2 yol var bırını seçmem lazım ucunda benım hayatım

lady085

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
67
0
36
İzmir
Buraya yazmak için tereddüt ettim ama görduugm gerçekleri etrafmdan duydugm gerçekleri birde sizlerden duymak istedim... rica ediyorum vaktınız varsa sıkılmadan okuyun..
benım lısem yenı btti inşallah univ yerlısıceem bu sene ablalarım benım 4 yıllk bi ilişkım var lıse hayatm boyunca anlatıcaklarmdan snra bana çok kızıcaksnz belki ama anlatıcam...
Ben dayakta yedim hemde hergün babam vurmazken bana karışamazken ben elin oğlundan yedim herkesn ortasnda heryerm kan olana kadar koluma sıgara basılana kadar...
küfürler zaten vazgeçilmez kçk düşürldum herkesn ortasnda gururumda incitildi ama küçktüm gerçekten çok küçüktüm ve ayrılamıodum guya aşk .. :)) ve tahmın edemıcenız kadar yanında oldum tüm zor anlarında ama o hep bır adım gerıdeydi ben ona uzanmak için hep yoruldum..bunları neden yapıosun diyincede şımarmayım diye yapıormuş böyle sölerdi ..biz guya evlenmeyı dusunuoduk o hala dusunuo ama ailelermz tamamen zıt 2 kutup fikirlerimiz ap ayrı univ gibi bi gelecegi yok bulştumuzda hep surat 5 karış kendimi 60 yaşında bir adamla çıkıo gibi hissediyorum hep sert çünkü aa doruya şımarmayım diye :)) ne degerini ne ilgisini hissedıorum ustelik herşey yasak bana ailemle yemege dugune gezmeye pıknıe gıtmedim hiç ayakkabı rengmden tutun butun giysi dolabım onun ıstedıkleriyle dolu hep siyah gri lacivert renkli vs şeler giyemem balkona çıkmak için bile izin almam gerekıyor annem ve etrafmdaki tüm tanıyanlar ki daha fazlası var bunları bilenler hergun ayrılmamı söyluo ama ben ne zaman ayrılalım desem ağlıyor hep ve vicdan azabı çekıorum lütfen yardım edin napmalıyım ?

ah tatlım benım yaa senın yasadıklarını ınan bende yasadım :S kaderımız bu kadar benzer mı ya :S:s bende senın qıbı annemle markete bıle qıdemezdım teyzemın oqlunu opemzdım 4yasnda kuzenıme sarılamaz sevemzdım sımıt yakanın dısında bıbadı qıy bak nasıl doverdı ve ben sesımı cıkarmazdım cunku ewlenıcktım ya :s ve bu kadar her deıdıqnı yaparken benı 3 kere aladttı ılk ıkısnde affetım ucunde yıne qelse yıne affedıcektım ama qelmedı o kızı daha quzel buldu ve onla bırlıkte hla ve ben onun ıcın herseyı yapan kız duruken o qıttı nısanlanıp ayrılmıs bı donem kasar olan kızla ewlnıck suan sozluler ıkısı tam 1sene qectı kız benım kapı komsum herqun bılrkte qoruyorum onları kızı qıttım dovdum karakolluk oldum fln :) ama o hla o kızı sectı ben rezıl olduqmla kaldım ustunden 1sene qectıkten sonra baska bı ılıskye basldm ve ınan onu tamamen unuttum qıbı yada sadce unuttuma cabasndayım hla yanı dıceqım o kı uzulceksın aqlıcksın bunalıma qırceksın ve onu asla unutamıcaksın hep ıcınde kalıcak baskayla cıkcksn ama qozunde o olck o bska bı kızla qorunce ınthr etmeyı dusncksn ama yapamcaksın ... ve bı qun bırı cıkcak karsına bu yasadqın zaman kaybı ıcın sadce uzulceksın ama yınede sukretcksn cunkuu bu senın olqunlasmana vesıle olcak ... ne kadar acı o kadar olqunluk qetırıır yasamıs bırı olarak sadce allhım sabır versın yardımcısn olsunnn ve benımdee :)

sende stockholm sendromuna tutulmuşsun geçmiş olsun.

dayak yemek hoşunuza gidiyorsa yapabileceğimiz birşey yok.

Aynen telefon numaram sadece benim annem babamda ve onunkılerde var başka kmsede yok benım arkadaşşım bile yok olanlarlada gizli görüşüorum aslında şunu söyleyebılırım canım sanki artık sevmıo gibiyim daha az gibi sadece 4yıılık bı alşkanlık bundan acı çekermıyım dıye dusunuorum çnkü yoklunu hıssederm gibi bi durumum yok aslında çünkü zaten o hep yok Seni çok ii anlıorum canım benım yaa çok uzuldum hep çok deger vermekten oluo umarım çoookk mutlu olursun .. sakın ama sakın onu duusnme sakın kendini uzme seni haketmıo zerre kadar seni hakeden emınım bı suru ınsan vardır.. sakın uzulme

sende stockholm sendromuna tutulmuşsun geçmiş olsun.

dayak yemek hoşunuza gidiyorsa yapabileceğimiz birşey yok.

