• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yıllık protezlerimi çıkartmak istiyorum

cileklikekvarmi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2023
281
67
18
30
Kızlar yaklaşık 2 yıl önce protez taktırdım , nerdeyse hiç meme dokum yoktu. İlk başta herşey çok güzel geliyordu ama iki yıldır resmen adam akıllı uyuyamıyorum ben yüz üstü ve yan yatan biriyim. Genelde postürden kaynaklı sırtım ağrırdı ama artık daha çok ağrıyor.

Üstelik memesiz fotolarıma bakıyorum ama zayıf görünüyorum. Şuan memeler beni daha şişman ve iri gösteriyor. Sürekli aynada kendime bakıyorum. Ayrıca birazda kilo aldım memelerde büyüdü sürekli memem ağrıyor içi böyle sızlıyor

Doktor ultrason çektirdi çektirdim bir sorun görünmüyor ama sürekli bu sızlama hassasiyet canımı sıkıyor. Hele regl dönemi resmen memem fışkırmak istiyor o kadar acıyor. Yani moralim bozuk Aralık ayında komple çıkartmak istiyorum.

Ben açık giyinen biri değilim ama silikondan sonra iyice kapalı giyinmeye başladım ne giysem memeler ağzımda buda sinirimi bozuyor. Eskiden V yaka açık şeyler giyerdim asla seksapalite durmazdı şimdi çok kötü duruyor. O böyle düz memeli auralı saf kadın görüntüsü yerine iri meme meme bir kadın görüntüsü oldu . Airbag var gibi bide sürekli hissediyorum silikonu.. Ve aşağı çekşgor ağırlıktan 355/355 CC yani nerdeyse 750Gr taşıyorum

Lütfen protez çıkarttıran biri doktor önerebilir mi ? Kendi doktoruma da olmak istemiyorum

Neden kendı doktorunuz değil en azından ne yaptığını biliyor
kendi doktorum ilgilenmiyor ve çıkarma konusunda tecrübeli olduğunu düşünmüyorum hep genel geçer cevaplar veriyor. Ameliyat olurken de sorduğum sorulara tam cevap alamadım kendi bildiğini anlatıyor güvenim yok yani sırtım ağrıyor dedim az önce bana fiziğe git diyor fiziğe gitmeyi bende biliyorum salak değilim yani.. Protezden önce ağrımazken protez sonrasın ağrıyorsa bunun çözümünü o sunmalı fizik tedavici değil

kendi doktorum ilgilenmiyor ve çıkarma konusunda tecrübeli olduğunu düşünmüyorum hep genel geçer cevaplar veriyor. Ameliyat olurken de sorduğum sorulara tam cevap alamadım kendi bildiğini anlatıyor güvenim yok yani sırtım ağrıyor dedim az önce bana fiziğe git diyor fiziğe gitmeyi bende biliyorum salak değilim yani.. Protezden önce ağrımazken protez sonrasın ağrıyorsa bunun çözümünü o sunmalı fizik tedavici değil

konuda yazdığınız gibi 750 gramlık bir yük bindi ise sırtınız ağrır

Back
X