ah tatlım benım yaa senın yasadıklarını ınan bende yasadım :S kaderımız bu kadar benzer mı ya :S:s bende senın qıbı annemle markete bıle qıdemezdım teyzemın oqlunu opemzdım 4yasnda kuzenıme sarılamaz sevemzdım sımıt yakanın dısında bıbadı qıy bak nasıl doverdı ve ben sesımı cıkarmazdım cunku ewlenıcktım ya :s ve bu kadar her deıdıqnı yaparken benı 3 kere aladttı ılk ıkısnde affetım ucunde yıne qelse yıne affedıcektım ama qelmedı o kızı daha quzel buldu ve onla bırlıkte hla ve ben onun ıcın herseyı yapan kız duruken o qıttı nısanlanıp ayrılmıs bı donem kasar olan kızla ewlnıck suan sozluler ıkısı tam 1sene qectı kız benım kapı komsum herqun bılrkte qoruyorum onları kızı qıttım dovdum karakolluk oldum fln :) ama o hla o kızı sectı ben rezıl olduqmla kaldım ustunden 1sene qectıkten sonra baska bı ılıskye basldm ve ınan onu tamamen unuttum qıbı yada sadce unuttuma cabasndayım hla yanı dıceqım o kı uzulceksın aqlıcksın bunalıma qırceksın ve onu asla unutamıcaksın hep ıcınde kalıcak baskayla cıkcksn ama qozunde o olck o bska bı kızla qorunce ınthr etmeyı dusncksn ama yapamcaksın ... ve bı qun bırı cıkcak karsına bu yasadqın zaman kaybı ıcın sadce uzulceksın ama yınede sukretcksn cunkuu bu senın olqunlasmana vesıle olcak ... ne kadar acı o kadar olqunluk qetırııryasamıs bırı olarak sadce allhım sabır versın yardımcısn olsunnn ve benımdee :)
sende stockholm sendromuna tutulmuşsun geçmiş olsun.
dayak yemek hoşunuza gidiyorsa yapabileceğimiz birşey yok.
Vallahi genç kızlar Benjamin Button gibi artık... Küçücükken koskoca kadınların muhatap olduğu sözlü fiili şiddetlere maruz kalıyorlar, kılık kıyafetlerine müdahale ettiriyorlar, 4 çocuklu kadın kadar kendilerini yolları aşmış, çaresiz, geri dönemez hissediyolar... Tam akılları başlarına geldiği 35li yaşlarda yaşayamadıkları gençlikleri akıllarına geliyor... Çocuksu tavırlar, konuşmalar, kıyafetler... Ne zaman sokağa çıksam görüyorum böyle kadınları... Hepsinin ağzında da "aynı sakız": -Ben yaşımdan çok olgunum, çok görüp geçirdim, yaşamadığım kalmadı... Aferin sana...
Sorsan şikayetçidirler bunları yaşamaktan... Silah mı dayıyorlar kafanıza? Anne babaların koyduğu yasaklar "çiğnenmek için", bu oğlanların sözleri "emir niteliğinde"... Öğretmenlere, ebeveynlere "öff" denir, bu çocuklar bir şeyi yasakladı mı hem "mırın kırın ederler" hem de paşa paşa yaparlar dediklerini... İnsan bu kadar mı birine ait olmak zorunda hisseder kendini, tek başına bir kişi etmez? Madem memnun değilsin karşına adam gibi adam çıkana kadar beklersin, çok mu zor?
Bu konu da aynı... Küçük yaşta evcilik oyunu... Gencecik oğlanlara alın teriyle yuvasına ekmek getiren adamın otoritesinden daha fazlasını sağlıyorsunuz... Ne itibarlı adamlar eşlerine "gık" diyemezken bıyıkları yeni terleyen oğlanlara kendilerini kral gibi hissettiriyorsunuz... Ormanların kralı... Hey allahım...
Konu başlığı da ne alaka?... Tek yol var... Diğeri "çukur"...
Hayatının en güzel günlerini değmeyecek biri için harcamanın anlamı nedir canım. Sevgilin yaptıklarının kabul edilecek hiçbir tarafı yok!! seni dövüyor. Hastalık derecesinde kıskanç herşeyi kısıtlıyor. canım dışardan bir gözle bakmaya çalış. Sana bu yaşadıklarının aynısını yaşayan bir arkadaşın akıl danışsa ne derdin.
Yaşın daha çok küçük. Ne insanlarla karşılacaksın. Gün gelecek ben bu insana neden katlanmışım diyeceksin. Sevgilinden hemen ayrılmalısın. Hayatını daha fazla mahfetmesine sakın izin verme. Bunda vicdan azabı çekecek bir durum yok. Başkası üzülmesin diye kendin mi mutsuz olacaksın.
Konu sahibi değilsiniz ama yazmadan edemedim:ah tatlım benım yaa senın yasadıklarını ınan bende yasadım :S kaderımız bu kadar benzer mı ya :S:s bende senın qıbı
annemle markete bıle qıdemezdım
4yasnda kuzenıme sarılamaz sevemzdım
sımıt yakanın dısında bıbadı qıy bak nasıl doverdı ve ben sesımı cıkarmazdım cunku ewlenıcktım ya :s her deıdıqnı yaparken benı 3 kere aladttı ılk ıkısnde affetım
ucunde yıne qelse yıne affedıcektım ama qelmedı o kızı daha quzel buldu ve onla bırlıkte hla ve ben onun ıcın herseyı yapan kız duruken o qıttı nısanlanıp ayrılmıs bı donem kasar olan kızla ewlnıck suan sozluler ıkısı tam 1sene qectı kız benım kapı komsum herqun bılrkte qoruyorum onları kızı qıttım dovdum karakolluk oldum fln :)
okurken bile hayretler içinde kaldm yani.. canm nasıl 4 seneni verdn böyle birine ya şimdi böyleyse evlenince ne işkenceler yapa bilemiyorum.. birde güya olmayan sevgisinin ardına mı sığınıyor.. canm bi düşün ne yapıyorsun sen yaa böyle psikopat biriyle nasıl devam etmeyi düşünüosun..? bu sevgi değil sevgililik değil sadist bu çocuk bence kaç kurtul..
Çok haklısın çok hemde bende bılıorum evlenınce kara çarşaflara şokcak beni bunu bılıorum onuda yapar tsekkür ederim cnm cvbın için çok tesekkr ederim
umutlu _ol a kesinlikle katılıyorum burada tek bir yol var, seçmen gereken tek bir doğru yol..
annen-baban kıyamazken sana, sen nasıl kendine böylesine kıydırırsın! bu bahsettiğin adamın sevgiyle aşkla uzaktan yakından alakası bile olamaz.
ne yapman gerektiğini söylememe gerek var mı? bence herşeyin zaten apaçık farkındasın..
pırıl pırıl bi gelecek var önünde sen yeter ki sahip olmayı iste
şu andan itibaren aklından kalbinden herşeyinden silmelisin bence canm..bu kadar basit olamaz bi insanın hayatı
kesinlkle bırakmalısın onu yoksa hayatını mahvedersn..üniv. istediğin yeri kazanırsn umarm ve yeni hayatını kurmalısın.. inan bana hayatının en güzel anlarını yaşayacaksn kendi ayakların üzernde durarak... mutluluklar dilerm canm
Evet bu saatten sonra kalbimdende aklımdan da siliorum onu inş olur univimde yeni bır sayfa açıcam kendime tertemız asla mantık dışı hareket etmıcem ... seninde herşey ıstedgn gbi olur inşlalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?