2 yol var bırını seçmem lazım ucunda benım hayatım

aynen ole neden sabrettm bır bılsem sanki bir mecburoyetım var evet en başta aileme çok buyuk saygısızlık zaten annem dıo eger o çocukla evlenmeyı düsunuosan beni unutursun diye ailem yıllarca okuyum diye ne kadar ugraştı yemedi yedirdi giymedi giydirdi ama bır bılseniz bu çocuk benim univime bıle karışıordu bu sehre gıdemezsin şu bölümü yazamazsın evet en buyuk hata bende en buyuk salaklık bende

Ne güzel üniversiteye başlarsın yeni bir çevren yeni arkadaşların yeni bir dünyan olur böyle saplantılı kendini erkek sanan ama daha adam olamamış tiplerden de uzak dururusun bu da sana hayat tecrübesi olur. Arkana bile bakma bence. Gerçekten seven insan sevdiğini incitmez bunu yapıyorsa sevgisinden değil ya sevmiyordur ya da psikolojik olarak sorunludur.

Aynen ole ablam çok tsk ederim psk sorunları var zaten tedavi oluo doktora gidio hocaya gidio falan sinir hastasi ve guya hasta oldu için dövuomş sadece bana sökuo tabi hastalıgıda erkeklıgıde

tek bi şey soracağım; vücudunda sigara söndürecek kadar belirgin bir şiddet uygulaması söz konusu ama ailen sendeki bu izleri nasıl fark etmiyor? anlayamadım?

yapacağın şeyi bize ya da bir başkasına sormana gerek yok, yapman gereken şey zaten belli.

ayrılmak istemekle çok haklısın canım.... seni bu karara mecbur bırakanda kendisi...ayrılmakta çok geç bile kalmışsın...4 yıldır sana prenses muamelesimi yaptıda ayrılınca vicdan azabı çekeceksin...böylelerine acımaya gelmez...acırsan acınacak hale gelirsin...hayatını karartma...seni dövdüğünde hakaret ettiğinde o vicdan azabı çekiyormuydu?(çektiğini söylemiştir ama niye tekrarlıyordu eğer gerçekten üzülse vicdan azabı çekse sana bir daha el kaldırmazdı....)üniversite geleceğinde var...bence kurtul bu öküzzzzden...3 günlük dünyayı cehenneme çevirme...yaşıtların gezip tozarken eğlenirken sen dayak yiyor hakaret işitiyorsun...allah kendi seviyende değer bilecek hayırlı kültürlü insanlar nasip etsin canım...

gerekli her şeyi söylemiş kk üyeleri; ama ben de yazmadan edemedim... anne babalarınızın size harcadığı emekleri, sizi büyütürken çektiği zorlukları boşa çıkarmayın. biz bizimle "ffazla" ilgilenmeyen adamları bırakalım mı, ayrılalım mı diye düşünüyoruz, siz nelerden bahsediyorsunuz kızlar.. hiç mi güvenmiyorsunuz, hiç mi değer vermiyorsunuz kendinize, hiç mi sevmiyorsunuz? ne olur ayrılın, ne olur bırakın... şeytan görsün yüzlerini... kendi hayatınıza bakın pırıl pırıl bir gelecek var önünüzde, etmeyin...

Vicdanla Alışkanlığı Aynı Kefeye Koymuşsun..
Bir An Önce Kurtulman Dileğiyle..

reklamı bile var arkadaşım..şiddete eğilimli karakterlere erkek denmiyor...sen ne ile birliktesin meçhul..sevdiğine bunu diyorum diye kızacaksın belki ama sana bunu yaptığı için ben ona insan gözüyle bakamam..onunla birlikte olmakla hala hata ediyorsun..bırak ağlasın yahu sana vururken sen ağlamıyomusun ??bumudur aşk???? şiddet istiyorsa gitin spor merkezine atsın stresini sen değilsin onun oyuncağı..şiddet yapanları affetmemelisin....

Acımasız yorumlar yapmayın arkadaşlar yaa

Canııım benimmm :26: inan yaşadıklarını okurken cok üzüldüm.. cünkü benzer şeyleri 5 senelik sevgilimle bende yaşadım. Bi kac kez bana vurdu hatta ileri bile gitti, sana nasil karışılıyorsa bana da karişildi.. herseyime üzerime giydiklerimden tut ailemle biyere gidememe kadar. Ama suan bunlarin hepsini aştı, ama insan kırılıyor işte. Benimki cok vicdan azabi cektiğini söyler ben sana cok cektirdim diye gözleri dolar. ama seninki kadar da cok ağır şeyler yaşamadım orasi ayri.
Şimdi beni üzmeye korkar oldu, eskisinin 10da biri yok suan, gene karişir ama kararınca. bende onu kırmam o yüzden.
( Birden o zamanlar aklima geldi bi dökülüverim dedim )

Sana gelince, sevgilinin problemleri varmı? Tek sana karsı mı böyle yoksa cevresine karşı cok sinirli kirici mi?
Herkes bir olmaz, ama inan değmez. Ben bile bazıları pişman oluyorum, yol yakınken ayrıl gtsin ablacım sonrasında insanın içine oturuyo yapılanlar.
Dediğin gibi sana annen baaban bile karışmıyor elin oğlu herseyine müdahale ediyor ne acı değil mi?

Hiç vicdan azabı duyma asıl vicdan azabı duyması gereken o. Güzelce konus ve ayrıl, ağlasa sızlasa bile barışma. Belki akıllanır azcık oturur düşünür. Gercekten değmiyor canım, belki seviyorsun ayrılmak da istemiyorsun seni cok iyi anlıyorum ( cünkü ben ayrılmadım ) ama sana tavsiyem yol yakınken bırak gitsin.

