20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Tamam yaziyim :1:

Başlangıç tarihi: 24 Nisan 2014
Başlangıç Kilo: 88
Güncel Kilo: 77.5
Verilen Kilo: 10.5
Hedef: 53
Tartı günü: Pazartesi :)

Kız hedefini sen benden önce tutturcan muhtemelen sakın beni yalnız bırakma ikimizde çıtır olana kadar kaçmak yok :52::52::29:

Hiç belli olmaz o işler, metabolizmanın ne tür oyunlar yapacaği belli olmaz :9::9:

Yok, yok hiçbir yere gitmem. Hem hedefime ulaşsam bile yeni yaşam biçimime tamamen adapte olmak için en az 3 ay koruma günlüğü tutucam. Yani hep buradayım inşallah :16:

Hiç belli olmaz o işler, metabolizmanın ne tür oyunlar yapacaği belli olmaz :9::9:

Yok, yok hiçbir yere gitmem. Hem hedefime ulaşsam bile yeni yaşam biçimime tamamen adapte olmak için en az 3 ay koruma günlüğü tutucam. Yani hep buradayım inşallah :16:

ayy daha koruması var di mi :19::19::19:
İyi biz 2014 ü burada geçircez :9::9::9:

Bu arada kiloma şoklama olsun diye yarından itibaren 5 gün süreyle Dukan atak evresini yapacağım. Bu aralar iyice ödem topladı vücudum, bu nedenle kilo versem de ödem nedeniyle bir fark göremiyorum tartıda. Atak sonrası yavaş yavaş normal düzenime dönüp kaldığım yerden devam edeceğim. Tamamen Dukan diyetine geçmiyorum yani :1:

Bu sabah kahvaltıda misafir ağırladık o yüzden ne kadar sağlıksız ve bol kalorili yiyecek varsa masadaydı :1: Gözleme, hamur kızartması, sucuklu yumurta, simit, poğaça... Kahvaltıda sadece simit yedim, diğerlerine dokunmadım.

KAHVALTI
3/4 simit
2 bardak şekersiz çay

ARA
1 şekersiz kahve
4 kuru kayısı

ÖĞLEN
1 porsiyon bulgurlu - yoğurtlu ıspanak (dünden kalma :1: eee, bitirmek gerek :1: )

Akşamı da sadece salata+yoğurt şeklinde geçiricem. Bugünü 1000-1100 kaloriyle kapatırım.

$IMG01806-20140611-1426.webp

İşte bu da öğle mamam :17:
Hazır Çorba - Kabak - Yoğurt ( yoğurt ev yoğurdu annemle her pazar 1 haftalık yapıyoruz :24: )

Sağol bebeğim valla iyi doydum :17::17::17:
Hazır çorba içmeme kızıyor kızlar ama sadece kabak yoğurt doyurmazdı :24:

Sürekli içilmediği sürece bir zararı olmaz bence. Eğer o açıdan bakacak olursak paketli hiçbir ürünü kullanmamamız lazım, neticede hepsinde çok fazla katkı maddesi var; lezzet vermek için ilave edilen monosodyum glutamattan tut da mısır şurubuna kadar. Önemli olan sıklık derecesi :34:

Sürekli içilmediği sürece bir zararı olmaz bence. Eğer o açıdan bakacak olursak paketli hiçbir ürünü kullanmamamız lazım, neticede hepsinde çok fazla katkı maddesi var; lezzet vermek için ilave edilen monosodyum glutamattan tut da mısır şurubuna kadar. Önemli olan sıklık derecesi :34:

Bana kalsa sürekli içerim de ... :9::9:
Akşam eve gidince koca bir kase salata yapayım da o zaman , 3-4 günlük, çorba yerine salata yerim :21:

KIZLAAR ;

Ben diyorum ki biz diğer kızlar gibi her cuma tartılmayalım, bunu kişinin kendisi belirlesin, bu gruba üye olan kızları , sayfanın ilk sayfasına yazalım örneğil;

Pj_Muguet :
kilo = 86,7
Hedef = 60
Verilen Kilo = 2.300
Kalan Kilo = 26,7
Bildirim günü = Her cuma ( pzt yada her ayın 15 i falan )

Tarzında yazalım , nasıl olur ?
Böylece yeni gelenler ve bizler hem üyeleri takip ederiz, hem herkes istediği zaman bildirim yapmış olur, nasıl fikir ?
Guzel fikir de ben ilk sayfaya nasil yazacagimi bilmiyorum buraya yazsam
Tamam yaziyim :1:

Başlangıç tarihi: 24 Nisan 2014
Başlangıç Kilo: 88
Güncel Kilo: 77.5
Verilen Kilo: 10.5
Hedef: 53
Tartı günü: Pazartesi :)
Tebrikler ne guzel vermissin masallah :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana kalsa sürekli içerim de ... :9::9:
Akşam eve gidince koca bir kase salata yapayım da o zaman , 3-4 günlük, çorba yerine salata yerim :21:

Evde çorba yap :) Ben sütlü mercimek çorbası yapıyorum. O kadar kolay ki! Sadece mercimekler kaynayınca rondodan geçirip biraz süt ve baharat ekliyorsun, hepsi o kadar. Ama gerçekten çok lezzetli oluyor :)

Back
X