20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Aaaa, benim boyum da 1.70 :1: Daha önce 60 kg, 58 kg filan olmayı hedefledim ama artık bildiğin manken gibi olup bu kilo meselesine nokta koymayı düşünüyorum :1: Benim bütün kilom basen, kalça, üst bacaklar, baldırlar vs yani alt kısımda :) Kollarım da azıcık kalın ama üst kısmım bariz ince alt kısma oranla :) Ben artık kararlıyım, yavaş ya da hızlı hiç fark etmez, ben o hedefe ulaşacağım :52: Yaşlarımız da aynı nerdeyse :1: Gelecek yaz bizim yazımız olacak :10: Hatta yazı beklemeye gerek yok, bu kış bizim kışımız olacak :8::9::9:

Aynen aynen sende benim kafadasın tam :52:
Bıktım artık kendimi tamamen yenilemeye karar verdim.
24den önce 24den sonra diye :32:
Düşünsene 56 kilo falan olduğumuz günleri .

Aynen aynen sende benim kafadasın tam :52:
Bıktım artık kendimi tamamen yenilemeye karar verdim.
24den önce 24den sonra diye :32:
Düşünsene 56 kilo falan olduğumuz günleri .

Kesin süper oluruz :1: Benim asıl istediğim 36 beden pantolonlara girebilmek. Kaç kiloda 36 beden olurum bilmiyorum, yani illaki 53 kilo diye bir takıntım yok, illa 36 beden diye bir takntım var :1: Eğer 58 kiloda 36 beden olabilirsem 58'de kalırım mesela :) Ama bana 55 ve altına inmeden 36 zor gibi geliyor :)
İnşallah başarıcaz :8::29:

Kesin süper oluruz :1: Benim asıl istediğim 36 beden pantolonlara girebilmek. Kaç kiloda 36 beden olurum bilmiyorum, yani illaki 53 kilo diye bir takıntım yok, illa 36 beden diye bir takntım var :1: Eğer 58 kiloda 36 beden olabilirsem 58'de kalırım mesela :) Ama bana 55 ve altına inmeden 36 zor gibi geliyor :)
İnşallah başarıcaz :8::29:

Kızııımm sen varya bu konuda benim ikizimsin şu an da :52::52:
Bu düşünceleri başka biriyle paylaşmak bana çok güç veriyor.
Yolumuz çok uzun, çok zorluk çıkacaktır karşımıza, ne zaman ki pes edecek olsan aklına 36 beden giydiğin o anı, o anın ne kadar mükemmel olabileceğini aklına getir olur mu ?
ve daha da önemlisi ne zaman pes edecek gibi olursan gel senii bi dövelim :52::52::52::52:

mercimek çorbası
2 adet kadınbudu köfte
salata
ekmek tatlı yok
bu kadarcık

Afiyet olsun balım

Ay daha ömrü hayatımda hiç kadınbudu yemedim tadını çok merak ediyorum :52::52:

Bende Çorbamı içtim tavuğumu salatamı yedim, akşam ne yapsak acaba , ben hiç belirlemedim :26:

Kızııımm sen varya bu konuda benim ikizimsin şu an da :52::52:
Bu düşünceleri başka biriyle paylaşmak bana çok güç veriyor.
Yolumuz çok uzun, çok zorluk çıkacaktır karşımıza, ne zaman ki pes edecek olsan aklına 36 beden giydiğin o anı, o anın ne kadar mükemmel olabileceğini aklına getir olur mu ?
ve daha da önemlisi ne zaman pes edecek gibi olursan gel senii bi dövelim :52::52::52::52:

:9::9::9::9::9:

ASLA PES ETMEK YOK!!! :8::8::8:

mercimek çorbası
2 adet kadınbudu köfte
salata
ekmek tatlı yok
bu kadarcık

Çok dengeli bir menü olmuş :nazar: Ben özellikle mercimek çorbasını çok seviyorum, çok güzel bir bitkisel protein kaynağı :) Tabii bu aralar yiyemiyorum orası ayrı :1: Afiyet olsun.

