20.ci haftada bebeğin hareketlerini hissetmemek

İlk iki cocugu ule bunun arasinda 18 sene var unutmustur o muhtemelen de:) 26 bana da gec geldi cok:)

Ne zamandir hissetmiyosun?
Canim 14.cu haftadan veri felan hiç hissetmiyorum. Arada sanki böyle hafiften bişeyler hissediyorum ama net değil bağırsak hareketleriyle karıştırıyor olabilirim. 11.ci haftada çok net hissetmistim.

Icini ferah tut canim anormal bisey olsa söylerdi mutlaka doktorun ama icine sinmiyorsa baska doktorada görün. :) sagol canim sende sag saglim kavus bebegine insallah.
Inşallah canım benim çok sağol. Haftaya başka doktora gideyim o zaman.

Canim 14.cu haftadan veri felan hiç hissetmiyorum. Arada sanki böyle hafiften bişeyler hissediyorum ama net değil bağırsak hareketleriyle karıştırıyor olabilirim. 11.ci haftada çok net hissetmistim.
:)

Neyse ki doktor kontrollerin normalmis:)

Bende iki gundur hicbirsey hissetmiyorum diye takildim ilginc sekilde. Halbuki bir gece once resmen uykumda bile duyuyordum...

Aekadaslaein dedigi gibi olabilir plesentanin yeri ya sa bebegin durus sekli... au an kucuk olsuklari icin fir fir donuyorlar icerde bazi bolgelerde hissediyoruz ama her koseyi duyamiyoruz sanirim bunun icin vakit var

Inşallah öyledir cnm.. Doktor kontrollerim kendi doktorum a bakılırsa normal hersey ama geçen hafta gittigim devlet hastanesindeki doktor çok olumsuz konuştu. Bebeğin suyu çok fazla dedi+gelişim geriliği var dedi. Kendi doktoruma sordum Hayır dedi ben fazlalık görmüyorum dedi gelişimi de haftasıyla uyumlu dedi. Kafam karıştı biraz da ondan telaş yapıyorum sanırım.

Emin ol öyle sen telaş yapma. Bende çok hareket ediyor korkuyorum demiştim derimden çıkacak gibi resmen :)))
Maşallah kızına cnm :)) inşallah benimki de böyle hareket eder benim ilk oğlumda çok çok hareketliydi bu çok pasif ya :)) inşallah dediğin gibidir tatlım çok sağol :))

Cnm biraz sekerli seyler ye cikolata falan sirt ustu yat ellinle oksa karnini hisedersin insaAllah benim minikler bazen hareket etmiyollar olips yiyorum daha seker agzimdayken harekete basliyolar valla

Cnm biraz sekerli seyler ye cikolata falan sirt ustu yat ellinle oksa karnini hisedersin insaAllah benim minikler bazen hareket etmiyollar olips yiyorum daha seker agzimdayken harekete basliyolar valla
Ay maşallah seninkiler ikiz mi :)) ben dediğini akşam bi deniym en iyisi sessiz bi yere geçip çikolata vs yiyim belki ise yarar :)

Doktor normal dediyse sorun yoktur takilmayin bence.
Ama hissetmemenizin bebegin makat durusu ile alakasi yoktur. Benim bebegim de uzun sure o pozisyonda kaldi ama hissediliyordu.

canım bunu en iyi doktorun bilir. gelişiminde bir sıkıntısı yoksa normaldir. endişelenip ne kendini üz ne bebeğini stresse sok. demek ki akıllı uslu bir evlat olacak :)

Doktor normal dediyse sorun yoktur takilmayin bence.
Ama hissetmemenizin bebegin makat durusu ile alakasi yoktur. Benim bebegim de uzun sure o pozisyonda kaldi ama hissediliyordu.
Anladım cnm. Iste insan endiseleniyo ilk gebeliği m de kıpır kıpırdi bu zamanlar. Insallah normaldir :)

Allah allah... devlet hastanesindeki doktor neye gore gelisim geriligi var dedi?

Allah allah... devlet hastanesindeki doktor neye gore gelisim geriligi var dedi?
Canim söyle bişey oldu oğlumu hastaneye götürdüm eşimle gelmişken bende bi muayeneye olayım dedim araştırma hastanesiydi. Doktor dedi ki en son ne zaman kontrole gittin dedi bende 2 hafta önce dedim. 17 haftalik dedi bende dedim ama 19 olmasi gerekmez mi dedim 2 hafta önce 17 idi dedim. Hayır dedi tam 17 haftalik gelişim geriliği var o zaman dedi. Ayrıca suyu da çok fazla dedi. Neden dedim şekerden olabilir dedi sakat doğma riski vs olabilir hiçbişey de olmayabilir dedi. Ödümü kopardı adam. Bende bu hafta kendi doktoruma gittim o da çok farklı konuştu kafam karıştı anlayacağın. Şimdi bile içimde hep bi tedirginlik var bebekte hareket etmeyin ce korkuyorum işte.

Sanmiyorum oyle birsey olacagini acikcasi devlet hastanesindeki cihaz doktor hepsi etkilemis olabilir. Detayli ultrasonun ne zaman? Orda cikar ortaya korkma hic

Sanmiyorum oyle birsey olacagini acikcasi devlet hastanesindeki cihaz doktor hepsi etkilemis olabilir. Detayli ultrasonun ne zaman? Orda cikar ortaya korkma hic
2 hafta sonra cnm ayrıntılı usg. Insallah dediğin gibidir cnm. Benim ilk oğlumda da bebeğin suyu fazlaydı ama 30.cu haftada felan bu kadar erken denmemisti haliyle korkuyorum. Bide ilk oğlumu 34.cu haftada doğum yaptım erken doğum riskim de varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…