20 Dakika Star Tv

simdiye kadar hangi dizi tutar veya tutmaz dediysem pek yanilmadim
sadece dila hanim dusundugumden fazla surdu
bende tutmaz diyorum..bu dizi icin .Ilker Aksum olmamis aynen hamis katiliyorum sana....

evet bak dila hanım konusundada haklısın bende sadece muhteşem yüzyıl konusunda yanıldım zira show tv de başlayan dizilerin çoğu tutmayıp yayından kaldırılıyordu o dönem

Fragmanını ilk gördüğümde anlamıştım Russel Crowe'un filminin çakması olduğunu.
Yok ya bizim oyuncularımız özgün değil.
Ben oyuncu olsam gururuma yedirip de böyle bi projede yer almazdım.
Böyle şeyleri de çok saçma buluyorum.
Ne yani, senaryo üretecek beyin yok, çakmasıyla mı idare edelim?

filmini çok beğenmiştim bu konseptin

Başrol oyuncularını konuya yakıştıramasam da

Dilerim dizisi de güzel olur.

baş rol olarak tuba büyüküstün ün yanına ilker aksum hiçççç yakışmadı yaa. şöyle daha yakışıklı uzun boylu bir başrol kalmamış mı ?
engin akyürek gerçekten çok iyi olabilirdi .

Dizinin konusu ilk gördüğümden beri dikkatimi cekiyordu. Bende Tuba Büyüküstün'ü cok soguk ve itici buluyorum. Anne rolü hic iyi durmamıs üzerinde... Ama bunları söyemek için henüz erken. Bakalım görücez..

Ben nedense komiserden süphelendim.

içim karardı valla.
dizide birseyler eksik sanki, ama gideri var. severim böyle senaryoları.

ahhh çoook beğendim şuanda da tekrarını izliyorm

inş.böyle devam eder

bende cok begendim diziyi..ama senaryo tikanacak gibi duruyor..kadin hapisten kacacak polis pesine dusecek boyle devam edecek elbet katil ortaya cikacak..sonrasi yok..kizim nerede diye bir dizi vardi oda super basladi ama senaryo tikandi..keske daha ozgun bir senaryosu olsaydi ilker aksum'un oldugu diziyi hic kacirmam bunu da gittigi yere kadar izlerim artik

Ben böyle dizileri filmleri kolay kolay anlayamam

Biri bana şunu söyleyebilir mi

Bu başroldeki adam evi yakıyor ya dizi başında gösteriyor

O dizinin sonu anladığım kadarıyla

Adam çocuklarını niye yakıyor onu anlamadım

sanirim kendini oldu gibi gosterecek..

ay ilk sahneyi şimdi gördüm çok şok oldum
suan soluksuz bir daha izliyorum

hareket lazım lafımı hemen hopp geri aldım
bence bana hareket lazım

yaaa adam neden karısına iftira atıyor ki ben o kısmını anladım
o adamı neden öldürüyor
ya çok merak ettim:18:

berbat bir dizi. ilk 20 dk sonra baydı:) tuğba büyüküstün cidden yeteneksiz bir oyuncu. insan hiç mi geliştirmez oyunculuğunu.

Ben beğendim diziyi merak ediyorum sonraki bölümleri şimdiden

dizi fena değildi lakin ben oyunculuklarını pek beğenemedim ikisininde,halbuki severim yani ama sanki uyuşmamışlar...dizinin uyarlandığı filmi izlemiştim çok güzeldi,bakalım dizide nasıl devam ettirecekler.sonraki bölümlerini merak ediyorum...

Bir casting ancak bu kadar yanlış olur ,
Oyunculuklar bu kadar mı eğreti durur..

Yetenekli, eğitimli,işinin erbabı bir sürü kadın oyuncu varken neden inatla Tuba buyukustun ?
- Kadın nezarete düşmüş, tutuklu yargılanıcaksınız denılıyor ama kadında tık yok !!
Hiçbir acı - korku hayal kırıklığı belirtisi yok gözlerde ve yüzde .Mecburen göze sürülmüş yaşları görmesek konuyu anlayamıycaz ..
Çok sinirlendim ve kapattım ..
Ben dizilerde senaryonun iyi olması kadar oyuncularında iyi olmasını istiyorum izleyici olarak..
Kaşı gözü güzel diye inatla önümüze sunulan yeteknesızlık abıdelerını gormek istemiyorum..

Umuyorum dizi tutmaz ve yayından kaldırılır.. yazık insan bır arpa boyu yol almaz mı mılyarlar kazandığı işte ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…