Kizim 20 aylık. Düzenli saatlerde uyutuyorum emerek tabi. AMa öyle kesik yatıyor ki oldum olası huyu değişmedi. Aç tok yorgun farketmiyor. Banyo yaptirmakda aynen. Bunaliyorum bazen. Yeniden hamile olmakta beni stresli yapıyor sanırım ama napacagimi şaşırmış vaziyetteyim.
18 aylıkken odasını ayırdım.Gece emmesini kestim. Çünkü önceki hafta beni perişan etmiş. Sürekli ya emziriyor yada pispislamaktan kafam atmıştı artık. Sebepsizdi çünkü aç falan değil.daha aç yattığı günler daha iyi uyuduğu olurdu. Oda ayırdık gece sütten kestim. 5-6 dan sonra emziriyorum. Zaten genelde o saatten sonra max 7 ye kadar yatar o da kucagimda.
Gündüz uykusu max 1 saat 15 dk onunda 40-50 dk yatağında gerisi kucagimda. Böyle olunca bunaldim. Gündüz sürekli peşindeyim. İki yaş sendromu da var köpek dişlerin etkisi de ama artık bende de güç kalmıyor.
Kusura bakmayın çok uzun oldu ama nasıl düzelecek bu uykular. İki yasa kadar emzirip sonra kesmeyi düşünüyorum. Sutten kestigimde nasıl uyutacagim . Bir bilen anlatsa derman olsa çok mutlu olacagim