- 21 Şubat 2014
- 968
- 287
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam yaziyim
Başlangıç tarihi: 24 Nisan 2014
Başlangıç Kilo: 88
Güncel Kilo: 77.5
Verilen Kilo: 10.5
Hedef: 53
Tartı günü: Pazartesi :)
Tamam yaziyim
Kız hedefini sen benden önce tutturcan muhtemelen sakın beni yalnız bırakma ikimizde çıtır olana kadar kaçmak yok![]()
oohh mis gibi de yazdım
Hemde turuncu turuncu güzel oldu![]()
Hiç belli olmaz o işler, metabolizmanın ne tür oyunlar yapacaği belli olmaz![]()
Yok, yok hiçbir yere gitmem. Hem hedefime ulaşsam bile yeni yaşam biçimime tamamen adapte olmak için en az 3 ay koruma günlüğü tutucam. Yani hep buradayım inşallah
ayy daha koruması var di mi
İyi biz 2014 ü burada geçircez![]()
Var tabi, olmaz mııııBence en zor dönem koruma dönemi :) Neyse... O günleri görelim de o zaman dertleniriz
![]()
Eki Görüntüle 1153605
İşte bu da öğle mamam
Hazır Çorba - Kabak - Yoğurt ( yoğurt ev yoğurdu annemle her pazar 1 haftalık yapıyoruz)
Çok hafif ve sağlıklı bir menü olmuş. Afiyet olsun![]()
Sağol bebeğim valla iyi doydum
Hazır çorba içmeme kızıyor kızlar ama sadece kabak yoğurt doyurmazdı![]()
Sürekli içilmediği sürece bir zararı olmaz bence. Eğer o açıdan bakacak olursak paketli hiçbir ürünü kullanmamamız lazım, neticede hepsinde çok fazla katkı maddesi var; lezzet vermek için ilave edilen monosodyum glutamattan tut da mısır şurubuna kadar. Önemli olan sıklık derecesi![]()
Emma fotoyla yükleme şansın varsa öyle yapalım daha güzel oluyooo![]()
Guzel fikir de ben ilk sayfaya nasil yazacagimi bilmiyorum buraya yazsamKIZLAAR ;
Ben diyorum ki biz diğer kızlar gibi her cuma tartılmayalım, bunu kişinin kendisi belirlesin, bu gruba üye olan kızları , sayfanın ilk sayfasına yazalım örneğil;
Pj_Muguet :
kilo = 86,7
Hedef = 60
Verilen Kilo = 2.300
Kalan Kilo = 26,7
Bildirim günü = Her cuma ( pzt yada her ayın 15 i falan )
Tarzında yazalım , nasıl olur ?
Böylece yeni gelenler ve bizler hem üyeleri takip ederiz, hem herkes istediği zaman bildirim yapmış olur, nasıl fikir ?
Tebrikler ne guzel vermissin masallahTamam yaziyim
Bana kalsa sürekli içerim de ...
Akşam eve gidince koca bir kase salata yapayım da o zaman , 3-4 günlük, çorba yerine salata yerim![]()
Guzel fikir de ben ilk sayfaya nasil yazacagimi bilmiyorum buraya yazsam
Tebrikler ne guzel vermissin masallah![]()