çOK haklısın çook hemde ama neden ayrılırsAm vicdan azabı çekıcem diye hıssedıorum benım bı suççum yok haketmıomu .s ben tramwayda yanıma bir erkek otursa kalkardım onun yuzunden onu bıle anlatırdım o kadar saçma bi lise hayatım olduki anlatamam

Vallahi genç kızlar Benjamin Button gibi artık... Küçücükken koskoca kadınların muhatap olduğu sözlü fiili şiddetlere maruz kalıyorlar, kılık kıyafetlerine müdahale ettiriyorlar, 4 çocuklu kadın kadar kendilerini yolları aşmış, çaresiz, geri dönemez hissediyolar... Tam akılları başlarına geldiği 35li yaşlarda yaşayamadıkları gençlikleri akıllarına geliyor... Çocuksu tavırlar, konuşmalar, kıyafetler... Ne zaman sokağa çıksam görüyorum böyle kadınları... Hepsinin ağzında da "aynı sakız": -Ben yaşımdan çok olgunum, çok görüp geçirdim, yaşamadığım kalmadı... Aferin sana...

Sorsan şikayetçidirler bunları yaşamaktan... Silah mı dayıyorlar kafanıza? Anne babaların koyduğu yasaklar "çiğnenmek için", bu oğlanların sözleri "emir niteliğinde"... Öğretmenlere, ebeveynlere "öff" denir, bu çocuklar bir şeyi yasakladı mı hem "mırın kırın ederler" hem de paşa paşa yaparlar dediklerini... İnsan bu kadar mı birine ait olmak zorunda hisseder kendini, tek başına bir kişi etmez? Madem memnun değilsin karşına adam gibi adam çıkana kadar beklersin, çok mu zor?

Bu konu da aynı... Küçük yaşta evcilik oyunu... Gencecik oğlanlara alın teriyle yuvasına ekmek getiren adamın otoritesinden daha fazlasını sağlıyorsunuz... Ne itibarlı adamlar eşlerine "gık" diyemezken bıyıkları yeni terleyen oğlanlara kendilerini kral gibi hissettiriyorsunuz... Ormanların kralı... Hey allahım...

Konu başlığı da ne alaka?... Tek yol var... Diğeri "çukur"...

Bende seni beklıordum ablaa :)) yorumlarını okuorum geçen yıldır gerçekten imrenıorum sana bende bı gun senın gibi mantıklı olbaılcekmıyım senin gibi kendime guvenebılcekmıyım...
herzamankı gibi okadar haklısın ki tek yol var bencede.. digeri yol değil benim hayatımın bitişi
babam bu yasakları koysa öf püf derdim baskıcı derdim nefret ederdim ama elin oğluna verdim ben ipleri
oda boğdu beni o iplerle ... çok haklısınız hepınız çok haklısınız yorumun için çok teşekkür ederim...
Ama bu hatamı düzelticem çok yakında artık bende kendine guvenen yalnız başına dışarı çıkabılen bi genç kız olmak ıstıorum ..

Hayatının en güzel günlerini değmeyecek biri için harcamanın anlamı nedir canım. Sevgilin yaptıklarının kabul edilecek hiçbir tarafı yok!! seni dövüyor. Hastalık derecesinde kıskanç herşeyi kısıtlıyor. canım dışardan bir gözle bakmaya çalış. Sana bu yaşadıklarının aynısını yaşayan bir arkadaşın akıl danışsa ne derdin.

Yaşın daha çok küçük. Ne insanlarla karşılacaksın. Gün gelecek ben bu insana neden katlanmışım diyeceksin. Sevgilinden hemen ayrılmalısın. Hayatını daha fazla mahfetmesine sakın izin verme. Bunda vicdan azabı çekecek bir durum yok. Başkası üzülmesin diye kendin mi mutsuz olacaksın.

aferım sana canımm umarım bundan sonra hayatın cok mukkemll olurr ama pardon yanlıs oldu hayat bu muekmmll olması ımknsız :d ıllhh bı qun bıyrlde canımızı sıkan bırılerı cıkck karsımıza :s sen bu cocuqu bırak bak yoluna dıyorum ya uzulceksın aqlıcksn ama qecıcek alıscaksn nasıl ona 4sene alıstıqın qıbı onsuzlqda alıscksn karsına yenı yenı ınsanlar cıkcak senınle ılqılenmelerı konusmaları sana deqer vermelerı senı cok mutlu edcek ..ben yapamadım sen yap tatlım o sana tekmeyı basmadan sen bas ta o krall olma sendrmndan cıksın :) bakalım ne olcak artık kımı bunaltck o senı deılde sen onu bıtır

okurken bile hayretler içinde kaldm yani.. canm nasıl 4 seneni verdn böyle birine ya şimdi böyleyse evlenince ne işkenceler yapa bilemiyorum.. birde güya olmayan sevgisinin ardına mı sığınıyor.. canm bi düşün ne yapıyorsun sen yaa böyle psikopat biriyle nasıl devam etmeyi düşünüosun..? bu sevgi değil sevgililik değil sadist bu çocuk bence kaç kurtul..

