20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Psikologlar kilo verme sürecinde 15 günde bir, hatta mümkünse ayda 1 tartılmayı öneriyor. Daha iyiymiş ama gel de dayan :52::52::52::9::9::9:

:9::9::9:

Benim de iki "ayrı" bacağım varmış, yeni yeni fark ediyorum :1:

Tamamen alt bedenden kilo aldığım için iki bacağım bütünleşmişti resmen :30:

Hahayytt sesle guldum benim alt kisim baska birine ait sanki ince ust kisim gogus gobek sorunlu catlarim ben 1 ay tartilmazsam :-):-):-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:9::9::9::9::9::9::9::9:

Benimde şu an boynum yok, çok özledim boynumu :9::9::9:

1263h50.jpg

Hepimiz böyle inanılmaz bir değişim geçiririz inşallah :1::12::16::124:

Eee bunlarin ikiside iyimis :-):-):-):-):-)

İlk resimde iyi ama sonraki resimde süper ötesiii :9::9: Hazır zayıflamaya başlamışken o son resimdeki hale gelmeden pes etmeyelim :52:

Hahayytt sesle guldum benim alt kisim baska birine ait sanki ince ust kisim gogus gobek sorunlu catlarim ben 1 ay tartilmazsam :-):-):-)

Keşke ben de biraz üst bedenden alsam... Böyle hep alt bedenden alınca armut gibi vallahi :31:

:52::52::52::52::52:

ayyy o after ne o after , after değil o afet olmuş :52::52::52:
yolarım len ben bu kızın saçını başını iyi spor yapmış pislik :52::52::52:

kız döverim ben böyle kadınları :52::52:
Ay bugün burçlar üzerine konuşuyoruz kızlarla ben çok iyi analiz yaparım da, sana da yapayım burcunu söyle :29:

Böyle muhabbetlerde kadınların genellikle sorduğu bir soruyla devam edeyim o zaman: "Sence ben hangi burcum?" :60: :60:

ama onu bilemem ki şu an bana bir iki tane çok belirgin özelliğini söyle bilirim :8:

Yok, yok eğlencesine söyledim zaten :) Kadınlar arasında hep bu muhabbetler döner ya hani, yaşını sorarsın "Sence ben kaç gösteriyorum?" ya da burcunu sorarsın "Sence ben hangi burcum?" diye sorarlar :60: Hep bir gizem hep bir keşfedilme arzusu :60: :60:

3 belirgin özelliğim:
- Çok yüksek ideallerim vardır, kendime hayatta hiçbir konuda küçük hedefler seçmem, küçük şeylerle mutlu olamam, vizyonu dar olan büyük hedefler peşinde koşmayanları da sevmem,
- Dışarıdan soğuk göründüğümü söylerler ama aynı kişiler beni tanıyınca ne kadar içten, samimi, fedakar ve canayakın olduğumu söylemeye başlarlar,
- Karşı cinste dış görünüşten, paradan ziyade zekaya, bilgiye, karizmaya, kariyere önem veririm.

Vay be ben neymişim böyle :60: :60:

Astroloji muhabbetine özelden devam edelim istersen, söz konusu astroloji oldu mu daha konuşulacak çok şey var :1:

Son düzenleme:
Yok, yok eğlencesine söyledim zaten :) Kadınlar arasında hep bu muhabbetler döner ya hani, yaşını sorarsın "Sence ben kaç gösteriyorum?" ya da burcunu sorarsın "Sence ben hangi burcum?" diye sorarlar :60: Hep bir gizem hep bir keşfedilme arzusu :60: :60:

3 belirgin özelliğim:
- Çok yüksek ideallerim vardır, kendime hayatta hiçbir konuda küçük hedefler seçmem, küçük şeylerle mutlu olamam, vizyonu dar olan büyük hedefler peşinde koşmayanları da sevmem,
- Dışarıdan soğuk göründüğümü söylerler ama aynı kişiler beni tanıyınca ne kadar içten, samimi, fedakar ve canayakın olduğumu söylemeye başlarlar,
- Karşı cinste dış görünüşten, paradan ziyade zekaya, bilgiye, karizmaya, kariyere önem veririm.

canım sen koç, kova ya da aslansın .

3 belirgin özelliğim:

bence kova burcusun

sohbetin ortasından zoort diye çıktım ama baştan muhabbetlerinizi okudum:52::52::52::52:

3 belirgin özelliğim:

dayko bunu beğendi beğen butonundan olmadı ;)
canım sen koç, kova ya da aslansın .
bende isterim oğlak burcuyum (hiç bir şeyden de kusur kalmim):9::9::9::37::37::37:

merhaba kızlar

benimde 17 kilo vermem gerekiyor
p.tesi başladım diyete

boyum : 178

kilom : 85

ulaşmak istediğim kilo : 68

ben burdaki forumlardan çok destek alıyorum .. güven gelidi kendime :16::16:

Gel şekerim gel. Bizim yolumuz cok uzun aah ah.
Ilk sayfada uyelerın ozellıkleri yazıyor. Sende o listeyi yaz, ekleyelim, istediğin zaman bildirim yapabilirsin :)

Back
X