20-24 saat yolculuk yardım :((

Evet :9: bu yıl evliyim.. ' Tek başıma uzun yolculuğu severim ' deyince eşim uyuz oluyo :9:

O uzun yolculuğu hiiiç sevmez ama ikimiz olunca daha güzel olur demeye başladı :9:

Tamam sana da naneli şeker alırım dedim :9: anlamadı :27:

:9::9::9::9: Naneli şekeri anlattığında ben kiminle evlendim demesin adamcağız... Ben de severim yolculuğu :16::16::16:

Zaten o yüzden açıklamadım, neyse boşver dedim :9: Ama bayramdan sonra izin kullanacağız, az kaldı yani acı gerçekle karşılaşmasına :9::9:

:30::30::30::30: Üzüldüm eşinin adına...Ağzına zorla şeker tıkıp su içirirsin sen kesin :26::26::26: Eşin gelip burda konu açarmış tatil sonrası:1::1::1:

Son düzenleme:
alıntı yapmayı bilmediğimden bu şekilde yazıyorum kızlar hepinize çok teşekkürler tüm cevapları okudum ben de yolculuk severim ama bu çok uzun ya ondan tedirgin oldum:5: uçak bile:42:ti alamıyorum çünkü 400liradan fazla ve ben öğrenciyim . çok fazla oturur pozisyon da kalmak kalp krizine bile neden oluyormuş bu yüzden tırsmıştım ama molalarda bol bol yürücem yanıma ayran stoklayacağım naneli şeker gibi mide bulantısını kesen şeyler alacağım yanıma mp3mü götrcem film izlicem inşallah :9: yastık da götrcem rahat uyumak için güzel cevaplarınız için hayırlı yolculuk dilekleriniz için konuma katkı da bulunup bana yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim

alıntı yapmayı bilmediğimden bu şekilde yazıyorum kızlar hepinize çok teşekkürler tüm cevapları okudum ben de yolculuk severim ama bu çok uzun ya ondan tedirgin oldum:5: uçak bile:42:ti alamıyorum çünkü 400liradan fazla ve ben öğrenciyim . çok fazla oturur pozisyon da kalmak kalp krizine bile neden oluyormuş bu yüzden tırsmıştım ama molalarda bol bol yürücem yanıma ayran stoklayacağım naneli şeker gibi mide bulantısını kesen şeyler alacağım yanıma mp3mü götrcem film izlicem inşallah :9: yastık da götrcem rahat uyumak için güzel cevaplarınız için hayırlı yolculuk dilekleriniz için konuma katkı da bulunup bana yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim

ben eskiden çok sık 22 saatlik yolculuk yapıyordum. uzun bi aradan sonra yeni çıkan otobüslerle eşim ve 3 yaşındaki kızımla 18 saatlik yolculuk yaptım rahattı en önemlisi iyi bi otobüs firması ve firmanın hangi marka otobüsle gideceği şuan sana neoplan ve trevego marka araçlar derim ama bunlarında en son çıkanları rahat. giderken trevego marka oh iyi yorumları var dedim ama eski modeline binmişiz rahatsızdı. geri dönüşde eşim bana kızıdı başka bi firma ile gidicez dedi ve neoplan marka araçla geldik çok rahattı boynum ağrımadı kucağımda kızım olmasına rağmen rahat ettim diyebilirim. popomda çok acımadı tam yatış pozisyonunda nerdeyse yatak konforu oldu diyebilirim 22 saatlik yoluluklarda genelde akşam 5 gibi kalkar ertesi gün öğle vakitlerinde falan gideceğin yerde oluyorsun uyuyabilirsen rahat geçer merak etme

Back
X