çookk tesekkr ederimm ablam okadr ii gelıosunuzki bana tavsıyelernıze uyucam bende insan gibi yaşıycam artık aynen ole en guzel gunlerimi mahvedıorum ama buna daha fazla ızın vermıcem

Konu sahibi değilsiniz ama yazmadan edemedim:

"Kendisi için her şeyi yapan kız dururken" gidip başkasıyla evlendi diyorsunuz da hangi erkek giydiği kazak yüzünden dayak yemeyi kabullenecek kadar kendine saygı duymayan bir kızla evlenir? Üstelik sözlüsünü dövüp karakolluk olarak "Doğru karar vermişim" dedirtmişsinizdir adama... 4 yaşındaki kuzeninize sarılmanızı mesele yapan adam -neresinden tutup hangisini örnek versem bilemedim- sizi sevip saymıyordur, tabii ki sizinle evlenmeyecektir, gerçekten anlamadınız mı bunu?

Onunla ilişkiye başladığınızda bu kendine güvensiz, her denilene "peki" diyen, dayak yiyen kız siz değildiniz... Zamanla, onun baskısıyla kendinizden başka birine dönüştünüz... Her söyleneni kabul eden, silik biri... Oysa o sizi olduğunuz gibi sevmişti... Onun istediği gibi "uysal" biri olursanız sizi daha çok sevecek sandınız ama istediği bu olsa gider öylesini bulurdu... Oysa o "sizi, olduğunuz gibi, ilk gördüğü haliyle" sevmişti... Neyse... Şiddet yanlısı, garip biriymiş zaten... Böylesi hayırlı olmuş... Yine de hatırlatmak istedim ipleri karşı tarafa vermenin sonuçsuzluğunu...

Son düzenleme:

Çok haklısın çok hemde bende bılıorum evlenınce kara çarşaflara şokcak beni bunu bılıorum onuda yapar tsekkür ederim cnm cvbın için çok tesekkr ederim

umutlu _ol a kesinlikle katılıyorum burada tek bir yol var, seçmen gereken tek bir doğru yol..
annen-baban kıyamazken sana, sen nasıl kendine böylesine kıydırırsın! bu bahsettiğin adamın sevgiyle aşkla uzaktan yakından alakası bile olamaz.
ne yapman gerektiğini söylememe gerek var mı? bence herşeyin zaten apaçık farkındasın..
pırıl pırıl bi gelecek var önünde sen yeter ki sahip olmayı iste

E madem herkesi düşüncelerinden dolayı haklı buluyorsun, neden bu çocuktan ayrılınca vicdan yapıyorsun ki? Valla asıl bu çocukla beraberken insanın vicdanı sızlar. Bu sadece kendine yaptığın değil, annene babana yaptığın da bir saygısızlık yaa. Ailen üzerine titrerken sen gidip kendini elaleme dövdürüyorsun. Kusura bakma çok hatalısın sen. Böyle hastalıklı bir ilişki olabilir mi? Ne yaşadığını en iyi sen bilirsin, geleceğinin de nasıl olduğunu tahmin edebiliyorsun.. Bu durum hoşuna mı gidiyor? Hoşuna gitse böyle bir başlıkla buraya konu açmazdın. Nasıl sebrettin arkadaşım sen 4 yıl? Yazık değil mi gençliğine, benliğine, zamanına..

Çok haklısın çok hemde bende bılıorum evlenınce kara çarşaflara şokcak beni bunu bılıorum onuda yapar tsekkür ederim cnm cvbın için çok tesekkr ederim

şu andan itibaren aklından kalbinden herşeyinden silmelisin bence canm..bu kadar basit olamaz bi insanın hayatı
kesinlkle bırakmalısın onu yoksa hayatını mahvedersn..üniv. istediğin yeri kazanırsn umarm ve yeni hayatını kurmalısın.. inan bana hayatının en güzel anlarını yaşayacaksn kendi ayakların üzernde durarak... mutluluklar dilerm canm

Teşekkür ederim evet bıraz geç oldu ama artık farkındayım şimdi gerçekten daha iim çok tesekkrr ederim hepnıze

Evet bu saatten sonra kalbimdende aklımdan da siliorum onu inş olur univimde yeni bır sayfa açıcam kendime tertemız asla mantık dışı hareket etmıcem ... seninde herşey ıstedgn gbi olur inşlalah

Evet bu saatten sonra kalbimdende aklımdan da siliorum onu inş olur univimde yeni bır sayfa açıcam kendime tertemız asla mantık dışı hareket etmıcem ... seninde herşey ıstedgn gbi olur inşlalah

aynen öyle yapmalısın canm...
amin canm hepimizin hakkında hayırlısı olsn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…