Haziran temmuz gibiNe zaman yapmasını arzu ederdiniz
Ah toz pembe ...Haziran temmuz gibi
Özel sektörde çalışıyorum ve bu ay gelecek sene için anlaşma oluyor o yüzden şimdi düşünmem gerek devlette değilimHaziran temmuz gibi
Ben de özeldeyim önceki çalıştığım okuluma döneceğim o yüzden de çalışmak istiyorum bana anlayışlı davranacaklardır diye düşünüyorum özel sektörü bilirsiniz gelecek sene için anlaşmayı yapıyorlar bu ay karar vermem lazım . Şimdiden neden düşünüyorsunuz diyen arkadaşlar için ..Özel okulda öğretmenim çocuğum 10 aylıkken başladım işe. Müdürümüz inanılmaz anlayışlı davrandı ve dersim yoksa gitmeme izin verdi. Devlette öğretmenseniz isiniz benimkinden bir tik daha kolay olacaktır. Bence başlayın ise psikolojik açıdan size iyi gelecektir
Ah toz pembe ...
Özelde çalıştığım için şimdiden karar vermem gerekNe zaman yapmasını arzu ederdiniz
Hımm anladım.Özel sektörde çalışıyorum ve bu ay gelecek sene için anlaşma oluyor o yüzden şimdi düşünmem gerek devlette değilim
14 aylıkken kreşe başlattım 2 yaşında şimdi ve hala kreşe gidiyor. Mutluyuz biz böyleMerhabalar gerçekten yorumlarınıza ben tecrübelerinize ihtiyacım var . Bebeğim şu an bir yaşına girecek . Öğretmenim ve gelecek sene Eylül’de işe başlamak gibi düşüncem var . Oğlum uysal bi çocuk ve yemek yeme problemi yok mızmız değil tabiri caizse . İlgilendiğin zaman uslu bi bebek . İşe başlarsam babaannesi bakacak sizce doğru bir zaman mı ? Daha çok mu küçük ? Şimdiden kendimi sorguluyorum ? İki senedir de evdeyim psikolojik olarak işe dönmek beni de çok mutlu edecek . Benim gibi işe dönen anneler o süreç nasıldı ? Bebeğiniz nasıl karşıladı ?
Çok istiyorum başlamayı psikolojik olarak evde de çok yıprandım pandemide Doğum yaptım artık işe dönmek bana çok iyi gelecek
Oğlum tam 22 aylıkken işe başladım.krese verdik bakacak kimse yoktu.hic endişe etmeyin.ise başlayabileceginiz bir dönem 20.ay.hatta benim oğlum 36 ay emdiMerhabalar gerçekten yorumlarınıza ben tecrübelerinize ihtiyacım var . Bebeğim şu an bir yaşına girecek . Öğretmenim ve gelecek sene Eylül’de işe başlamak gibi düşüncem var . Oğlum uysal bi çocuk ve yemek yeme problemi yok mızmız değil tabiri caizse . İlgilendiğin zaman uslu bi bebek . İşe başlarsam babaannesi bakacak sizce doğru bir zaman mı ? Daha çok mu küçük ? Şimdiden kendimi sorguluyorum ? İki senedir de evdeyim psikolojik olarak işe dönmek beni de çok mutlu edecek . Benim gibi işe dönen anneler o süreç nasıldı ? Bebeğiniz nasıl karşıladı ?
Ben gayet iyi anlıyorum sizi ozel sektörde öğretmenlik zorlu ve yorucu ama müdürünüz anlayışlı ise bence başlayın aksi takdirde her sene sizden bir şeyler götürecek malum ozel sektör biraz da isme ve tanınır olmaya bakıyor hele ki kucuk bir sehirdeyseniz benim gibi...Ben de özeldeyim önceki çalıştığım okuluma döneceğim o yüzden de çalışmak istiyorum bana anlayışlı davranacaklardır diye düşünüyorum özel sektörü bilirsiniz gelecek sene için anlaşmayı yapıyorlar bu ay karar vermem lazım . Şimdiden neden düşünüyorsunuz diyen arkadaşlar için ..
Merhabalar gerçekten yorumlarınıza ben tecrübelerinize ihtiyacım var . Bebeğim şu an bir yaşına girecek . Öğretmenim ve gelecek sene Eylül’de işe başlamak gibi düşüncem var . Oğlum uysal bi çocuk ve yemek yeme problemi yok mızmız değil tabiri caizse . İlgilendiğin zaman uslu bi bebek . İşe başlarsam babaannesi bakacak sizce doğru bir zaman mı ? Daha çok mu küçük ? Şimdiden kendimi sorguluyorum ? İki senedir de evdeyim psikolojik olarak işe dönmek beni de çok mutlu edecek . Benim gibi işe dönen anneler o süreç nasıldı ? Bebeğiniz nasıl karşıladı ?
Aynen öyle önceki çalıştığım okul ve tekrar çağırdılar bu da beni mutlu etti haftada yarım gün iznim var üç yarım gün olmasını talep edeceğim bakalım hafta içi görülmeye gideceğim dediğiniz gibi özel okulda ara vermek sıkıntı nasip bakalım ne olacak kafam gerçekten çok karışıkBen gayet iyi anlıyorum sizi ozel sektörde öğretmenlik zorlu ve yorucu ama müdürünüz anlayışlı ise bence başlayın aksi takdirde her sene sizden bir şeyler götürecek malum ozel sektör biraz da isme ve tanınır olmaya bakıyor hele ki kucuk bir sehirdeyseniz benim gibi...
Hem çalıştığınız kurumun ana sınıfı varsa 3 yastan itibaren çocuğunuzu da baslatirsiniz sizin için de kolaylık olur
Sizler gibi anneler yazdıkça yüreğim ferahlıyor çok kafaya takıyorum çünküBen de 2.5 aylıkken başlamak zorunda kaldım ,başlarda zorlansam da sonra alıştım.Babasi baktı benim çocuğuma o yüzden ufakken birakabikdim .Sizin çocuğunuz 20 aylık olmuş rahat rahat bırakabilirsiniz hem göreceksiniz çalışmak size de iyi gelecek , çocuğunuzu ozleyeceksiniz ve döndüğünüzde kaliteli vakit geçireceksiniz bla bla bla ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?