2.yumurtlama

sevgiiinur

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2023
1.708
742
43
29
Kızlar dün testim silikleşti çatlamıştı bugün tamamen çatlamış mı diye test yaptım 2. Yumurtlamayı gördüm . Dün geceyi değerlendirdik bugunüdemi değerlendirmem gerekiyor yoksa yarını mı degerlendireyim sperm kalitesi için lütfen yardım edin

Eklentiler

• IMG_0898.webp
    36 KB · Görüntüleme: 40
Merhabalar benzer bir durumu ben de bu ay yaşadım ama diğeri sanırım yumurtlama değil asıl bugun yaşadığınız yumurtlama benzerini atayım ben de öyle sanmıştım ama ikincisi asıl pik çıktı

Eklentiler

• IMG_20240519_104146.webp
    40 KB · Görüntüleme: 32
Merhabalar benzer bir durumu ben de bu ay yaşadım ama diğeri sanırım yumurtlama değil asıl bugun yaşadığınız yumurtlama benzerini atayım ben de öyle sanmıştım ama ikincisi asıl pik çıktı
İlki böyle çıkmıştı canım . Aynı koyulukta yada T koyu olduğunda yumurtlama oluyor . Ben innovatanın instagram sayfasında yorumcuyada attım yumurtlama dedi

Eklentiler

• a5c38b11-3e26-4e3d-8487-1a0998400e80.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 34
Siz ne güzel yazmışsınız ya açıklayıcı benimki biri anyada biri Konya’da

Her gün yapmak kaliteyi düşürür.
Gün aşırı yapmak gerekiyor.
Ayrıca bu dönem sperm iyileştirici besinler tüketsin eşiniz.

Her gün yapmak kaliteyi düşürür.
Gün aşırı yapmak gerekiyor.
Ayrıca bu dönem sperm iyileştirici besinler tüketsin eşiniz.
Tamam canım o zaman yarın olsa daha iyi olur dimi . Eşim ceviz badem ne varsa almış yiyor

Hahaha çok teşekkür ederim canım sen yine de mutlaka değerlendir bence de özellikle çatlama gününu ben yapmayan geçemedim bu ay valla pik gördükçe
Dün gece yapmıştık bugün yumurtlamayı gördüm ya zaten sperm 5 gün canlı kalıyor . Kendi kendime dedim yarın gün aşırı direk çatlamanın zamanında yapsak olur mu acaba

Kızlar bende bu ay iki defa yumurtlama gördüm ilkinde yumurtlama değerlendirmiştim ama ikincisinde yumurtlama gününü değilde öatlama gördüğüm günü ve sonraki günü değerlendirdik acaba dedim kaçırdım mı sonuçta çatlama öncesi önemli diyenlerde var anlamadım sadece catlama değerlendirip gebe kalan varmı acaba merak ediyorum

Bende şimdi öyle yapmak istiyorum çünkü günü değerlendirdik bugünü boş geçmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…