20.ci haftada bebeğin hareketlerini hissetmemek

28. Haftada gelinimize erken dogum dediler 40+ da suni sanciyla dogurdu:)

Slm canım iki doktor çok farklı konuşmuş ben senin yerinde olsam farklı bir doktora daha giderdim ona göre kafam rahatlardı

Gidecem cnm ayrıntılı usg yi bekliyim dedim 2 hafta sonra yoksa benimde içim rahat değil inan.

ya sakın farklı doktora gıtme tek doktorla devam et :)ben 2 hafta ıcınde ıkı ayrı doktora gıttım bırı o kadar pozıtıfkı anlatamam hersey uyumlu cok saglıklı masallah vs dedı cınsıyetını de soyledı.. Sonra bende bırkac gun hıssedemedım arada ıcerden vuruyordu oncedenn nese korktum yakındakı tıp merkezıne gıttım hersey yolunda dedı gununden 2 3 gun gerı dedı cinsiyetide tam tersı soyledı bacak arasında kordonu olmasına ragmen.. Dedim bundan sonra hayatta gıtmem farklı doktotra biriyle devam edicem

Iste cnm kendi doktorum sorun görmedi hersey yolunda dedi şimdilik ama diğeri kafamı karıştırdı. Seninki cinsiyeti kordon olmasına rağmen yanlış mı söyledi anlamadım? Benimkini de 15.ci haftada doktorum kordon var önünde ama erkek gibi demişti. 17.ci haftada kesinleşti erkek olduğu.

ilk doktorum cınsıyet resmını verdı hatta ultrasonda da gosterdı bu pıpı :) dedi bende kendımı alıstırdım oglum falan dıye sonra bu doktorum yuksek ıhtımal kız bacak arasında kordon var dedı bende anlamadım hatta konu acmıstım kordon olunca nedır dıye.. ya aslında benım sorunum oda degıl bu doktoruma 2 kere gıttım yakın dıye her seferınde gunu gerı cıktı ultrasonda moralım bozuldu. Dıgerınde hep gununde cıktı hesaplamaları kılosu falan herseyı iyi cıkıyor benım kendı doktorumda

bundan sonrada degıstırmem zaten doktorumu .. hatta yakın yerdekı doktorum bu hafta yıne gel bellı degıl dedı ama gıder mıyım bılemıyorum daha karar vermedım

Nasıl yani her önünde kordon olan bebek kız mi oluyo doktor biraz sacmalamis gibi. Dediğin gibi her doktor farklı soyluyo 1 doktorla sinirli kalmak lazım aslında ama insanın elinde değil. Insan farklı fikirlere de ihtiyaç duyuyor. Sende her zaman gittiğin doktora git o zaman diğerleri gerçekten kafa karıştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…