo musunuz?
Düne kadar sürekli kavga ettik dün beni watsaptanwatsapp telden engelledi bu daha cok zoruma gitti

Yavrular anlik ofkeyle soylenen herseye inanin

onlar saf gerceklerdir

mantik suzgecibden gecirilmemis hesaplanmamis saf gerceklerdir

ofke ve sinir sadece insana cesaret verir insan yine aklidakini soyler

Yani sinirle soylemis aldirma falan ben buna katilmiyorum

Yavrular anlik ofkeyle soylenen herseye inanin

onlar saf gerceklerdir

mantik suzgecibden gecirilmemis hesaplanmamis saf gerceklerdir

ofke ve sinir sadece insana cesaret verir insan yine aklidakini soyler

Yani sinirle soylemis aldirma falan ben buna katilmiyorum
Evet zaten bunu düşünmek beni bu derece kötü ediyor

Eğer gercekten değer veriyosa,seviyosa ve seni hayatında istiyosa anlar,istemeyen insanın bahanesi her zaman çokturr....

Back
X