20-30 yas arası genc annelere

Erenim2012

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
19
0
16
Bursa
23 yaşındayım 2 yasında dünyalar tatlısı ve yaramadı bir oğlum var onu buyuturken çok zorlanıyorum bi okadarda da zevk alıyorum gelin hep birlikte deneyimlerimizi paylaşalım

27 yaşındayım biri 4 diğeri 1.5 yaşında iki oğlum var.bende çok zorlanıyorum üstelik çalışıyorumda ikiside biribirini kıskanıyor ve evimizden kavga gürültü hiç eksik olmuyor maşallahh :))

22 yaşındayım,23 yaşına gircem yakında:27: 4 yaşında bi oğlum var, günde 7-8 defa kardeş istediğini belirtiyor...

26,5 yaşındayım :) 1,5 yaşında oğlum var herşeyim o çok tatlı ama bir o kadar da yaramaz.bazen delirtiyor çok zor evlat büyütmek zor nasıl herşeyi yerinde yapmalıyım diye çok düşünüyorum.yemek yememesi içime çok dert oluyor emiyor birde acaba bıraktırsam mı zor olacak ama şu bir aydır doğru düzgün yemek yemiyor dişleri hepsi birden patladı oda memeye dayanıyor.yeni doğmuş gibi sürekli emmek istiyor :(

slm arkadaslar bende 26 yasındayım bırı 4.5 yasında erkek dıgerı 7.5 aylık kızım var oglum kardesı oldugundan berı çok hırcınlastı kızım da cok gulec bı bebek ama saglık sorunlarımız var benı çok üzüyo

27 yaşındayım 13 aylık br oğlum var sabahtan akşama kadar hep benimle olmak istiyor evi süpürmeme ve ütü yapmama kesinlikle izin vermiyor.Süpürgeyi açtığımda var gücüyle katıla katıla ağlıyor.ütünün masasını devirmek istiyor.Evi temizlemeden ütü yapmadan evi düzene koyamıyorum.Kadın tutacak kadar maddi durum bazen olmuyor.İş yapmazsam çok sakin ve uyumlu bir çocuk.Birde meme emmek istiyor her aklına geldğinde.Yakında çalışmak istiyorum ama bu şartlarda bir çocuğu nasıl bırakıcam çok üzülüyorum.Sabahtan akşama kadar kucağımdan inmiyor ve sürekli emiyor :) bana aşık bende ona.ama artık normale dönmemiz gerekli böyle olunca vicdan yapıyorum işime geri dönemiyorum

28 yaşımdayım ve dünyalar çirkini 3 yaşında bir oğlum var.Bana seni çok seviyorum anne deyince deli oluyorum böyle sarılıp dişlerini sıkıyor sevgisinden benim de içime sokasım geliyor.Çalışıyorum ve oğlumu çok özlüyorum.Ben okula gitmek istiyorum artık abi oldm diyor.boncuk abi olmuş

27 yaşındayım. 8 aylık güzeller güzeli prensesim var. Atanamamış bir öğretmen olduğumu biliyor ve birlikte ders çalışıyoruz. Ben test çözüyorum o da test yapraklarını bir güzel parçalıyor:)

bende 25 yaşındayım.5 yaşında dünya tatlısı bir oğlum 17 aylıkta güzeller güzeli kızım var. ailemden uzak olduğum için bazen çok zorlanıyorum ve çok yoruluyorum. ama herşeye değer. Rabbm isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu....

bende 23 yaşındayım.. 24 günlük dünyalar güzeli bir meleğim var .. onunla her geçen gün bende büyüyorum :9: birgün gaz birgün kaka sorunumuz oluyor .. beraber uyuyup beraber uyanıyoruzz fıstık gıdımla :37:

26,5 yaşındayım ve 8 aylık bir oğlum var.:nazar:sabah akşam birlikteyiz.evde baba varken bile benimle oynamak istiyor.mutfağa gitsem arkamdan mızıldanıyor.beni hep yanında istiyor onunla oynamasam bile görebileceği yerde olmamı istiyor.doğumdan bu yana izindeydim iznim bitince nasıl bırakacağım onu bilmiyorum.
Allah isteyen herkese nasip etsin.

25 yaşında yım ve 1 yaşında dünya tatlısı bir oglum var ama beni sürekli yanında istiyor hiç bir şekilde durmuyor bana iş yaptırmıyor yemek yaptırmıyor bazen okadar bunalıyorum ki delircek gibi oluyorum ama biliyorum ki anneli kolay deyil işte bu yüzden de oglum benim her şeyim bal böcügüm benim her ne kadar uyumasanda yemek yemesende sürekli huysuz olsanda sen benim aşkımsın annem ...

Merhaba anneler bende 26 yaşındayım, 2 aylık dünyalar güzeli bir kızım var. Hergün kolik denen illetle mücadele etmemize rağmen, onun her geçen gün değişimini hayranlıkla ve büyük bir aşk ve sevgiyle seyrediyorum. Prensesim şu anda omzumda mışıl mışıl uyuyor :))

Bende 25 yaşındayım ve 2 yaşında yaramazmı yaramaz bir oğlum var ama bi okadarda sevimli beni dinlemediği zaman üzülüyorum diyorum gelip sarılıyo özür dilerim annecim bidaha yapmicam diyo o an bitiyorum:-)

29 yaşıma girmeme 13 gün var:37: 10 aylık bir oğlum var yaramaz oğluşumla son günlerde uykusuz gecelerimiz çok oluyor ama benim dünyamın tadı o.

23 olmama 21 gün kala 16 aylık yaramaz mı yaramaz bir oğlu olan anneyim. Gençim cahilim ve onu büyütme kaygısı taşıyorum. Ya iyi bir anne degilsem diye:(

Ben yirminin altindayim sayiilir mi bilemm 19 yasindayim uc aylik seker mi seker bi oglum su gaz sorunu yuzunden cok aci cekiyo bebegim uyumuyo uyutmuyo ama hic sikayetci degilim onu cok coookkseviyorm

Son düzenleme:
Bende 20 yaşındayım yeni doğum yaptım sezeryanla 46 günlüğüz :)) biraz iyi biraz kötü günü gününü tutmuyo işte büyüyp gidiyoruz :))

Slm ben 28 yasinda 2 yasinda bir prensesin annesiyim cok sukyr Rabbim bu duyguyu yasatti cok guzel bir duygu hayatin anlami

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X