20-24 saat yolculuk yardım :((

diyabul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
155
0
46
İzmir
kızlar merhaba ben çok yakın arkadaşımın yanına gidicem ve yol bazı otobüs firmasıyla 20 bazısıyla da 24 saat falan sürüyormuş benm en uzun yolculuğum 8 saatti onda bile popom uyuştu oturmaktan:1: bu sebebten azcık tırsıyorum düşük tansiyon rahatsızlığım var zırt pırt düşüyor düştü mü kafamı kaldıramııyorum . biraz hassas bir yapım var. uzun yolculuk yapan arkadaşlar ben ne yapayım bu kadar saat yolu nasıl geçireyim fenalaşmamak için. uzun yolculukları siz nasıl geçiriyorsunuz tavsiye veririr misiniz bana da :5: konu biraz komik oldu ama ne yapayım :2:

ben 2 gecemi yolda geçirdiğimi bilirim böyle uzun yolculuklara çok çıktım alışkınım pek sıkıntı vermiyor bana:1:zaten otobüs sık sık mola veriyor aşağı inip biraz dolaşıp ayağını açabilirsin

Mide bulantısı vb. bir sorununuz yoksa geçer zaman.
Ama en iyisi uymak galiba.Ya da müzik dinleyin.iyi yolculuklar şimdiden

Keşke bende şöyle gece vakti bi yolculuk yapsam şu aralar
Ayakların uyuşur,oturmaktan yorulursun buna çare yok sanırım
Müzik dinle,kitap oku,dizüstü bilgisayarın varsa bi çok otobüs firmasının interneti var
İnternette takılabilirsin v.s uzar gider

uçakla seyahati tercih edin. hem yol süreniz kısalır hem uyuşmazsınız.

diyeceksiniz ki "gideceğim yere uçak yok". yakın mesafesine gider oradan otobüsle geçersiniz..

uçakla seyahati tercih edin. hem yol süreniz kısalır hem uyuşmazsınız.

diyeceksiniz ki "gideceğim yere uçak yok". yakın mesafesine gider oradan otobüsle geçersiniz..

Ya uçağa verecek o kadar paramız da yok dersek? :1:

canım molada bolca gezin yoksa heryerin uuyşur ben 13 saatlik yolculklar yaptım arabalarda tv ler falan oluyor birşeyler meşgül ol kitap oku uyu ama tabiki ayakların şişmesinden kurtulamassın ama iniyor hemencik .uçakla nedne gitmiyon demicem benm mesela yükseklik korkum var 2 günde olsa otobüsle giderim sanırım ve uçak biletleri çok pahalım otobüslere göre annem sivasa gidicekti 170 lira dediler otobüsler 70 liraydı mecbur onunla gitti :)

Bence ilk bindiğin gibi otobüse uyumaya çalış hemen ve uyuyabildiğin kadarda uyu. Tabi bi süre sonra uyanıcaksın o zamanda kitap oku veya film izle başka türlü geçmez:50: ben öyle yapıyorum:26:

canım molada bolca gezin yoksa heryerin uuyşur ben 13 saatlik yolculklar yaptım arabalarda tv ler falan oluyor birşeyler meşgül ol kitap oku uyu ama tabiki ayakların şişmesinden kurtulamassın ama iniyor hemencik .uçakla nedne gitmiyon demicem benm mesela yükseklik korkum var 2 günde olsa otobüsle giderim sanırım ve uçak biletleri çok pahalım otobüslere göre annem sivasa gidicekti 170 lira dediler otobüsler 70 liraydı mecbur onunla gitti :)

Tabiki yükseklik korkusu cok gecerli bir sebep. Fakat bazen ucakla gitmek daha ucuza geliyor gercekten.

Bir boyun yastığı alın o sizin mışıl mışıl uyumanıza yardımcı olucaktır uyanık olduğunuz saatlerdede film-müzik-kitap takılın :32: ayrıca gece yolculuğuda ayrı bir güzel oluyo yıldızlara bakmaya doyamıyo insan bir sürede gökyüzünü izleyebilirsiniz :21:

ben 24 saat yolculuk yaptım,ilginç bir deneyim oluyor.
uyuyamama sorunun varsa artık bir süre sonra aptallaşıyor gibi oluyorsun.
nerdeyim ben neyapıyorum gibi sorular geliyo :)

Ben uzun yolculuğu çok severim , tek olursam daha iyi olur hatta... :16:

Paso uyurum :9: uyanınca telefonumdan oyun oynarım facebooka girerim :9:

Mola da hacetimi giderip :9: ıncık cıncık hediyelik eşyalara bakarım , cips stoklarım :9:

Naneli şeker alırım , su içince daha soğuk hissedeyim diye :9:

Bi süre sonra tekrar uyurum zaten.. Öyle işte :40:

Gece çıkabilme şansınız varsa gece yola çıkın... Bu tür uzun yolculuklarda benim favorim kitap :16::16::16: Zaman nasıl geçiyor anlamazsınız :34::34::34:

Ben uzun yolculuğu çok severim , tek olursam daha iyi olur hatta... :16:

Paso uyurum :9: uyanınca telefonumdan oyun oynarım facebooka girerim :9:

Mola da hacetimi giderip :9: ıncık cıncık hediyelik eşyalara bakarım , cips stoklarım :9:

Naneli şeker alırım , su içince daha soğuk hissedeyim diye :9:

Bi süre sonra tekrar uyurum zaten.. Öyle işte :40:

:9::9::9::9: Eğlence gibi yolculuk...

imkaniniz varsa iki koltuk alin,rahat oturursunuz...seyahat yastiklarindan alin..yaniniza ince pike alin,uyuma esnasinda rahat hareket edersiniz...bu kadar hassassaniiz yolculuk esnasinda okyacaginiz kitap hem midenizin bulanmasina hemde tansiyonuzda dengesizlige neden olacaktir,kitap okumamaya ozen gosterin...yaninizda tuz bulundurun ve ayran almayi ihmal etmeyin,tansiyonunuzun dustugunu hissettiginiz zaman kullanirsiniz..hayirli yolculuklar

Son düzenleme:
Back
X