20 aylik bebeklerle neler oynanir?

gizemli_1105

baslangic 103 simdiki kilo 96 boy 1.67hedef 65
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2011
1.074
570
123
35
20 aylik kizim var oyuncaklarla oynamak istemiyr kutu kutu pense yag satarim bal satarm bezirgan basi gbi oyunlar da 2 kişiyle zevkli olmuyr tek yaptgmz kovalacama ve saklanbac neler oynayabilirz baska ?

20 aylik kizim var oyuncaklarla oynamak istemiyr kutu kutu pense yag satarim bal satarm bezirgan basi gbi oyunlar da 2 kişiyle zevkli olmuyr tek yaptgmz kovalacama ve saklanbac neler oynayabilirz baska ?

Sevgili Gizemli_1105,
Senin ve minik yavrun için Prima'nın sitesinden 13 ile 23 ay arası yürümeye başlayan bebek oyunları filtresini seçtik ve bir kaç oyun seçeneği çıktığı için tercihi size bıraktık.Link için tıklayın :)

Sevgiler,

Ben de 17 aylık kızımla oynayacak başka bir oyun bulamıyorum. Oyuncaklardan sıkılıyor

Merhaba Bademella,
Sizin için de Prima'nın sitesinden 13 ile 23 ay arası yürümeye başlayan bebek oyunları filtresini seçtik ve bir kaç oyun seçeneği çıktığı için tercihi size bıraktık.Link için tıklayın :)

Sevgiler,

Oyuncaklarda küçük parçalar olanlara dikkat edin. Bir arkadaşımın kızı az kalsın boğuluyordu.

Benim ki mutfak dolapların boşaltmaya bayiliyor

benimde 19 aylık bi oğlum var ve top manyağı resmen. ama ikinci bebeğime hamileyim ve başları olduğu için bulantılar başladı sürekli top oynamak istiyor benimde halim olmuyor. onunla ilgilenemediğim için çok üzülüyorum. evde tek ve kuzum çok sıkılıyor. güzel benide yormıyıcak bi oyun bulmam lazım. :(

Hanımlar D&R da aile çocuk bölümü kısmında bu dertlerinize deva olacak çok güzel alternatifler içeren oyun fikir kitapları var hatta birinin adı 365 gün oyun du sanırım, şöyle bi göz gezdirdim çok güzel ve bol çeşitli oyunlar gözüme çarptı bakmanızı ve bu tür kitaplardan kopya çekmenizi tavsiye ederim :)

saklambac cok sevilir o aylarda degil mi her zaman seviyorlar gerci... bir de şunu al getir bunu al götür öğretilebilir.. verdiğimiz şeyin ismini söylersek ne olduğunu da öğrenir. Kaplari ic ice koymak da mesela hoşuna gider.

Back
X