2 yıllık üniversite??

Sözelde tarih falan öyle şeyler vardır oda işine yaramaz heralde
Ea da bölüm çok

sosyal hizmetler aöfte de var ayrıca...

Eşiniz örgün mü okumak istiyor,aöf bölümlerinide düşünebilir aslında,şuan 3 üniversitede aöf bölümleri mevcut,Anadolu Üniversitesi,Erzurum Atatürk Üniversitesi ve istanbul üniversitesinde mevcut,aöf nin bile puanları bu yıl biraz yükseldi.Ygs sınavına başvuru yaptımı peki eşiniz?

teşekkürler musmutluluk
bu bölümler işe yarar bölümler sanıyorum. puan durumu yüzünden olmayabilir bunlar. eşim sözel mezunu. :/
sosyal hizmetler çok iyi olabilir ama! :)
Agiz ve dis sagligi sayisaldan aliyor hem de 430un uzeri puanla.. Akil var mantik var sayisaldan o puani alan adam baska bi bolum secer.. Bu devleti anlamak cok zor..

teşekkürler musmutluluk
bu bölümler işe yarar bölümler sanıyorum. puan durumu yüzünden olmayabilir bunlar. eşim sözel mezunu. :/
Eğer 2 yıllık sosyal hizmetleri okursa atanma şansı çok düşük 4 yıllığa tamamlaması gerek,ama Erzurum aöf de 4 yıllık sosyal hizmetler var puanı 300 üstünde.

düz lise mezunu tabiki 2 yıllık yazabilir.ben 2 yıllık restorasyon okudum sonra dikey geçişle mimarlık kazandım şimdi mimarım :)

2 kere aöf e kayıt oldu yapamadı bıraktı.
gidip dersi derste görmesi lazım bizimkinin. kendi kendime yapamıyorum diyor.
bence de aöf ün bazı bölümleri kek yani. :)
hem de 4 senelik
gir sınava 20 soru 30 dk zaten, çalışsa yapılır ama yapmıyor.
ama 2 senelik istiyomuş örgün.
başvurduk dün.
kpss ye hazırlanmıştı bu sene. bilgileri taze. biraz tekrar ve biraz yeni konu çalışmayla onu kurtaracak bi puan alır diye düşünüyoruz.

düz lise mezunu tabiki 2 yıllık yazabilir.ben 2 yıllık restorasyon okudum sonra dikey geçişle mimarlık kazandım şimdi mimarım :)

İşte bu ya!
Kutlarım sizi :)

Benim de okul devam ediyor. benimki bitene kadar eşim de okusun dedik böyle ilerisi olabilecek bişeyler okuması ne hoş olurdu :)

Eğer 2 yıllık sosyal hizmetleri okursa atanma şansı çok düşük 4 yıllığa tamamlaması gerek,ama Erzurum aöf de 4 yıllık sosyal hizmetler var puanı 300 üstünde.

o bölümden atanmasa da olur aslında.
zaten eşimin atanma durumu var önümüzdeki yıl. ortaöğretim olarak.
ama önlisans okursa bi işime yarar diyor.
bi de ben de hala okumaya devam etmekteyim. aramızda öğretim uçurumu olmasın istiyor sanırım.

arkadaşlar eve gitmek için çıkıyorum. ama bu akşam araştırıcaz sizin dedikleriniz doğrultusunda, sağolun tekrar :)

teşekkürler musmutluluk
canım çok iyi araştırın. özel okusun olmadı. kredi çekersiniz. benim görümcem ameliyathane hizmetleri okuyor. 2016 da kesin memur allahın izniyle. sınıfta çok arkadaşı varmış kredi çekip okuyan.

Uzaktan eğitim olayıda var illa ders görsün derseniz :)

bencede saglık derim.benim kardeşim düz liseyi bitirdikten sonra 2yıllık laboratuvar bölumunu kazanıp kars ta okudu.ordanda dgs sınavına girerek hemşirelige geçti ve atandı.

tabi ki önlisans programlarına girebilirsin canım.
bu arada 2 yılın sonunda ortalaman iyi olursa ve DGS sınavından iyi bir sonuç yaparsan 4 yıllığa geçiş yapabilirsin.
sosyal hizmetler bölümü de önü açık bir bölüm ama 4 yıllıklar daha avantajlı biliyorsun. şimdi ygs sınavına az kaldı biliyorum ama 2 yıllık okurken zamana yayarak dgs sınavına güzelce çalışırsan başarabilrsin =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…