Onları nasıl sakladın diye bırde bana sor morlukları saklayabılıordum çok zor bir şeklde ama o sigara izini saklayamadım tabiki konsere gitmiştik orda yanlışlıkla bırı yaptı demiştim bin türlü senaryoyla inandılar tabı hiç akıllarına gelırmı bırının kasten bunu yapabılceği ben ruyamda görsem ınanmazdım 2 yıl önce yapmştı o sgaryı o iz hala durur belli bellrsiz kendisne gösterğimdede HATIRA kalır der okadar pişkin ve yuzsuz :)

Aynen ole canım benim şöyle yolda göruordum süslenmiş kızlar şıkır şıkır giyinmişler saçlarını açmışlar yapmışlar güle güle magaza bakıorlar gezıorlar çok imrenırdım çünkü ben 2.5 yıl boyunca saçım hep ya arakadan at kuyrugu yada topuzdu .. Çok tesekkur ederim iyi dileklerin için canım iyiki varsınız bugun bu işi halledicem :))

saol ablam aynen öle yapıcam çok buyuk bir yanlıştaydım ama artık öyle olmucak

Diyebılırsın yaa ben zaten artık sevmıo gibiyim eskisi gibi değil yani bu işgencelerden sonra aklım çok geç dank etti.. sadece agladıgı için vicdan azabından çekınıordum acaba hayatıylamı oynuorum die ama bugün bir kez daha gördumki vicdanlık bir durum yok onun bana yaptıklarıyla asıl o vicdAn azabı çeksin

''Sevgi''lin kalıbına henüz oturmamış biri seni döverken, üzerinde sigara söndürürken hiç vicdanı sızlayıp ağlayası gelmiyor, ama sen tüm bunlara son vermek istediğinde birden vicdana geliyor öyle mi.bak bak.
nerde anacım bunun vicdanı?ayrılma muhabbeti olunca mı ortaya çıkıyor sadece.

ya sen iyi misin? senin kendine olan saygından şüpheliyim açıkçası. bir erkeğe kendini bu kadar hırpalattırırsan tabi ki ayrılmak istemez.adam stres atıyor sende.

sert bi yorum olcak canım şimdiden mazur gör ama, benim bu sert yorumumdan daha fazla sert darbeler kullanılmış zaten sana.

etrafı geç, arkadaşmış komşuymuş, onlar önemli değil ancak annen ve baban seni elin ipsiz sapsızına dayak yiyesin diye mi büyütüp bu yaşa getiriyo.

aç gözlerini aç. bu ne hal ya.
dünyada insan mı kalmadı kızcağızım, gitmişsin birine takılıp kalmışsın.

hakettiğin değeri verecek olan bir gün karşına çıkar. ama bu gidişle sen kaçırırsın.

aklını başına al, derhal defet bu kişiliksizliği hayatından.

sevgilim demeye nasıl dilin varıyor ayrıca. sevginin ''s'' si nerde bu adamda yahu. sevgili he? biraz daha düşün.sevgili mi sevgisiz mi.

Çok tesekkur ederim ablacım bu yurekten yorumun için evet farkındayım herşeyın ne saygı ne bişey kaldı aramızda benım aşık oldgum erkek deil artık o huylu huyundan vazgeçmıo 2 ay once ayrıldım agladı tamam duzelcem dedi 1 ay duzeldi sonra gene aynı tas aynı hamam ... evet sinir hastası herkese sinirli ablam ama bir tek beni dövuo nedense cevabıda şu nazı tek bana geçımuşmuş :)) ona tek bır yanlışım olmadı haketcek hıc bıse yapmadım şimdide saçımı boyatmak istedim boyatrsan ayrılırız dio buna katlanamam dıo yazlımız var 3 yılıdır gidemiorum annemler gidio ben babamla kalıorum ben bu adamla nasıl bır gelecek dusunuyumki helede univ başka şehre gttgmde bana km bılır neler yapıcak ve ablacım ben ona okadr koşulsuz şartsız böle hastalıklı bir aşkla kör olmş halde aşıktımki sana anlatamam ama öle şeler yaşattıki şimdi o aşktan geriye kalan tek şey acıma duygusu ben bile vazgeçtysem herkes herkesten vazgçebılır çnkü okadar salaktım kendime çok kızıorum çok :/

OZDELİCE Okadar haklısın ki her harfın okadr haklı ki ben en başta aileme yazık edıorum sonra kendime annem bunların bi kısmını bılıor dayagı bılmediği haldde hergun artık ayrıl diye yalvarıo bıde dayagı bilse kadın kahrolur ama bu iş biticek ben kurtulucam bu sefer kesin ..

Lütfen yani.aklı başında kızsın bak üniversite hayatın olcak.Bi zamanlar aşık olmuş olabilrsin, yüzünü sonradan da görmüş olabilirsin ama gördün nihayetinde.

kendine bu haksızlığı yapma lütfen.

Anlayabiliyorum

Simdi bile kziyorsun biraz daha büyü ayrılmassan ne kadar cok pişman olucaksın, değmez ablacımmm inan seni cok cok cok iyi anlıyorum o yüzden bir anda kestirip atamadığını biliyorum... Gercekten ablacım ayrıl sakın üzülme, sen kötü birşey yapmadın... İnsallah senin için en hayırlıusı olur.. Bütün lise hayatın bitmiş, ünivide mahvetme güzelce yaşa.. Ailene de kendine de bunları yaşatma. duysalar nasıl perişan olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…