Miranda gibi olcaz , avatarında dursun o silme sakın iştahım kapanıyor :9::9::9: :52::52::52:

Alessandro Ambrosio, Gisele Bündchen, Miranda Kerr... Ahh, ahh :9::9: Aynen, motivasyon kaynağı :34:
BU arada ilk sayfaya sürekli deneyip işe yarayan yöntemleri yazıyorum, arada uğrayın bacılar :52:

Mutlaka bakıcam, güzel bilgiler için teşekkürler :34: Benim zero kola sevdam var bu aralar :1: Günde 1-2 bardak içiyorum, bir de kahveyi çok içiyorum, gerçi şekersiz içiyorum ama kafein bağımlısıyım galiba :1:

Alessandro Ambrosio, Gisele Bündchen, Miranda Kerr... Ahh, ahh :9::9: Aynen, motivasyon kaynağı :34:

Mutlaka bakıcam, güzel bilgiler için teşekkürler :34: Benim zero kola sevdam var bu aralar :1: Günde 1-2 bardak içiyorum, bir de kahveyi çok içiyorum, gerçi şekersiz içiyorum ama kafein bağımlısıyım galiba :1:

Ayyy gıcık kadınlar :52::52: Bizde öyle olcaz :51:

Canım annem dukan yapıyor 22 kilo verdi, zero da yasak olmayan içecekler arasında, bende içiyorum zero.

Kız sen harbi benimle aynı hayatı yaşıyon :53: Kahveyi de aynen çok içerim sabahları aç karnına Türk Kahvesi içmeye bayılırım , metabolizmaya da iyi geliyor.

Ayyy gıcık kadınlar :52::52: Bizde öyle olcaz :51:

Canım annem dukan yapıyor 22 kilo verdi, zero da yasak olmayan içecekler arasında, bende içiyorum zero.

Kız sen harbi benimle aynı hayatı yaşıyon :53: Kahveyi de aynen çok içerim sabahları aç karnına Türk Kahvesi içmeye bayılırım , metabolizmaya da iyi geliyor.

30 küsürlü yaşlarda 18'lik kızlar gibi geziniyorlar ortada, gel de sinir olma :86::86:

Dukan diyetiyle çok güzel kilo veren arkadaşlarım var benim çevremde de, ben de denedim 4-5 kilo kadar verdim ama benim gibi karbonhidrat düşkünü biri için bir haylü ağır bir diyet :1: Yani ben et yemesem hiç aramam :) O kadar uzağım et yemekten ama Dukan tamamen yağsız proteinler üzerine kurulu olduğundan et, tavuk, balık sevmeyen birinin devam edebilmesi çok zor, ama et sevenler için mükemmel bir diyet :124:
Kahve konusunda da her uzman farklı bir şey söylüyor, hangisine inanalım şaşırdım :9:

Şekersiz olduğu sürece Türk kahvesinin zararı yok diyorlar, günde 3-4 fincanı afiyetle için diyorlar ama... Şahsen ben günde 3 fincan şekersiz içiyorum, bence de metabolizmayı hızlandırma konusunda olumlu etkisi var. Ben 1.5 ayda 10 kilo verdim ki hiç spor yapmadan çok zor bu kadar hızlı kilo vermek. Kahvenin olumlu etkileri olmuştur muhakkak :68::68:

30 küsürlü yaşlarda 18'lik kızlar gibi geziniyorlar ortada, gel de sinir olma :86::86:

Dukan diyetiyle çok güzel kilo veren arkadaşlarım var benim çevremde de, ben de denedim 4-5 kilo kadar verdim ama benim gibi karbonhidrat düşkünü biri için bir haylü ağır bir diyet :1: Yani ben et yemesem hiç aramam :) O kadar uzağım et yemekten ama Dukan tamamen yağsız proteinler üzerine kurulu olduğundan et, tavuk, balık sevmeyen birinin devam edebilmesi çok zor, ama et sevenler için mükemmel bir diyet :124:
Kahve konusunda da her uzman farklı bir şey söylüyor, hangisine inanalım şaşırdım :9:

