Niye ole gorunmediInş bu kez tutar diyelim de, pek öyle görünmüyor deyip hevesinizi kırmak istemem, allah boş kucakları doldursun.
Sizin de mi 20sndeYaklaşık 1 yıldır istiyoruz. Bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım ilk kez ben de
Yok senin umutsuz görünmen değil, tutmamasıNiye ole gorunmediumutsuz gorunuorm dimii
Evet 20 21 gibiSizin de mi 20snde
Merhaba benimde 20 si ve hatta Doğum günüm hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 1 yıldır deniyoruz ama bazı belirtiler var bakalım kısmet hayırlısı olsun sizin içindeMerhaba sevgili hamis adaylari
Simdiden bayaraminizi kutlarim.
Bu benim 4.ay denemem . Ilk ay beden yeni alistgi icin afalldi cok cok erken adet oldum. 2.ay yum gunune denk getiremdik. 3. Ay denk geldi diye dusundum ama olmadi. Bu ay adetten hemen sonra 2 gune bir degerldnrdik baklm tutmus mu bebisim.
Simdilk bazi belirtiler var ama pek umursamak istemiorm.cunku cok guclu bi belirti sayilmaz. Bat gununu de sayarsak 10 gunum kaldi. Cok sabirszm cogu kadin gibi. Kendimi tutabilirsem adetim gecene kdr test yapmicm. Adetlerim duzenlidir.
Bat ı 20 agustos olanlar benle bu heyecaninizi ve varsa yoksa belirtilerinizi paylasir misinz beraber bekleyelim
Rabbim bebek bekleyenlere hayrli bi zmnda kismet etsin insllh.
Ovu testyle takip ettin mi hicEvet 20 21 gibi
Cifte mutlulk yasarsinz insllh. Belirtilerinz nleerMerhaba benimde 20 si ve hatta Doğum günüm hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 1 yıldır deniyoruz ama bazı belirtiler var bakalım kısmet hayırlısı olsun sizin içinde
Merhabalar iyi bayramlar dilerim benim de bat 22 Ağustos ve bu ay ilk denememMerhaba sevgili hamis adaylari
Simdiden bayaraminizi kutlarim.
Bu benim 4.ay denemem . Ilk ay beden yeni alistgi icin afalldi cok cok erken adet oldum. 2.ay yum gunune denk getiremdik. 3. Ay denk geldi diye dusundum ama olmadi. Bu ay adetten hemen sonra 2 gune bir degerldnrdik baklm tutmus mu bebisim.
Simdilk bazi belirtiler var ama pek umursamak istemiorm.cunku cok guclu bi belirti sayilmaz. Bat gununu de sayarsak 10 gunum kaldi. Cok sabirszm cogu kadin gibi. Kendimi tutabilirsem adetim gecene kdr test yapmicm. Adetlerim duzenlidir.
Bat ı 20 agustos olanlar benle bu heyecaninizi ve varsa yoksa belirtilerinizi paylasir misinz beraber bekleyelim
Rabbim bebek bekleyenlere hayrli bi zmnda kismet etsin insllh.
Ii bayrmlar ☺ ilkinde tutar insllh. Ne kdrlik evlisinMerhabalar iyi bayramlar dilerim benim de bat 22 Ağustos ve bu ay ilk denemembirlikte bekleyebiliriz
Inşallah ama pek sanmıyorumIi bayrmlar ☺ ilkinde tutar insllh. Ne kdrlik evlisin
Bnm de 10. ay biticek. Sen de benm gibi kendi kendine mi anlamya calisiosn ovuyuInşallah ama pek sanmıyorumsanırım erken yumurtladım ve ovulasyon tarihini kaçırdım. Tam bir yıldır evliyim siz?
Aslında bu ay ovulasyon testini de denemeye çalıştım ben fakat testler kargoya takıldı haliyle bana ulaşana kadar da benim yumurta kullanıma hazır hale geldiBnm de 10. ay biticek. Sen de benm gibi kendi kendine mi anlamya calisiosn ovuyubu ay olmazsa ovu testine basla direk.
O zmn bi problem yoksa tutar. Onmli olan catladiktan sonrayi degerlndrmek.Aslında bu ay ovulasyon testini de denemeye çalıştım ben fakat testler kargoya takıldı haliyle bana ulaşana kadar da benim yumurta kullanıma hazır hale geldibu ay öyle güme gitti yani T'yi C'den koyu hiç göremedim. ☹ Ovulasyon haftasında da üç günü değerlendirebildik... Hayırlısı Allah'tan artık.
Gerçekten mi? Ben tam tersi diye düşünüyordumO zmn bi problem yoksa tutar. Onmli olan catladiktan sonrayi degerlndrmek.
Oncesi de onmli tabi ama onmli olan catladiktan sonra. Cunku catladiktan sonra sperm varsa dollenio. Onceki de eger sonra iliski olmamissa ve onceki ilisken sperm kalmissa dollenirGerçekten mi? Ben tam tersi diye düşünüyordum
Ayy şu an o kadar mutlu oldum kiOncesi de onmli tabi ama onmli olan catladiktan sonra. Cunku catladiktan sonra sperm varsa dollenio. Onceki de eger sonra iliski olmamissa ve onceki ilisken sperm kalmissa dollenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?