Şekersiz olduğu sürece Türk kahvesinin zararı yok diyorlar, günde 3-4 fincanı afiyetle için diyorlar ama... Şahsen ben günde 3 fincan şekersiz içiyorum, bence de metabolizmayı hızlandırma konusunda olumlu etkisi var. Ben 1.5 ayda 10 kilo verdim ki hiç spor yapmadan çok zor bu kadar hızlı kilo vermek. Kahvenin olumlu etkileri olmuştur muhakkak :68::68:

3 fincan da çok gibi sanki :53:
Şimdi senin yazıyı görenler kahveye saldırırsa görürsün, çok içmeyin kızlar çarpıntı yapabilir :52::52::52:
Ayhh bende versem bi 10 kilo çok rahatlarım valla :24:

Bir de diyet yapmaya başladığımdan beri cildim aşırı yağlanır oldu :31:Normalde karma bir cildim var, T bölgesi haricinde yağlanma sorunum olmaz ama şimdi yüzümüm her tarafı çok yağlanıyor gün içinde :31:Bir önerisi olan var mı acaba?:44:

Bir de diyet yapmaya başladığımdan beri cildim aşırı yağlanır oldu :31:Normalde karma bir cildim var, T bölgesi haricinde yağlanma sorunum olmaz ama şimdi yüzümüm her tarafı çok yağlanıyor gün içinde :31:Bir önerisi olan var mı acaba?:44:

Var bebeğim olmaz mı , her derde deva var :9: günde 3 kere, sabah kalkınca, akşam yatmadan, bir kere de gün içinde bol sabunla yıka hemen kuruyor, kil maskesi de çok iyi her banyodan sonra yap, bende de bu sorun vardı ben kurtuldum bu yöntemlerle :29:

3 fincan da çok gibi sanki :53:
Şimdi senin yazıyı görenler kahveye saldırırsa görürsün, çok içmeyin kızlar çarpıntı yapabilir :52::52::52:
Ayhh bende versem bi 10 kilo çok rahatlarım valla :24:

O risk de var di mi :9: Biri herhangi bir şeyden fayda görünce herkes "Bende de işe yarar" diyerek saldırıyor :9::9: Yok, kızlar saldırmayın kahveye. Benim bünye yıllardır alışık, günde kaç fincan kaç kupa kahveyle test edildi bu bünye :9: Hiç içmeyen birinde çarpıntı yapabilir, sonra "Bana n'oluyor?" demeyin :9:

BU arada ilk sayfaya sürekli deneyip işe yarayan yöntemleri yazıyorum, arada uğrayın bacılar :52:

kadınbuduna karabiber serpip limon sıkıyorum öyle lezzeti geliyor.
öğle yemeklerinde hiç sıkıntı yok, işyerinde yapılıyor yemeklerimiz,harika bir ahçımız var, çok dengeli hazırlıyor menüleri, bugün extra makarna patates kızartması ve şekerpare de vardı, ama ben ne yaptım onların hiç birinden almadım, ki zaten yiyemem o kadar çok,gerçekten az yiyen bir insanım çünkü :ssz:

kadınbuduna karabiber serpip limon sıkıyorum öyle lezzeti geliyor.
öğle yemeklerinde hiç sıkıntı yok, işyerinde yapılıyor yemeklerimiz,harika bir ahçımız var, çok dengeli hazırlıyor menüleri, bugün extra makarna patates kızartması ve şekerpare de vardı, ama ben ne yaptım onların hiç birinden almadım, ki zaten yiyemem o kadar çok,gerçekten az yiyen bir insanım çünkü :ssz:

vaaay :46::46::46::46:
Tebrik ettim hiçbirini yemediğin için :46:
Ben ofise evden getiriyorum genelde yada marketten alıyorum gelirken, kendim yapıyorum :24:

Back
X